Bi iki oyle oldu.Dedim anneme sonra tmm dedi konuscam artk kadin bisi demiyor iyi miAnneniz agirdan alicam diye boyle yaparsa evde kalirsiniz demedi demeyin..
Boyle sey mi olur?
Tanissinlar demis kadin, direk nikah masasina otursunlar dememis ki???
Adım atmak ıstıyorum ama nasıl atıcagımı bılmıyorum. Yengeme falanda pek guvenmedıgım ıcın araya sokmak ıstemıyorumyengenızfalan durumu bılıyor bellıkı annesıne ufaktan cıtlatsın durumu baktın olmuyor ekle faceden oylelıkle bıseyler gelısır zaten
Ben facesini biliyorum mesela ,istese oda beni cok rahat bulurdu.Neden kendi adim atmadi diye insanda dusunmuyor degil hani .Kararsiz kaliyor insanAdım atmak kötü birşey değildir .. Bence denemelisin .
Annesi kaç defa gelmiş kapınıza, senin annen ısrarla bir cevap vermeyince, çocukta sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir.Ben facesini biliyorum mesela ,istese oda beni cok rahat bulurdu.Neden kendi adim atmadi diye insanda dusunmuyor degil hani .Kararsiz kaliyor insan
Su sekil ben kpss hazirlaniyodm ilk zamanlar annem calissn, atansn modundaydi konusuldugu zaman .Atama bekliyorm suan.24 yasindaym.Annesi kaç defa gelmiş kapınıza, senin annen ısrarla bir cevap vermeyince, çocukta sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir.
Hayır sizin yaş kaç? Annen niye bu kadar ağır?
İyi de hop diye evlenmeyeceksin ki, sadece tanışın demiş kadın. Belki tanışma evlilik 2 sene alacak.Su sekil ben kpss hazirlaniyodm ilk zamanlar annem calissn, atansn modundaydi konusuldugu zaman .Atama bekliyorm suan.24 yasindaym.
Kimisi zorlaa gel kizimi sana veriyim der ,kimi insanda zamana birakir. Herkesin yapisi tavri farkli olaylara.Yapacak bisi yok.Sonuc olarak bende acaba deneseydik olurmuydu ki vs. Acaba adim atsam mi moduna girdim iste. Belki baska biri var diyorum ses etmedigine gore annesi..sİyi de hop diye evlenmeyeceksin ki, sadece tanışın demiş kadın. Belki tanışma evlilik 2 sene alacak.
Kadın haklı bir daha lafını etmemekte; istiyorsan sen bir adım at, şu şekilde kaybedecek bir şey yok zaten. Ben de yaşın 17-18 de annen daha düşünmek bile istemiyor sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?