karmakarışık

Kızı varken size düşmez zaten

Şöyle baslayim siz yorumlayın 10 haftalik hamileyim daha önceki dusuklerimden dolayi eşimle beraber şuanki gebeligimi henüz 3 ay olmadan kimseye söylemememiz gerektiğini konuşmustuk.Tabi suan ki durum tam bir karmakarışık asıl konuya gelelim.kayinvalidem 3 gün önce ayak burkulmasi geçirdi ve Nitekim onemsemeyerek bugün hastaneye gitme gereksinimi duydu ayağında kırılma varmış alçı falan öyle işte. eşim ve kaynim götürdü neyse sonra eşim beni aradı ve annem bugün bizde kalsın dediTamam dedim neyse geldiler oturduk falan Velhasıl 15 gün bilemedin bir ay alçıli kalicakmis gercekten cok üzuldum daha önce de kolunu kirmisti daha kötüydü tabi kendi evinde istirahat etmisti.biraz esprili biraz gerçek şekilde işte sizde mi kalsam 5 kat yukarı zor olur dedim estfrlh tabi kal kal da ah bi bilsen gelinin daha yeni hamile bir de sen yuruyemiuorsun kayinvalidecigim diye geçirdim içimden. Yarında kalicak muhtemelen derdim değil o kalsın da taharetti bilmem neydi ben zaten mide bulantıli günler geçiriyorum birde ilk defa bugün yardimimla ihtiyaç giderdi allahım kimse nin başına böyle hastalık vermesin ayak çok önemli .Nitekim akrabalar geniş ve tahminimce duyan gelir ben nasıl baş ederim ve evin hergün temiz olması lazım yemek desen çabası mutfağa giremiyorum girsemde öle bite. Görümce var da o eve çıktı ve ozmnlarda napar bilmem kafam çok karışık kendi ailemi de aynı kefeye koyup düşünüyorum herhalde kendi annem evine çıkar ben gider bakardim ya da kim varsa kardeşim falan Nitekim asla evde yabancı biri varken de eşimle kanka dışına cikamam bana ışık gösterebilir misiniz kolay tahminler var da ben gebeliği söylemek istemiyorum biraz uzun oldu okuyanlara teşekkür ediyorum uyumadan biraz rahatlamak istiyorum rüyama da girmesin bu karışıklık
Bence söyle bende hamileyşm şuan ve daha önce düşüklerim vardı bir sebepten söylemek zorunda kaldım kv bebeğim için en iyisi bu zaten 3 ay dolunca söyleyecekmişsin onara çok kalmamış 2-3 hafta en azından kv söyle o

Yalnız bu tuvalet ihtiyacını bu kadar ayrıntılı yazmasaydınız, midem bulandı ya :(

Kayinvalidemin dirseginden asagi alci var ve tek yuruyemiyor henuz degnegi yok ve basmamasi gerekmis evimizde de klozet olmadigindan eski usul tas falan osekilde de yanında bulundum bayagi zor oldu
Hamile olmasanız bile çok iğrenç.

Kendi evinde klozet varsa evinde dursun. İyileşene kadar da inip çıkmasa ne olacak...alışverişi falan oğlu yapsın.

Bugün aksilikler beni buldu yada herseyde vardır bir hayır diyorum en kotusunden sıyrılıp bu mu geldi başımıza ablam ve oğlu geldi benim oğlumla oyuna daldılar .arada kontrol ettim aralarında 2 yaş var benim oğlum yüksekte kalsa korkar imdat diye bağırır sen git o çocuktan cesaret al benimki masadan parkeye hopla yigenimde onun üzerine sözde eğlence ya bir ciglikta koştum direk hastaneye kırık varmış 15 gün sargı sonra kontrol odaya giremedim gözlerim doldu dua edin ilk defa başıma geliyor koşuyor oynuyor elini uzatamiyor

Kayinvalidemin dirseginden asagi alci var ve tek yuruyemiyor henuz degnegi yok ve basmamasi gerekmis evimizde de klozet olmadigindan eski usul tas falan osekilde de yanında bulundum bayagi zor oldu

Evinde klozet olan birinde kalsın veya tuvalet sandalye almanız gerekecek. Hamile halinizle öyle tutup duramazsiniz. Ya düşseniz felan.

Bugün aksilikler beni buldu yada herseyde vardır bir hayır diyorum en kotusunden sıyrılıp bu mu geldi başımıza ablam ve oğlu geldi benim oğlumla oyuna daldılar .arada kontrol ettim aralarında 2 yaş var benim oğlum yüksekte kalsa korkar imdat diye bağırır sen git o çocuktan cesaret al benimki masadan parkeye hopla yigenimde onun üzerine sözde eğlence ya bir ciglikta koştum direk hastaneye kırık varmış 15 gün sargı sonra kontrol odaya giremedim gözlerim doldu dua edin ilk defa başıma geliyor koşuyor oynuyor elini uzatamiyor
Çocukların kırıkları çabuk iyilesiyor merak etmeyin. Bizim ardımızda iki kırık vakası var, şimdi ikisi de gayet sağlıklı. Büyükler gibi zorlanmiyor çocuklar kiriklarda.

Back
X