karmakarışık

Aslında kayınvaliden de sıkıntı yok kocan düşüncesizlik etmiş. Eşine söylesen sorun çözülür bence... Sonuçta kızı var diyorsun yalnız değil ki...
KIZININ Olması zaten zoruma gidiyor bian geldi ki bagircaktim ben hamileyim elim ayağım zor tutuyor hatta başka konumda yazmıştım mide bulantm diye bugunde kayinvalidede yedik iyi oldu diye ben sırf eşimle aram bozulmasın diye burnuma ağzıma birsey bağlayıp geçiyorum ocağın başına ki bişeyler hazırlayım aksama catismayalim diye

Niye bu kadar büyüttünüz söylememe işini, devlet sırrı değil ya söyleyin geçin.

10 haftalık olmuş, yeni öğrenmiş değilsiniz ki.

Aynı apartmanda mısınız kayınvalideyle?
Evet aynı aprfman 5 ci kat onun evi gebelik saklamak için değilde söyle kanlı canlı bi göreyim kimseyi hayal kırıklığına ugratmayalim kendimde daha fazla uzulmemk için gizli tutmak istemiştik malum onceki dusuklerimde millet sağır sultan misali oldu sürekli kulağıma gelmisti

söyle hamıle olduğunu.
bacak kırılmasıyla tahareti anlayamadım.yatalak değil bişey değil.hasta zıyaretınde ne yemeği..düğüne mı gelıyorlar benım bıldiğim zıyaretler kısa tutulur. bırde bu kırık çok mu kötü.kırılması olanı hasta yatalak yapmak çok basit geldi bana.daha kotu durumda olanları bıldiğim için fazla abrtılmış.

U
söyle hamıle olduğunu.
bacak kırılmasıyla tahareti anlayamadım.yatalak değil bişey değil.hasta zıyaretınde ne yemeği..düğüne mı gelıyorlar benım bıldiğim zıyaretler kısa tutulur. bırde bu kırık çok mu kötü.kırılması olanı hasta yatalak yapmak çok basit geldi bana.daha kotu durumda olanları bıldiğim için fazla abrtılmış.
Üstüne basilmicak denmis birde bizim wc diyelim dar kolidor gibi normal alaturka egilse kalkamaz ayağı yere bassa necaset birde kapkalin sarmislar 400 kilo bacağı gibi o yüzden banyoda eski zaman gibi tas falan işte ben o resme dayanamadim ama belli de edemedim cekindi utandı ama geçti gitti kafası oluşturdu hemen napim gelin ne verirse yiyeceğim modunda "ben mutfak gideri kokusundan + yemek Salça yağ kokusundan bayilcam millet yeme derdinde ama nerden bilsin ki peki nasıl söylemem gerek bana kalsa pat diye derimde çok yanlış anlar nasıl izah edeyim usulunce?

söyle hamıle olduğunu.
Bir kere kolu kırılmış ti o zmn evindeydi gelen giden varya sanki düğün dernek o gün 3 kere nohut yemeği çorba tatlı pilavlari saymiyorum bile suan öğrenen kişiler aksama kadar bize dokulcek bu kesin şimdiden aynı apartmanda eltisi aradı gelelim kalktığı mi diye bende uyku sersemi gibi yatıyorum ama dedim hmm tmm sonra gelelim diyor 😯😐

söyle hamıle olduğunu.
Kırık ayakta var küçük ama alçı falan olunca sıkıntı demkki

Hata eşinizde bence.
Kendi kızı dururken hamile eşine baktırmak nedir?
Bu arada sizde de hata var. Gebeliğinizi söyleyip kurtulun zaten 11 haftalık olmuş.
Ayrıca her gelene yemek yapmak zorunda değilsiniz, sizin evinizse çay yanına alın kuru pasta tamam. Sorana hamileyim yapamıyorum deyin. İşin kolayı varken kendinize zorluk çıkartmışsınız.

Hata eşinizde bence.
Kendi kızı dururken hamile eşine baktırmak nedir?
Bu arada sizde de hata var. Gebeliğinizi söyleyip kurtuluaciklasamn zaten 11 haftalık olmuş.
Ayrıca her gelene yemek yapmak zorunda değilsiniz, sizin evinizse çay yanına alın kuru pasta tamam. Sorana hamileyim yapamıyorum deyin. İşin kolayı varken kendinize zorluk çıkartmışsınız.
Nasıl aciklasam şaşırdım ne diyecem nasıl baslicam biraz tüyo verseniz kovar gibi de olmasin

Eşiniz uygun bir sekilde Kv ye hamile olduğunuzu söylesin.
Bence hiç bulaşmayın kv ye bu durumda bakmak öncelikle kızına düşer.

E
Eşiniz uygun bir sekilde Kv ye hamile olduğunuzu söylesin.
Bence hiç bulaşmayın kv ye bu durumda bakmak öncelikle kızına düşer.
Eşim suan işte akşam 7 gibi gelicek hastane falan gidicekler zaten benim söylemem uygun olurda nasıl ne diycem bilmiyorum biraz düşününce kk üyelerine hak verdim illede ogrenmesi gerekiyor çünki bende de yada kendi evinde hizmet beklicek en azından kV bilmiş olucak o yüzden arkamdan bişeyler duymicam

Nasıl aciklasam şaşırdım ne diyecem nasıl baslicam biraz tüyo verseniz kovar gibi de olmasin

Evde yemek yapılırken ya da yemek kokusu duyduğunda "Midem çok kötü oldu bu ne kokusu" de.
Kokunun seni rahatsız ettiğini belli et, başım dönüyor falan de, halsiz davran arada belli et böyle.
Akşam eşin gelince de o söyleyiversin arada.

E
Eşim suan işte akşam 7 gibi gelicek hastane falan gidicekler zaten benim söylemem uygun olurda nasıl ne diycem bilmiyorum biraz düşününce kk üyelerine hak verdim illede ogrenmesi gerekiyor çünki bende de yada kendi evinde hizmet beklicek en azından kV bilmiş olucak o yüzden arkamdan bişeyler duymicam
Evet eşiniz önceki düşüklerden dolayı bu sefer 12 haftalık olana kadar kimseye Söylemek istemedik desin.

Gebelik için ayrı düşüncelerimiz vardı herkesin bir hayali olur ya şöyle haber verelim böyle haber verelim 😯

Kayinvaldenize söylerkenmi değişik hayal kurmuştunuz. Hani şöyle paketin içinden patik, gebelik testi falan çıkıyor gibi.
Normalde eşe yapılır ya öyle birşeymi.

Back
X