Ben zaten diyorum itiraf ediyorum kendime ilgisi icindi ama smdi gercekten seviyorum.yani o zmnlar sevmiyordm yterince belki ama smdi seviyorum.ve bunu cok iyi biliyor...yapilacak bise yok mu diyorsunuzSenin önce kendinle yüzleşmen kendine dürüst olup itiraf da bulunan gerekiyor .Ilgi hoşuna gitti evet dedin alistin sevdin hayal kurdun askere gitti gerçekler gün yüzüne çıktı ama baktın hayat istediğin gibi akmıyor bir kere daha onunla denedin bu sefer de o eskide olanları unutamadi çünkü sana gelirken gerçek duygularla geldi senin gibi ilgiye evet demedi sonuç zamanla aşki tabikide bitti heycan tabikide kalmadı (normal olarak herkes de oldugu gibi) gözlerinde ki perde acildi sonuç oda şimdi kendine itiraf etme asamasinda ettiği vakit Senle konuscak tir .malesef kadinlar ilgiye kapilıyor ve o ilgi azıcık azalınca bütün dünyalar başlara yıkılıyor .Oysa birine ilgisi için değil kalp attığı için evet denmeli.Duyguları karistirmamak gerekiyor .
Ne hissettigimi biliyorum onceden ilgisini sevdim ama sonradan zamanla sevdim.inan bana bitirdim zamaninda ama smdi o gucu kendimde bulamiyorumOnce ne hissettiginden kesin olarak emin olmalisin. Sanirim seninki ask degil onun ilgisi hosuna gidiyor. Cunku onu gercekten sevseydin o askerdeyken ayrilmak istemezdin. Bir de nedense kacan kovalanir misali biz kadinlarin uzerindeki ilgi cekilince tam tersi olur, eski ilgiye yeniden kavusabilmek icin ugrasiriz, ilgi bitince panik oluruz.
Hayattan ogrendigim bir sey var: ne zaman kaybetmekten korksam kaybederim. Kaybetmelten korkma. Biterse bitsin gozuyle bak. Insanlar evliliklerini bitirip yeni bir hayata baslayabiliyorlar. Dunyanin sonu degil.Seni gercekten seviyorsa bu iliski devam eder merak etme. Biterse de uzulme. Hayat kimbilir karsina daha kimleri cikaracak.
Oyle mi diyosun hic care yok yani :/Ben bu hikayeyi kendimden biliyorumaynisini yillar once yasamistim care ayrilmak ve yenisini bulmak canim benden sana abla tavsiyesi
Bence yok canim bosver adam mi yok memlekette karsindaki dedunyanin son erkegi zannetmesin kendisini sepetle gitsin bir kere cilki cikinca duzelmiyorOyle mi diyosun hic care yok yani :/
Dun hic yazmadim gunaydin vs demis gun icinde de napiosun vs demis ama soguk yaziyorum kendisi bilir artik.Bence yok canim bosver adam mi yok memlekette karsindaki dedunyanin son erkegi zannetmesin kendisini sepetle gitsin bir kere cilki cikinca duzelmiyor
Cok sagol guldurdun beni :) dogru soyluyorsun tam da boyle olduİyi olmus bu hikayeyi çok severim
Baş rol kizimiz burnu havada ,umursamaz, aldigi ilgi ve sevgiyle simarikligin alasini yapar peşinden kosturmaya alisir ama fark etmeddeeen kendini kaptirir sonra esas oglumuz ilgiyi ve sevgiyi altindan bi anlık ceker ve kizcegizimiz yerdedir
Ne kadar yuksekten dusersen okadar canin acir
Aliskanlik olsa buraya yazmam bile cok saolun dusunceleriniz icin.sogumussa ayrilir.ben asik olmasam ztn cekmezdm bukadar.evet hata ettm ama hayatima kimseyi almadm yada geri donusu olmayan hata yapmadm.uzdum onu farkindayim defalarca da ozur diledim.benden faydalanmasi da soz konusu degilki beni ceksin.suanda zaten ustune dusmuyorm benim uzerine dusmemi sevdi belki ama iliski bu sonucta karsiliklidir biseler.kaldiki ben onu askerde aldatmadm.yalandan askim bocegim de demedm.durustce soyledim artk bogmustu beni yormustu cunku.senin hareketlerinin intikamını alıyor ya da gerçektn senden soğumuş ta olabilir. sen zaten çok ta aşık görünmüyorsun.sevdiğini söylüyorsun ama. alışkanlık? niye zorluyorsun? yarın öbür gün evlenseniz,boşanırsınız bence.sevgiliyken böyleyseniz..
Madem hataliyim donmeyecekti.ben bunlari unutamam deyip yaklasmicakti bana.kaldiki benden faydalanmasi da soz konusu deil.askerden geldkten snra cok guzel gunlerimiz de oldu.surekli uzmus deil yani.ben piskince davranmadim hatami anladim ve telafi etmeye calistim.hala gecmiste takili kaldiysa gitmeli.benden intikam almk olsa amaci bence cok daha baska sekilde alirdi bana surprizler yaparak yada bi karar alirken bana gore alarak mi intikam alacak.ben sadece asamadigini dusunuyorum.deniyor ama goruyorm.O seni safak sayiyor 30 29 diye dusunurken.
Sen terketme planlari yapmis hayatada gecirmissin.
Bence eden bulur.
Ben olsam bende sana boyle davranirdim.
Ama tekrardan sevgili olma ihtimalini dusunmezdim. Ve evet, bence intikam aliyor.
Oturup konus, pisman oldgunu ozur dilegini soyle o konuda.
Ve ikinci soru olarakta gidisatinizi sor.
Madem hataliyim donmeyecekti.ben bunlari unutamam deyip yaklasmicakti bana.kaldiki benden faydalanmasi da soz konusu deil.askerden geldkten snra cok guzel gunlerimiz de oldu.surekli uzmus deil yani.ben piskince davranmadim hatami anladim ve telafi etmeye calistim.hala gecmiste takili kaldiysa gitmeli.benden intikam almk olsa amaci bence cok daha baska sekilde alirdi bana surprizler yaparak yada bi karar alirken bana gore alarak mi intikam alacak.ben sadece asamadigini dusunuyorum.deniyor ama goruyorm.
O zmn ikinci soruyu sor diyorum.
Inan bana tek hatali ben degildim.beni xok bogdu.3 aylik bi iliskiden sonra gitti askere ve 3 ay nedrki daha..buna siginmiyorum yaninda olmam gerekirdi ama insan iste mantikli dusunemeyebiliyor.ustelik karakterimde yalandan askim demeler olmaz benim.icimden gelmeyince onu daha da mutsuz ediyordum.24 yasindaydim ozmn.smdi 26 yasindaym ve olgunluksa devasa bi degisim yasadim..eden buluyor buna da inandim.bu konuda vicdanim hic rahat olmadi aldatmamama ragmen yada bi baskasi icin degil sadece hislerimin eksikliginden dolayi bitirmis oldugum icin.askerdeyken terketmeyim dedim goruselm bu sekilde sen gelince bakalim duruma dedim onu da kabul etmedi beni rahat birakmadi surekli geldi her sorun yasamamizda..yani illa duzeltmeye calismasi da beni yordu.ozmnlar bu sekilde dusunuyordm.sonra bi baktm bu adami seviyorum 2 yil oldu kimseye bakamiyorum bile..yani aslinda hata ediyorum evli degilm neticede..ama yapim bu sevmiyorsam sevmiyorum.seviyorsam da fazla seviyorum.bence o benim kendini ceken surekli surunduren kizi seviyordu.ben fazla sevince belki itici geldi bilmiormki..Ben olsam askerdeyken terk etmezdim ama size hak verdim. Tamam asker psikolojisi cidden çok zor ama "ben burda hapisim sen de orda hapis ol" mantığıyla size karışması çok bunaltıcı bir davranış. Yani askere gidip bunu yapmayan güvensizlikle insanı boğmayan erkekler de var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?