Bebek İkinci El Karmakarışık yepyeni ürünler.. Hepsini bir başlıkta topladım

siz bebek kıyafetleri hariç beden ve fiyatlarını yazar mısınız kız giysilerinin.kapıda ödemeli gönderirseniz toplu alım düşünürüm.

merhaba erkek kiyafetlerinin bedenlerini ve toplu alimda ne kadara vericenizi ogrenebilirmiyim ben hamileyim agustosta dogum yapicam kismetse...

merhaba erkek kiyafetlerinin bedenlerini ve toplu alimda ne kadara vericenizi ogrenebilirmiyim ben hamileyim agustosta dogum yapicam kismetse...

Rabbim hayırlısı ile bebisinizi kucağınıza almayı nasip etsin hyirli sağlıklı uzun ömürler versin..
Tulum ve takımlar 0-3 ay diyor ama 4 5 ay giydiriliyor toplu alırsanız 5'er tl olur Mevlüt takımı 30 tl yağmurluk 7.5 tl ayakkabı 7.5 tl(9 aydan 2 yasına kadar oluyor) kadife pantalon 2 yasına kadar olur 7.5 tlsarı gömlekli takımda 2 yas 7.5 gömlekler 5'er tl toplu alırsanız benden bebisinize banyo filesi ve kapı süsü ve kapi susu tülleri ile hediye olur :)

bende cevap bekliyorum.
Pembe triko 5 tl 4 yasa kadar olur
Yagmurluk 1 yas sanirim 7.5 tl
Önü Kelebekli Lcw elbise 7.5 3-4 yas
Beyaz tatlı takım 7.5 tl 4 yasa kadar (benim kızım biraz tombik o yüzden 3 yasına kadar giydi)
Beyaz pantolonlu takım 7.5 4-5 yas
Kot takım 15 tl 3-4 yas sanırım bakarım ona tekrar
Krem rengi gömlek 5 tl 2 yas
Bindalli 15 tl 2 yas
Gelinlik 7.5 tl 3 yasa kadar olur
Spor ayakkabı 24 numara 7.5 tl
Convers 23 numara 7.5 tl
Mor şortlu takım 2-3 yas 7.5 tl
Beyaz yazlık ayakkabılar biri 21 7.5 tl digeri 26 numara 7.5 tl
Badiler 5'er tl
Yavruagzi renkli elbise Zeyland marka 7.5 tl 3 yas
Pembe beyaz el örgüsü hırka 10 tl 1-3 yas
Pembe Panco Triko hırka 7.5 tl 4 yasa kadar olur
İci yunlu kalın kapsonlu 7.5 tl 2-3 yas sanırım

Kırmızı etek lcw 2 yas 5 tl kadife etek 1-3 yas 5 tl
Pembe triko sevenhill 3 yas 5 tl
Mor kişlik takım 3 yas 15 tl
Tulum 1-3 yas 5 tl
Kırmızı elbise Aziz bebe 12 ay 7.5 tl
Asker yeşili pantolon belden ayarlaniyor 1-2 yas 7.5 tl
Mavi elbise 7.5 tl 4 yas
Kot ceket 3 yas 10 tl
Beyaz zibinli elbise 3-6 ay 5 tl
Mavi kareli gömlek 2 yas sevenhill 5 tl

size özelden mesaj yazmıştım. bazı elbiselerin bedenlerini sormuş ve ödeyebileceğim miktarı söylemiştim, cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…