- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
Şöyle baslayim siz yorumlayın 10 haftalik hamileyim daha önceki dusuklerimden dolayi eşimle beraber şuanki gebeligimi henüz 3 ay olmadan kimseye söylemememiz gerektiğini konuşmustuk.Tabi suan ki durum tam bir karmakarışık asıl konuya gelelim.kayinvalidem 3 gün önce ayak burkulmasi geçirdi ve Nitekim onemsemeyerek bugün hastaneye gitme gereksinimi duydu ayağında kırılma varmış alçı falan öyle işte. eşim ve kaynim götürdü neyse sonra eşim beni aradı ve annem bugün bizde kalsın dediTamam dedim neyse geldiler oturduk falan Velhasıl 15 gün bilemedin bir ay alçıli kalicakmis gercekten cok üzuldum daha önce de kolunu kirmisti daha kötüydü tabi kendi evinde istirahat etmisti.biraz esprili biraz gerçek şekilde işte sizde mi kalsam 5 kat yukarı zor olur dedim estfrlh tabi kal kal da ah bi bilsen gelinin daha yeni hamile bir de sen yuruyemiuorsun kayinvalidecigim diye geçirdim içimden. Yarında kalicak muhtemelen derdim değil o kalsın da taharetti bilmem neydi ben zaten mide bulantıli günler geçiriyorum birde ilk defa bugün yardimimla ihtiyaç giderdi allahım kimse nin başına böyle hastalık vermesin ayak çok önemli .Nitekim akrabalar geniş ve tahminimce duyan gelir ben nasıl baş ederim ve evin hergün temiz olması lazım yemek desen çabası mutfağa giremiyorum girsemde öle bite. Görümce var da o eve çıktı ve ozmnlarda napar bilmem kafam çok karışık kendi ailemi de aynı kefeye koyup düşünüyorum herhalde kendi annem evine çıkar ben gider bakardim ya da kim varsa kardeşim falan Nitekim asla evde yabancı biri varken de eşimle kanka dışına cikamam bana ışık gösterebilir misiniz kolay tahminler var da ben gebeliği söylemek istemiyorum biraz uzun oldu okuyanlara teşekkür ediyorum uyumadan biraz rahatlamak istiyorum rüyama da girmesin bu karışıklık