karmakarışık ilişkim ... :(

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
mrb kızlar...
bu konuyu yazmak içn çok düşündüm bana sizden başka yardım edebilcek kimse yok çok çaresizim ne yaptığımı bilmiyorum.7 aylık bi ilşkim var başlarda çok ilgiliydi zaten ona aşık olmamın nedenide bana gösterdiği ilgisi oldu. kendisini hiç yakışıklı bulmuyorum.. ama bana gösterdiği ilgi ona bağlanmama neden oldu zamanla bu ilgisi azalmaya başladı mesela iyi geceler mesajı uzun uzun yazardı şmdi bi iyi geceler demeye üşeniyor bi deridm olunca ısrarla aradı beni mutlu etmeye çalışırdı bunların hepsi yok oldu ilişkimiz ilerledkçe cinsel anlamdada bişeyler yaşamaya başladık.ve ben o kadar üzülüyorum ki resmen kendime olan sevgim saygım bitti yanyana geldğmzde başbaşa kalıyosak illaki öpüşmenin ilerisine geçiyoruz ne o nede ben kendimize hakim olabiliyoruz. hep konuşduk bu durumu bidaha baş başa kalmıyalım diye ama bi türlü önüne geçemedik ... 2 gün önce onunla buluşmam için bana yalvardı aramız bozukktu buluşalım çok güzzel bi gün olucak dedi bende bna bi süpriz yapmasını bekledim sadece uzak bi yerde oturduk saatlerce suratım asık kaldı tek kelime etmedi bana haksızlık yaptığını oda biliyor ama nedenini anlamadığını söylüyo aramızda normal şeyler yaşanmış olsaydı hiç düşünmeden ayrılırdım beni artık hiç mutlu edemiyor ama onunla yaşadıklarımız el ele tutuşmanın ötesinde ve ben bu durumda ya onunla olabilirim yada kimseyle .... aklım çok karışık bana bi yol gösterin onunla bütün çevremiz ortakk

arkadaşım... sen bu çocuğu sadece arzuluyorsun... vazgeçemem çok şey yaşadım diyorsun devam ediyorsun... ironik bir durum...

Cinsellik mi tutuyor seni ? Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın anlamı yok yaşamak istedin yaşadın yaşamak istediklerini bunu hata olarak görüyorsan daha sağlam atarsın bundan sonra adımlarını mecbur değilsin ona.

evet malesef yani cinsellik gbi bi sorun olmasa bi sn durmam onunla.. bi türlü kabullenemiyorum onunla olmak zorundaymışım gibi geliyor bana .. bi başkasıyla nasıl evlenirim diyorum

olmuyorsa olmuyordur zorlayamazın ki...
sevgilin bilmiyorum tanımıyorum ama sevgi kalmamış belli ki.
7 aylık ilişki de sonu ne olacağı belli olmaz o yüzden herşeyi düşünüpte hareket etmen gerekirdi sonuçta dört dörtlük gitmiyor herşey.
bırak onu yoluna devam et zorlamanın bir mantığı yok çünkü..

hayır onun beni sevdiğini biliyorum sadece bunu eskisi gibi belli etmiyor

o zaman sevdiğine eminsen konuş onunla neden eskisi gibi değilsin diye bir açıklması vardır elbet

Sevgilin ile isteyerek yaptigin hic birsey icin utanma. Bunlar ayip degil güzel seyler. Ve herkes yasiyor bunlari, kimisi bunun icin kocasini bekliyor, kimisi de sevgilisi ile yapiyor. Kimsenin dediklerine, düsündüklerine aldirma ve kendi dogru bildigini yap.
Ama gelelim ayrilmaya, ne demek ya onunla ya kimseyle. Evlenip ayrilinca daha mi iyi olacak? Eger sevmiyorsan yaptiklarinin hic bir önemi yok, ayrilmalisin. Emin ol ki seni gercekten seven erkek, daha önce kimle ne yasamis diye yargilamaz seni. Seviyorsa sen oldugun icin sever!

evet malesef yani cinsellik gbi bi sorun olmasa bi sn durmam onunla.. bi türlü kabullenemiyorum onunla olmak zorundaymışım gibi geliyor bana .. bi başkasıyla nasıl evlenirim diyorum

Bak cinselliğe karşı değilim yanlış anlama.

Madem arkasında duramayacaksın neden cinselliği yaşıyorsun ? Bir başkası seni gerçek anlamda seviyorsa olduğu gibi kabul eder etmiyorsa o zihniyette insan ile işin olmayacak.

Mecbur değilsin sen bir et parçasıda değilsin alternatifin yok mu oda var gider diktirir kendini et parçası haline getirir birini kandırır yine evlenirsin.

Yaşandıysa yaşandı ve bitti bu senin seçimin senin hayatın sonuçta kime ne ? Mecburum diye kendine zarar verirsin böyle ayrılmakmı istiyorsun ayrıl yeni sayfa aç hayatına ama adımların sağlam olsun bu sefer ders al bu durumdan.

Eskisi gibi belli etmemesiyse tek sıkıntı ve takıldığın şey onunla birlikte olmuş olmansa bunu bi dert olarak görmen saçma geldi bana.

Seni sevdiğini biliyosan onun bu halini kabullenip devam edeceksin ilişkine.

Yok ben benimle ilgilenen bi sevgili istiyorum diyosan ya eskisi gibi olmasını isteyeceksin ya da yaşadıklarına aldırış etmeden bitirip yoluna bakacaksın.

onunla birlikte olmadım ama yaşadıklarım öpüşmenin elele tutuşmanın ötesine geçti kendisi aynı zamanda abimin arkadaşı ayrılırımda ilerde karşıma çıkar onunla yaşadıklarım diye utanıyorum

bana sadece haklısın diyo ( kafayı yicemmm

demek ki kabul ediyor eskisi gibi olmadığını sen de bir tek bu cevapla kalma ama tamam haklıyım ama nedeni var mı diye irdele öğren bir şey varsa yani.bir açıklması yoksa da zaten yapacak bir şey yok kabullenmek ve ilişkine devam etmek

bütün ilişkiler böyledir ama. hep tam gaz gitmez. ona dair hislerinden bahsetmemişsin ama sanırım senin tek sıkıntın eski ilgiyi görememek ?
bazen ağır seyreder, az görüşülür, vs vs. mühim olan sevgisini hissettirebilmesi ki anladığım kadarıyla bunu da yapıyor.
artık sen mi sevmiyorsun acaba ? ayrıca ilk ilişkin olması sebebiyle bazı çekincelerin olması normal. zamanla daha farklı düşünürsün.

Vallahi iyi cesaret...

ama sevmiyorsan ona mecbur değilsin
7 aylık ilişkinin evlilikle sonuçlanacağını kestirmek çok zor

bence bir daha cinsellik yaşama onunla

en azından niyeti belli olur...

not:birlikte olmamışsın bence sevmiyorsan direkt şutla abinden korkar bence kullanamaz olanları..

Son düzenleme:

Yüzeysel mi yaşadın gerçi yine bakire değilsin gözümde valla abimin arkadaşı vs. yapmadan önce düşünecektin bunları kusura bakma ağır oldu biraz.

Abinin arkadaşı ise ileri de söz möz edemez sanmıyorum. Takma bu kadar kafana bunları sen ilişkini gözden geçir mantıklı olan ne ise onu yap. Bu düşünceler seni yıpratır başkada bişey olmaz yani kendine zarar verirsin rahat ol pozitif düşün.

Vallahi iyi cesaret...

ama sevmiyorsan ona mecbur değilsin
7 aylık ilişkinin evlilikle sonuçlanacağını kestirmek çok zor

bence bir daha cinsellik yaşama onunla

en azından niyeti belli olur...

benimle cinsellik yaşamak gibi bi niyeti yok onun bütün ailesi beni biliyor benimle evlenmek istiyor sadece başbaşa kaldığımızda kendimize hakim olamıyoruz sınırı aşıyoruz oda bundan rahatsız .. kalabalık yerlerde görüşelim diyor .. benim sorunum onunla ayrılmak istesem ilerde onunla yaşadıklarım bi şekilde karşıma çıkarsa düşeceğim durum ..

evet biraz ağır oldu yinede yorumun için teşekkür ederim kötü bi kız değilim yaşadıklarımdan bende çok rahatsızım ama bazen elimizde olmadan hatalar yapıyoruz buda benim en büyük hatam oldu allah kimseyi böyle utanacağı şeylerle imtihan etmesin .

ben senin sorununu anlayamadım canım. biriyle bir ilişkin varken neden ileride ayrılmak gibi ihtimallerle ugraşıyorsun ? sevmiyorsan şimdi bitir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…