Karmakarışıklık ve sabır

ikisine de dönemezsin evet ilkini harcamışsın zaten yazık olmuş ona. diğeri de arkandan işler çevirmiş. sen bence kafanı topla kimseyi hayatına bi süre sokma

bu iki mesajda benim yazıma yapılan yorumlardan sonra yapılmış karışıklık yok mu bu her ikisi arasında :37:offf bu konu beni aştı en iyisi siz yazın yazın ben kenarda çekirdeğimi alıp gelşiyim okuyim iyice anlıyim karıştı hepsi kafamda saat olmuş zaten 3 :27:

Sizin Sorunuzu Yanlış Anladı Konu Sahibi Arkadaşım..
Bende İzah Ettim..

Çocuk hakkında yorum:
Bence bi hevesmişsin hoşlanmış görmüş beğenmiş ama gerisini getirmek istemio,ayrıca tek gecelik ilişkiler yaşıo da olabilir,çocuk senden hoşlandım demiş anında sevgilini terk etmişsin bu senin hatan olmuş çocuğu tanımadan balıklama atlamışsın kendi sevgiline yazık etmişsin,önüne bak artık ikisini de düşünme.

3ay sonra görebilirim artık:(

Valla bebegım bence arama sorma cocuk sana umut vermıs sonrada yok olmuş bırden neden boyle olmuş...??? ya baska bırı vardır ya da araya tatıl gırıyor dıye askıya almıstır.... dogru bır ınsanın bu konuya hemen acıklık getırmesı gerekıyordu... Hadı senın aramadıgın sormadıgın bellı lakııın o nıye aramıyorr..??? ben bu sekılde olayı sorguladıgımda durumu pek olumlu karsılamıyorum.. O arayıncaya kadar arama eger kı o tokayı komıdının arkasına itmişse ve o gunden sonra senle bır sekılde ıletıısıme gecmemısse ben coook suphelenırdım dogrusu ve dusunmemeye calısırdım.. bence bu cocuk sana dönecek mutlaka ama sen neden daha once neredeydın dedıgınde kendınce gereklı mazaretler uyduracak gıbıme gelıyor... Sımdı tam aramasının ve kafandakı soru ısaretlerını aydınlatmasının zamanı lakın yok... İyi düşün bebegımm gunluk hayatta cok var böyle sana mantıklı bır acklama yapmasını bekle ve sorgulaa kafandakı suphelerle sızı blırleyecek adımlar atma.. Birseyler olacaksaa tertemız olsun... sana guven versın...:52: :52: :52:

Çocuk hakkında yorum:
Bence bi hevesmişsin hoşlanmış görmüş beğenmiş ama gerisini getirmek istemio,ayrıca tek gecelik ilişkiler yaşıo da olabilir,çocuk senden hoşlandım demiş anında sevgilini terk etmişsin bu senin hatan olmuş çocuğu tanımadan balıklama atlamışsın kendi sevgiline yazık etmişsin,önüne bak artık ikisini de düşünme.

haklısın galiba tsq ederim:)

bu iki mesajda benim yazıma yapılan yorumlardan sonra yapılmış karışıklık yok mu bu her ikisi arasında :37:offf bu konu beni aştı en iyisi siz yazın yazın ben kenarda çekirdeğimi alıp gelşiyim okuyim iyice anlıyim karıştı hepsi kafamda saat olmuş zaten 3 :27:

Sen ne demek istedin ki yorumunda ?

Biz senin yorumunu yorumlayalım , sen de gecenin üçünde çekirdek çitle ohhh :52:

dertli_kıs ; eğer sana değer weriyorsa seni arar . Yanlış yapsa da affettirmeye çalışır . Bence arama ...

rica etsem herkes bu cocyuk hakkındaki düşüncesini bi yazabilirmi okuduklarınızdan ne olustu kafanızda

Biraz İletişim Kopukluğu Yaşadık Topikte..
Bu Sebepten, Benim Kafamda Hiç Bir Şey Oluşmadı..:44:

Ama Sanıyorum ki Seninde Kafanda Bu Kişiye Karşı Çok Özel Bir Şeyler Yok..:50:
Geçici Bir Dönem Yaşıyorsun..

Sen ne demek istedin ki yorumunda ?

Biz senin yorumunu yorumlayalım , sen de gecenin üçünde çekirdek çitle ohhh :52:

dertli_kıs ; eğer sana değer weriyorsa seni arar . Yanlış yapsa da affettirmeye çalışır . Bence arama ...

tatlım ben zaten offline olmuşum sanırım da ondan ben artık sadece okuyorum yorumları online olanlar yardımcı oluyor sanırım :52::52:

herkes bunu söylüyor sevgi değil takıntı yaptın diyor

Takıntı da değil,onun yüzünden sevgilinden ayrıldın pişmansın,kullanıldığını aslında geçici bi heves olduğun öğrendin ona karşı hırslı ve tepkilisin,bu olay böyle kalmasın istiosun,azcık şaşkınsın herşey oldu bittiye gelmiş anlayamamışsın.
Olay bu yani.
Kafanda başka soru işareti var mı?
Sor cevaplayalım :1:

herkes bunu söylüyor sevgi değil takıntı yaptın diyor

Çünkü Çok Umutlanmışsın...
Üstüne Sevgilinden Ayrılmışsın..
Sona Terkedilmişsin..

Bu da Seni Hırslandırmış..
Belki Kendi Kendine ''Ben Bunun İçin Sevgilimden Ayrıldım, Karşılaştığım Şeye Bak'' Diyorsundur..

Çünkü Çok Umutlanmışsın...
Üstüne Sevgilinden Ayrılmışsın..
Sona Terkedilmişsin..

Bu da Seni Hırslandırmış..
Belki Kendi Kendine ''Ben Bunun İçin Sevgilimden Ayrıldım, Karşılaştığım Şeye Bak'' Diyorsundur..

Heh aklın yolu bir :70:

Takıntı da değil,onun yüzünden sevgilinden ayrıldın pişmansın,kullanıldığını aslında geçici bi heves olduğun öğrendin ona karşı hırslı ve tepkilisin,bu olay böyle kalmasın istiosun,azcık şaşkınsın herşey oldu bittiye gelmiş anlayamamışsın.
Olay bu yani.
Kafanda başka soru işareti var mı?
Sor cevaplayalım :1:

bide hadi sesim unutamadıgı birinin sesine benziyordu her dakika arıyordu ya resimlerim onlar neden telefonunda:S ya da sence beni arayacak mı peki ?

arkadasim sen bosver bu herifi daha iyisini bul!!

Biz hep beraber forumdaki türkceyi güzel kullanalim bölümüne gidelim 2 faydasini görürüz:27:

gece olmus saat 3 acaba kafana taktigin o adam simdi napiyor ??!!! sende yat uyu bence :54:

:52::52:yaa bana yalnış anlamışsın diyordun sende kopmuşsun bi yer de bak :60::60:

Sen her iki yoruma da heee dedin bir kere , sayılmaaaaaz :52:

dertli_kıs ;

Başından da dedim , yine diyorum . Seni çantada keklik görmüş . İstediği zaman seni arayacak , istemediği zaman da seni aramayacak .

Eğer sana değer weren we gerçekten seni sewen biri olsaydı , aramamazlık yapmazdı . Büyük ihtimalle senin tokayı gördüğünü anladı . Utanıyor da aramıyor falan diye düşünme . Öyle olsa , tokayı gördüğün an açıklama yapardı .

Boşuna kendine dert etme . Okulunuz tatile girdi sanırım . Güzelce tatilini yap , hiç de kafana takma :34:

bide hadi sesim unutamadıgı birinin sesine benziyordu her dakika arıyordu ya resimlerim onlar neden telefonunda:S ya da sence beni arayacak mı peki ?

Büyük bi ihtimalle arayacaktır olayın soğumasını beklio bence.
O tokanın sahibi illaki onun hoşlandığı sevdiği kişi olcak diye bişey yok ki,tek gecelik bişey de olabilir,tabi böyle de olsa affedilcek bişey değil.
Yani arasa da aramasa da umrunda olmamalı artık bu kişi.

Büyük bi ihtimalle arayacaktır olayın soğumasını beklio bence.
O tokanın sahibi illaki onun hoşlandığı sevdiği kişi olcak diye bişey yok ki,tek gecelik bişey de olabilir,tabi böyle de olsa affedilcek bişey değil.
Yani arasa da aramasa da umrunda olmamalı artık bu kişi.

düşünüyorum beni gercekten seviyor olsa o kız olmazdı o kızla ciddi olsa ben olmazdım kimseyi sevmeyecegm artık ya!

Back
X