karmakarışık

Bugün soylesemde soylemesemde sonuçta aksama kadar mecbur kalicak çünki onu 5 kat yukarı cikaricak kişiler hep işe gitti akşam 8 e kadar gözüm kapalı olmasi lazim çünki o saatler hemen gelmicek ve ben halime aglmak istemiyorum mutfak lavabo da kokusu da tekrar olustu ve tetikledi evi terketme asamasindayim😢😯😢😢😒😔😷 ben yanlış mis düşünüyorum allahın gücüne gidiyor mudur sevaptan mi kaçıyorum ama benim kendi halimde çekilir değil ki eski toprak miyim da herseye dayaniyim😢😢😢

Gebeliği mecbur söyleyeceksiniz, yoksa kayınvalidenin niyeti sizde kalmak. Sizde kalırsa durumunuz daha kötü olacak, bebeğin yine düşme olasılığı var Allah korusun. Siz ağır kaldırmamalı, fazla iş güç yapmamalısınız. Hamile oldupunuzu kayınvalideye söyleyin ve eşiniz annesini kimseye söylememesi konusunda ciddi bi şekilde tembihlesin. Buna rağmen size bilenecekse kv onu da hiiiiiç takmayın, kim ne derse desin. Hiçbir şey sizden ve içinizdeki minikten daha önemli değil. Kendinize kıymet vermezseniz başkaları hiç vermez.

Hayaliniz mi önemli şuan bebeğinizin sağlığı mı ? Bence söylemelisiniz o da size zahmet vermez en azından içiniz rahat eder. Ben tedavi görüyorum çocuğum olsa keşke de herkese duyursam hayalim şurda kalsın benim hayalim zaten evlat sahibi olmak 😊

Hayaliniz mi önemli şuan bebeğinizin sağlığı mı ? Bence söylemelisiniz o da size zahmet vermez en azından içiniz rahat eder. Ben tedavi görüyorum çocuğum olsa keşke de herkese duyursam hayalim şurda kalsın benim hayalim zaten evlat sahibi olmak 😊
Inşallah en kisa zamanda sende evlat sahibi olursun her zaman isteyip de evladı olmayanlar duamdadir "Başka çarem kalmadı zaten üstelik ben evde biri varken rahat da edemem ve sürekli yanında da duramam çamaşır di utuydu bitmez evin hali anca süpürge yapıyorum hepsi o bebeğim benimle olsunda gerisi mühim değil benim için dua etseniz çünki kimseyi kırmak da istemiyorum eşim aslında başta Düşünsenize olucaklari direk annemi getiriyorum olayina girdi iyide bunu yeme içmeyi geç neyse allah kimsenin başına vermesin

Inşallah en kisa zamanda sende evlat sahibi olursun her zaman isteyip de evladı olmayanlar duamdadir "Başka çarem kalmadı zaten üstelik ben evde biri varken rahat da edemem ve sürekli yanında da duramam çamaşır di utuydu bitmez evin hali anca süpürge yapıyorum hepsi o bebeğim benimle olsunda gerisi mühim değil benim için dua etseniz çünki kimseyi kırmak da istemiyorum eşim aslında başta Düşünsenize olucaklari direk annemi getiriyorum olayina girdi iyide bunu yeme içmeyi geç neyse allah kimsenin başına vermesin
Amin tabi ki dualarım sizinle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ama lütfen söyleyin ki sizde ağır kaldırmayın iş yapmayın çok yorulmayın kendinize ve bebeğinize yazık

Amin tabi ki dualarım sizinle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ama lütfen söyleyin ki sizde ağır kaldırmayın iş yapmayın çok yorulmayın kendinize ve bebeğinize yazık
Bugün bu haberi vermeden kV hastane kontrolü sonrası yukarı direk çıkarılmamiza tuhaf da bakabilir dün ne diyordu nuz bugün neden evime birakiyonuz gibi o yüzden ya kahvaltı da soylicem yada hiç söylenmeden umursamiyor bakamiyorum gibi davranıp göz ardı sonrası iyi akşamlar deyip yukarı göndericem

Eşime kalırsa söyleme ya 1 gün kalicakti hastaneye goturcegim için biz e getirdim diyor ee gotururkende ahh gelinin ahh oğlum demez mi aradayim hayla zaten bu ayın sonunda vericektim haberi şimdi belki kızar bakamicam için ama o gün gelince belki herseyi anlar da diyorum nasıl olcak ya sessiz pasif biri değilim 4 sene de herseyi tecrübe edindim umursamamyi He deyip yageçmeyi bu olay ne farklı geldi bana öyle

Gebelik için ayrı düşüncelerimiz vardı herkesin bir hayali olur ya şöyle haber verelim böyle haber verelim 😯
Ne hayali Allah aşkına, bir de çocuğunuz varmış. İlk hamilelik olsa neyse. Sizin sağlığınızdan önemli mi? Üzüntüden Google Translate gibi ifade ediyorsunuz kendinizi, telaşınız her halinizden belli. Ekstrem bir durum gelişmiş, söyleyin kafanız rahat etsin.

Bugün bu haberi vermeden kV hastane kontrolü sonrası yukarı direk çıkarılmamiza tuhaf da bakabilir dün ne diyordu nuz bugün neden evime birakiyonuz gibi o yüzden ya kahvaltı da soylicem yada hiç söylenmeden umursamiyor bakamiyorum gibi davranıp göz ardı sonrası iyi akşamlar deyip yukarı göndericem
Ben olsam bende bilmediğim için tuhaf karşılarım kendinizi düşünün bir şekilde mecbur kalmışsınız kv ye bakmadan sizi evinize gönderiyor neler derdik burda ona düşünün :) kahvaltıda söyleyin kafanız rahat etsin hemde sizden büyük yaşlı insan dua eder torununa sevinir morali yerine gelir

Yarın akşam kontrolü var eşim goturcek keşke dese ko oğlum tmm beni eve çıkar diye Ayy nasıl sevinirim hergün gider bakarım 5 dk bir isteği var mı diye sonuçta yalnız değil 28 yaşında görümce fedakarlık yapması gerekiyor oğlumun 2 yaş sendrom u yeterince yoruyor zaten enerji % 0
Bence eşin durumu bildiği için direk evine götürsün sende orda bulun , ona sormanıza gerek var mi? Yani beni size götürün mü der kayınvaliden...

Ne hayali Allah aşkına, bir de çocuğunuz varmış. İlk hamilelik olsa neyse. Sizin sağlığınızdan önemli mi? Üzüntüden Google Translate gibi ifade ediyorsunuz kendinizi, telaşınız her halinizden belli. Ekstrem bir durum gelişmiş, söyleyin kafanız rahat etsin.
Bu halimle bile tebessüm ettirdiniz saolun

Bence eşin durumu bildiği için direk evine götürsün sende orda bulun , ona sormanıza gerek var mi? Yani beni size götürün mü der kayınvaliden...
Aslında eşim beni ilk aradığında annem bizde kalicak bu gün derken arkadan kV oğlum şey derken duydum "eve çıkarım diycekti sanki bugün ku zorlugumu görmüştür herhalde diyorum ya banyo vs benim resmen çamaşır suyu kullanmam lazım

Bu arada ilk çocuğunuz daha iki yaşında hangi ara daha önce düşükleriniz oldu ne kadar çabuk tekrar anne olmaya karar verdiniz,şuan bile büyük olan tam anne çocuğu.

Kayınvalidenize söyleyin kalacaksa bile hamile olduğunuzu öğrensin ona göre beklentisi olsun.

Eşime kalırsa söyleme ya 1 gün kalicakti hastaneye goturcegim için biz e getirdim diyor ee gotururkende ahh gelinin ahh oğlum demez mi aradayim hayla zaten bu ayın sonunda vericektim haberi şimdi belki kızar bakamicam için ama o gün gelince belki herseyi anlar da diyorum nasıl olcak ya sessiz pasif biri değilim 4 sene de herseyi tecrübe edindim umursamamyi He deyip yageçmeyi bu olay ne farklı geldi bana öyle

Yapınız biraz evhamlı endişeli gibi geldi bana. Aslında yapılacak şey belli herkesin dediği gibi söylemek. Evine çıksa da yine de sizden sürekli ilgi alaka bekleyecek. Bazen bazı şeyler hayal ettiğimiz gibi olmuyor ne yazık ki.

Bu arada ilk çocuğunuz daha iki yaşında hangi ara daha önce düşükleriniz oldu ne kadar çabuk tekrar anne olmaya karar verdiniz,şuan bile büyük olan tam anne çocuğu.

Kayınvalidenize söyleyin kalacaksa bile hamile olduğunuzu öğrensin ona göre beklentisi olsun.
2016 daydi sanırım 2 ay arayla 2 gebelik geçirdim 5 ve 7 haftalik sonrası 3ay araştırma testler ve sonrasi kendi istegimizle ayni sene hamile kaldım ve oğlum tutundu dünya ya geldi zor dönemler de geçirdim düşük yapanların psikolojisini bilirsiniz

2016 daydi sanırım 2 ay arayla 2 gebelik geçirdim 5 ve 7 haftalik sonrası 3ay araştırma testler ve sonrasi kendi istegimizle ayni sene hamile kaldım ve oğlum tutundu dünya ya geldi zor dönemler de geçirdim düşük yapanların psikolojisini bilirsiniz
5 ve 7 haftalik düşük sonrası araştırma!

Aslında eşim beni ilk aradığında annem bizde kalicak bu gün derken arkadan kV oğlum şey derken duydum "eve çıkarım diycekti sanki bugün ku zorlugumu görmüştür herhalde diyorum ya banyo vs benim resmen çamaşır suyu kullanmam lazım
Aslında kayınvaliden de sıkıntı yok kocan düşüncesizlik etmiş. Eşine söylesen sorun çözülür bence... Sonuçta kızı var diyorsun yalnız değil ki...

Hamileliğinizi daha geç ve hayalinizdeki şekilde söylemek istemenizi anlıyorum ama bir hayaller vardır bir de gerçekler. Şuan şartlar değişmiş ve evinizde bir hasta bakılacağı için otomatikman sizden beklenen sorumluluklar olacak. Fiziksel olarak kendinizi zorlamanızın gerekeceği durumlara hiç girmeyin. Mesela kayınvalideyi alaturka tuvalete götürmek sizin işiniz olmamalı. Bu gibi şeylerin önüne de hamileliğinizi söyleyerek geçebilirsiniz ancak. Hem söylemeyip, hem bir çıkar yol bulmak istiyorsunuz, o biraz imkansız gibi. Ayrıca tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza evladınızı.

3 secenek
.habersiz direk sessizce evine gidebilir
.Hamileligimi söylemem gerek
.Arada yanına çıkabileceğimi burda onun için bakım zor olur rahat edemezligini
Allah biliyor zaten halimi ya neyse

Niye bu kadar büyüttünüz söylememe işini, devlet sırrı değil ya söyleyin geçin.

10 haftalık olmuş, yeni öğrenmiş değilsiniz ki.

Aynı apartmanda mısınız kayınvalideyle?

Back
X