• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarışık duygular(yorumlarınıza ihtiyacımız var)...

kuzenim 20 yaşında dediklerinize katılıyorum aslında ama bilmiyorum yine de aklım iyice karıştı:59:

20 yaşında,hımmm daha çok genç ,
ama samimi söylüyorum ben o çocuğa üzüldüm..
empati yapsa belki daha kolay karar verir...
eee bu dünyada insanoğlunun başına herşey geliyor,
çocuğun ahını almasın,aynı durumu yaşar...

20 yaşında,hımmm daha çok genç ,
ama samimi söylüyorum ben o çocuğa üzüldüm..
empati yapsa belki daha kolay karar verir...
eee bu dünyada insanoğlunun başına herşey geliyor,
çocuğun ahını almasın,aynı durumu yaşar...

evet kuzenim daha genç bende üzülüyorum o çocuk için çünkü çook büyük bir sevgi hak ediyor... bakalım iyice düşünsün taşınsın inşallah her ikisi içinde hayırlısı olur

Son düzenleme:
Kuzeniniz sevilmenin kıymetini bilmiyor bence hele bir karşısına sevgiden anlamayan biri çıksın ozaman kaçan kovalanır kuzenin sevmeyide öğrenir sevilmeyide hatta ihanetide çocuk çok saygılı sanırım insanlara karşı ee tabi şimdi sevem makbul değil maalesef :))

Kuzeniniz sevilmenin kıymetini bilmiyor bence hele bir karşısına sevgiden anlamayan biri çıksın ozaman kaçan kovalanır kuzenin sevmeyide öğrenir sevilmeyide hatta ihanetide çocuk çok saygılı sanırım insanlara karşı ee tabi şimdi sevem makbul değil maalesef :))

evet çocuk çok saygılı efendi nasıl anlatayım bilemiyorum çok çok iyi her yönüyle karakteri dört dörtlük bir erkek yani :)

Back
X