Bebek İkinci El Karmakarışık yepyeni ürünler.. Hepsini bir başlıkta topladım

Toplu alışlarda kiz kıyafetlerini 210 tl düşürdüm yanında Pilates eşeği hediye ....Güneşli ikitelli Beylikdüzü Büyükçekmece Gaziosmanpaşa elden teslim alabilir

İlan güncel arkadaslar
Gercek alıcılarla fiyatta anlaşabiliriz
Yerim olmadıgından acil elimden çıkarmak istiyorum toplu alımlarda hediyelerimizde var

Ana kucağının diğer ilanımda var resimleri bakarsanız ... Ben kullanırken çok rahat ettim kemerli olduğu icin güvenilir...Beğenirseniz fiyatta anlaşırız

özel msj hakkım henüz yok.anakucağı başlıklı başka bir ilanınız daha mı var.ben çok fazla nete giremiyorum çünki...arabanın özelliklerine göre almak istiyorum..

ben puseti almak istiyorum ama anakucağı ilanınızı bulamadığım için resmini göremiyorum mümkünse özelleri ne kadar kullanıldı resmini tekrar görme şansım var mı.ptt kargo daha uygun oluyor ödemeli gönderme şansınız olur mu .aslında kargo ne kadar tutar onu da bilmiyorum ş,mdiden tşk.

özel msj hakkım yok siteyi yeni keşfettim buraya byazmak zorunda kaldım.antalyadayım iki kızım var.biri 3 buçuk diğeri 22 aylık.pusetimizi bakıcımız çok hor kullandığı için şuanda kullanılamayacak durumda yeni alsam yazık olcak ihtiyaçta oluyor burayı da yeni keşfedince sizden almak istedim.iki çocuk olunca çok masraflı oluyor.ikinci çocuk hiç düşünmemiştim hatta ilkin kıyafetlerini dağıttığımda sürpriz ikinciyi öğrendim.yaşları yakın olunca da aynısından mecburen iki tane almak zorunda kalıyorum büyüğün bazı şeylerini küçükte kullanmaya çalışıyorum dediğim gibi.külfetli oluyor.uygun olursa ben gerçekten almak istiyorum.büyük kreşe de gidecek kıyafet ihtiyacımız artacak fakat sizdekiler büyük için küçük kalacak sanırım,küçükte ablasınınkiyle idare edebildiği kadar.çok fazla internet şansım olmuyor çok ayrıntılı tarayamadım olursa büyük için bakmaya çalışayım tşk şimdiden..

selamlar ...orda iki tane erkek pantolonu gördüm sanırım kaç yaş/cm? kot mu kadife mi anlaşılmamış resimlerde pek?gömlekler kaç yaşa göre?ve fiyatı ne kadar...?bir de sarı bir yağmurluk var erkek bebek yağmurluğu sanırım o kaç yaş ve fiyatı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…