Karmakarışık ilişki

erkek arkadaşın yada eski erkek arkadaşın evli çocuklu kadına ilgi duyuyo bunu düşünmen soğumana yeter

Bu kadar istemeyip annesine kadar taşıdıysan konuyu artık kurcalama. Sadece diğer kızla konuşuyo diye hırs yaptın bence

Konunun basi karisti sen degilsin zaten arkadasinin konusu.
Bir an kizmi erkekmi derken :KK70: simdi anladim.
Bu adammdan hayirrrrr gelmeeeezzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun basi karisti sen degilsin zaten arkadasinin konusu.
Bir an kizmi erkekmi derken :D simdi anladim.
Bu adammdan hayirrrrr gelmeeeezzzzzz

Kızlar yorumlariniza katılıyorum sonuna kadar. Arkadaşım 20 yaşında cocukta 23 yaşında bu arada

ne gerek var bu derece hastalıklı bir tutkuya, bence arkadaşında sorunlu, bu kadar pislik yapmış bir adamı unutamamak ciddi sıkıntı, psikoloğa gitsin.

Yorumlarınızı bekliyorum

Yorumum önüne baksın. Okulunu okusun. İşini eline alsın. Çevre edinsin. Daha elit insanlarla tanışsın. Evli ve çocuklu bir kadınla ilişki düşünecek bir adamdan uzak dursun. Üzerine yaşanan onca drama. Yok ses kayıtları yok eski sevgililerle öylesine konuşmalar. Sonra gidip o eski sevgililere yalan yanlış söylenen laflar. Hayat bu kadar acayip değil. Gerçekten daha sade, daha masum, daha güzel aşklar var. Önüne baksın.

Yorumum önüne baksın. Okulunu okusun. İşini eline alsın. Çevre edinsin. Daha elit insanlarla tanışsın. Evli ve çocuklu bir kadınla ilişki düşünecek bir adamdan uzak dursun. Üzerine yaşanan onca drama. Yok ses kayıtları yok eski sevgililerle öylesine konuşmalar. Sonra gidip o eski sevgililere yalan yanlış söylenen laflar. Hayat bu kadar acayip değil. Gerçekten daha sade, daha masum, daha güzel aşklar var. Önüne baksın.

3 senedir aynı şeyleri söylüyorum.
Çok seviyorum çok seviyorum diyor farkında değil bir kaç sene sonra kafasını duvarlara vuracak onca yılımi niye kendime zehir etmişim diye..

Back
X