Yüzeysel mi yaşadın gerçi yine bakire değilsin gözümde valla abimin arkadaşı vs. yapmadan önce düşünecektin bunları kusura bakma ağır oldu biraz.
evet biraz ağır oldu yinede yorumun için teşekkür ederim kötü bi kız değilim yaşadıklarımdan bende çok rahatsızım ama bazen elimizde olmadan hatalar yapıyoruz buda benim en büyük hatam oldu allah kimseyi böyle utanacağı şeylerle imtihan etmesin .
evet biraz ağır oldu yinede yorumun için teşekkür ederim kötü bi kız değilim yaşadıklarımdan bende çok rahatsızım ama bazen elimizde olmadan hatalar yapıyoruz buda benim en büyük hatam oldu allah kimseyi böyle utanacağı şeylerle imtihan etmesin .
Gercekten baya agir olmus. Burda birbirimize akil danisiyoruz diye, birbirimiz hakkinda tuhaf ithamlarda bulunma hakkimiz yok. Yazarken biraz da insanlarin icinde bulundugu durumu, nasil etkileneceklerini göz önünde bulunduralim!!!
Acikcasi ben senin bir kadin olduguna inanasim gelmiyor. Bir kadin cinsellik gibi cok normal olan bir konuda bir hem cinsine bu denli asagilayici, hakaret eder gibi sözler söyleyemez. Söylüyorsa bu insanin vicdaninda büyük bosluklar olduguna inanirim. Bakire ya da degil sana ne? Sana mi düstü sorgulamak? Bu kafa yüzünden yüzlerce kiz, yüzlerce tecavüz magduru kiz intihar ediyor, evinden kaciyor, alla sen ne bakireliginden söz ediyorsun sen? Amacin bu basligi acan kizin hayatini karartmak, bagnaz düsüncelerinle bütün hayallerini, umutlarini baltalamak, hayati boyunca kendinde leke olarak görecegi bir iz mi birakmak istiyorsun? Mutlu mu olacaksin böyle olursa?
@Ksb: Utanacagin, rahatsiz olacagin bir durum yok. Bunun gibilere takilma, dinleme sözlerini. Hayat senin ve ne oldugunu en iyi kendin bilirsin. Cinsellik yasamak icin var, sadece erkeklerin degil kadinlarinda yasamasi icin. Ve eger erkek arkadasin bunu ayrildiktan sonra abin bile degil, herhangi birine anlatacak kadar adi degildir diye umuyorum. Bunu da en iyi sen bilirsin tabiki. Ama bu konuda süphelerin varsa bu cocuga karsi seninde kullanabilecegin bir kac bilgiye ihtiyacin olur. Sikiysa söylesin o zaman.
onu sorgulamayı bırakıp kendine zaman ver bence. önce hislerinden emin ol. gerisi kolay.
nasıl emin olucam ? bu süre içiinde onunla görüşmeyi keseyimmi?
Utanılacak bir şey yaptığınızı düşünmüyorum.
Ayrıca ben de bakireliği sadece kızlık zarıyla özdeşleştirmiyorum ama herkesin bakireliği de kendini ilgilendirir.
Bence sevgiliniz size eskisinden daha az bir ilgi göstermiyor,siz bazı konularda kendinize yakıştıramayacak kadar ileri gittiğiniz için kendinizi değersiz görüyorsunuz hepsi bu.
Yaşadığınız şeylerden pişmanlık duymayın çünkü pişmanlık çok ağır bir yüktür...
Utanılacak bir şey yaptığınızı düşünmüyorum.
Ayrıca ben de bakireliği sadece kızlık zarıyla özdeşleştirmiyorum ama herkesin bakireliği de kendini ilgilendirir.
Bence sevgiliniz size eskisinden daha az bir ilgi göstermiyor,siz bazı konularda kendinize yakıştıramayacak kadar ileri gittiğiniz için kendinizi değersiz görüyorsunuz hepsi bu.
Yaşadığınız şeylerden pişmanlık duymayın çünkü pişmanlık çok ağır bir yüktür...
çok farklı bir bakış açısı ama doğru olabilir konu sahibi hiç böyle düşünmüş müydün?
Üslubum böyle benim ağırdır sözlerim genel ve kendimce fikrimi beyan ettim ben.
canım bütün ilişkiler böyle ki zaten.erkek kızı tavlayana kadar romantiktir,binbir sürpriz yapar.sonra çıkmaya başlayınca artık bunları yapmasına gerek kalmadığını zaten amacına ulaştığını düşünür.bir ömür aynı ilgi seviyesinde kalamaz kimse.bunlar olağan da garip olan sen bunu yakışıklı bulmuyorsun,sevmiyorsun sırf cinsellik yaşadık diye berabersin.ilişki bile olmamış ki niye uzatıyorsun sevmeden beğenmeden.hayatını ızdıraba dönüştürmeye mi meraklısın anlamadım ki.ayrıl gitsin abine falan diyemez senin için değil kendi için korkar.
bilmiyorumm bu şüpheler beni yiyip bitiriyo
canım sen kaç yaşındasın?
kendime olan sevgimi ve saygımı yitirdim.. hayal kurmayı çok severim her gece uyumadan önce evlilik hayalleri kurardım artık hiç kuramıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?