Sevsen bu hale gelmezdin ki..
Biz söz var ya..İki kişi arasında kaldıysan ikinciyi seç çünkü birini çok sevseydin ikinci seçenek olmazdı.Gerçekten sevmiyorsun bence alışkanlık olmuş.Kafanın bu kadar karışması ve kıyaslama yapman bunun bir göstergesi.Ayıp değil,utanılacak bir şey değil.Aldatmış değilsin.Rahat ol ve kalbinin sesini dinle.
korkuyorum bunları konuşmaktan.yargilanacagim diye.ama burada konuşunca rahatliyorum.Sevgilim beni o kadar çok sevdiğini söylüyor ki bende şu an onu sevdiğimi düşünüyorum yada aliskanlik bilemiyorum onu uzmekten korkuyorum.inşallah herşey yoluna girerondan bazı isteklerim oluyor yapmiyor bazı tavirlarini duzeltmiyo derken hayalimdeki erkek karakterine uyduramiyorum.onları yapsa hiç tereddüt etmem.
Anlıyorum seni.Şimdi bazı şeylerden rahatsızsın.Evlenince erkekler daha da rahatlıyorlar.Genelleme yapmak istemem ama etrafımda olsun burada olsun örneklerini çok görüyoruz.Kendine ve sevgiline şans ver tabiki. 4 senelik bir emek var ama baktın olmuyor bir şeylerden hala emin değilsin ciddi adımlar atma ileride pişman olmamak adına.Kimse seni yargılamaz,yargılayamaz.Senin hayatın ki ortada bir ayıp yok.Evlilik çok zor.Aklında soru işaretleriyle,kafa karışıklıklarıyla adım atarsan yazık edersin kendine.Önemse kendini.Mutlu olman dileğiyle.
Seni su anda cok iyi anliyorum.
Benimde sevgilimle problemlerim var. O peoblemler bizi baskalarina itiyor.
Bende ikinci bir sahis yok ama, olsa bnmde kafam karisir.
Sen bence ikinci adayi birak biraz uzak dur onunda niyetini bilemezsin. Bazi erkklr bunu seviyor kizi sevgilisinden ayirip sonra kendi de ilgiyi alakayi keser. Sen bence sevgilinle acik acik kaybetmeyi de goze alarak herseyi netlikle soyle ve iliskine o da kbl ederse ara ver.
Ben bu ara ara vermeyi ciddi ciddi dusunuyorum mesela.
sana şimdiden mezhep konusunda baskı yapıyor olmamış çocuğun mezhebini garantiliyor hiç hoşuma gitmediBilmiyorum kafam çok karışık bu hafta sınavlarım var bir geçsin artık bir karara varmak istiyorum.Sevgilim beni sevdiğini söylüyor ancak korkularım var.Evlenirsen şafi ol diyor bana ve çocuğumuz şafi olmalı diyor.Yani geleceğe yönelik adımlar benim için çok önemli.O kadar yılın hatırı olduğunu düşünüyorum.Sonrada kendime haksızlık mı ediyorum diyorum.Baya karışık.Evet bütün doğulular aynı değil ama geneli anlattığınız gibi.Evet ya sevgilimle tamamen devam etmeliyim.Yada bitip kafamı dinlemeliyim.
Sevgilimin böyle bir arkadaşı olsa haklısınız çok sinir olurdum.Benim tek derdim gelecek,aile yapısı,yetişme tarzları v.s Başka korkum yok.İlerde beni çok sıkmalarından korkuyorum biraz.
sana şimdiden mezhep konusunda baskı yapıyor olmamış çocuğun mezhebini garantiliyor hiç hoşuma gitmedi
sen razımısın peki çocuk olunca fikirlerin değişebilir.ayrıca mezhep bi yana her konuda baskı altına girebilirsin aile de kalabalıkSonradan tekrar konuştuk sen geçme sorun değil ben araştırdım ama çocuğumuz şafi olmalı babanın mezhebinden olmalı diye cevap verdi.Bilmiyorum kafam allak bullak.Bu davranışlardan sonra daha çok düşünmeye başladım.
sen razımısın peki çocuk olunca fikirlerin değişebilir.ayrıca mezhep bi yana her konuda baskı altına girebilirsin aile de kalabalık
evlenince durumlar biraz değişebilir en sorunsuz biçimde denk olan çiftler bile bocalıyorlar tabi kararı verecek olan sensin ama bi de kafanın karışması var tabi diğer adamla ilgilibilmiyorum gerçekten bir tarafdan düşünüyorum ailesi okulumu bitirmeden evlenmesin demiş,kendisi çalışmak istersen çalış diyor.şimdiye kadar bu konuda sorun yasamadim.ama evlenince ne olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?