Bebek İkinci El Karmakarışık yepyeni ürünler.. Hepsini bir başlıkta topladım

mor kışlık takım lcw
gelinlik - 3 yaşa kadar
kelebekli elbise lcw
pembe düğmeli etek lcw
salopet kot (renkli olan önünde)
bindallı- 2 yaş

hepsini 40 tl ye alayım, olsun bitsin. Eskişehirdeyim, ptt ile gönderin, tamamsa hemen alışveriş yapalım. Hatta eğer beni çok kocaman sevindirmek isterseniz, kızımı uçurmak için ; beyaz saten boleroyu da hediye alalım, olur mu?

Son düzenleme:

Hepsine 60 tl diyelim olur bendende hediye ister beyazlı takım istersenizde pilates eşeği hediye olsun ( inanın bu fiyata ben sadece etek ve mor takımı almıştım )

Hepsine 60 tl diyelim olur bendende hediye ister beyazlı takım istersenizde pilates eşeği hediye olsun ( inanın bu fiyata ben sadece etek ve mor takımı almıştım )

Güzel kardeşim, seni anlıyorum, inan ben de almak isterdim, ancak maalesef ve gerçekten alabilecek durumum yok şu an. Eğer seni sıkacaksa verdiğim fiyat, başkalarına nasip olacak demektir.Seni de sıkmanın bir manası asla olmaz. Yani burda yazınca da sanki duygusal baskı kuruyormuşum gibi oluyor ancak, samimiyetime inanmanı isterim. Çok isterdim alabilmek, ancak müsait değilim, ki zaten eğer çok müsait olabilsem, gidip sıfır alacağım da, hadi dedim uygun buldum burdan.

Peki yeni bir teklif o halde

Gelinlik 7.5 - 5 tl yapalım( ama bolerosunu da alalım : )
Mor takım 15 tl olsun
Salopet - 5 tl de kotu sayalım
Bunları 25 tl ye alayım, olsun bitsin.Zira kargo da ödeyeceğim daha. Eğer olmayacaksa da, canın sağolsun, pazarlık ettik, sünnettir deriz. iyi alışverişler olsun : )

Son düzenleme:

Anlıyorum ama üzgünüm yardımcı olamayacağım çünkü benim verdim fiyatlar zaten çok uçuk fiyatlar değil ben hem elimden çıksın hemde baskaları yararlansın istedim... Bende cocuklarin eksiklerini alayim istiyorum Teşekkür ederim sizede iyi alışverişler

İndirim yapıyorum fiyatlarda.....
Kiz kıyafetlerinin hepsini alana ayakkabılar dahil fiyat 230 tl ve Pilates eşeği hediye
Erkek kıyafetlerin hepsi 100 tl kapı süsü ve tülleri hediye
Mama sandalyesi 55 tl
Kanguru 25
Araba 40 tl
....

hayırlı satışlar canım.telsizin üstündeki kırmızı elbise,bindallı,morlu eşofman takımı gibi bir takım var ya o bunların bedenleri nedir.bir de mama sandalyesinin yanındaki araba emniyet kemeri var mı.bunların hepsi en son ne olur arabayla birlikte:44:.bana şöyle güzel bi fiyat verir misin.mesajını bekliyorum.

Merhaba. Teşekkür ederim
Kırmızı elbise Aziz bebe 12 ay 7.5 tl
Mor takım lcw 3 yas 15 tl
Bindalli 1-2 yas 15 tl
Arabanın yanında korumaligi var istenildiginde çıkarılıyor pilsan marka 40 tl 75 yaparım yanında beyaz pantolon takımıda hediye ederim isterseniz..

yi geceler canım.morlu takım kalsın 3 yaşmış.benim bebişe epey büyük olur.daha küçük teyzesi 15 aylık.sana zahmet olacak ama bisikletin farklı açılardan çekilmiş fotolarını görebilirmiyim eşim fazla yıpranmış olmasın bi sor da dedi.çünkü başka bi siteden yine 2. el bebek arabası aldım.çok hayal kırıklığına uğradım.epey yıpranmıştı bi de 80 lira kargo ücreti ödedim.vallahi kargosu da beni korkutuyo çok tutarsa diye malum epey heybetli bi kargo olucak bisikleti alırsam.nasıl yapalım akıl danışayım dedim kargo konusunda.malum akıl akıldan üstündür.kestane kebap ecele cevapbu kısım şakaydı yarın haberleşiriz.iyi geceler

Merhaba...
Nerde oturuyorsunuz? Elden teslim olursa kargo ödemezsiniz.
Diğer ilanda var ayrıntılı resimler bakabilirseniz sevinirim çünkü telden giriyorum.mama sandalyesi puset kanguru satıyorum ilanında..yeni gibi çünkü çok fazla kullanamadım...iyi geceler

canım ben tokattayım elden almam mümkün olmaz.haliyle kargo da çok tutar.napalım kısmet dilmiş.alacak olan güle güle kullansın.bindallı yı da şimdi fark ettim 1-2 yaş diyo seneye yaza olmaz o benim kızıma(teyzesinin düğünü seneye yaza kısmetse).bir kırmızı elbise için de bir sürü kargo ödemeyim.alışveriş yapamadık ama yine de çok teşekkür ederim sorularımı hemen cevapladığın için.hayırlı alışverişlerin olsun.

Evet küçük olur seneye. Olsun kısmet değilmiş.iyi günlerde büyütun bebisinizi..daha güzellerini giyer .
Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…