• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

boşanma davaları öyle bülbül gibi konuşmayla olmuyor ki ceza davası değil çünki. bir iddia ortaya atarsın karşı taraf o iddianın aksini kanıtlamak zorunda o kadar şahitin varmı diye soruyor şahit varsa davayı erteliyor şahitleri dinlemek için. sen bulduğun kanıtları sms gibi hakime sunarsın oda varsa sana karşı atmış olduğu iddialara karşı şahit getirir.
benim arkadaşıma ev sahibi yalancı şahitlik yapmıştı kız kızlığını bile ispat edemedi kendi yaptırmadı oldu erkek yine erkek çıktı yapamadığı halde.
allah yardımcın olsun. bu günler zor geçiyor ama geçiyor....

Bir kadın evlendiği erkekte ne arar???
Saygı,güven,sadakat vs..
siz bu aşamada hangisine sahipsiniz ki,hala size
"" evliliğimizi kurtaralım"" bile demeyen biri için umut besliyorsunuz...
Elbette kolay değil,ayrılma kararı vermekte basit değil ama
herkes şapkasını önüne almalı ve düşünmeli diye düşünüyorum...

boşanma davaları öyle bülbül gibi konuşmayla olmuyor ki ceza davası değil çünki. bir iddia ortaya atarsın karşı taraf o iddianın aksini kanıtlamak zorunda o kadar şahitin varmı diye soruyor şahit varsa davayı erteliyor şahitleri dinlemek için. sen bulduğun kanıtları sms gibi hakime sunarsın oda varsa sana karşı atmış olduğu iddialara karşı şahit getirir.
benim arkadaşıma ev sahibi yalancı şahitlik yapmıştı kız kızlığını bile ispat edemedi kendi yaptırmadı oldu erkek yine erkek çıktı yapamadığı halde.
allah yardımcın olsun. bu günler zor geçiyor ama geçiyor....

surevan davayı o açtığı için ve evlilik gereğini yerine getirmiyo dediği için bu yönde sahitler getirdi.bende tabi öyle bisey olmadıını kanıtlayan sahitler.hakim onun sahitlerine yönlerdirmeyle konusuyosunuz gerçekleri söyleyin deyip susturdu.benim anlatmak istediğim onun iddaaları çürüyo zaten.bende ya bu böyle dedi ama asıl sebep onlar değil bu iste çıkardığım zaman olay dönermi die merak ediyorum.

nikita, kocasının yavru ceylanı :) başka topiğe git bence, burada bizimle dertleşen bir kardeşimiz var ya da senin tabirinle bacımız :D
sen zaten yaralı olan birinin canını daha da acıtacak sözler yazma, günah edinme bence..

nispetmi?? bunu söylemeniz gereken en son kisi dahi olsam, bana soylenmiyecegi bilirdiniz (eger beni taniyor olsaydiniz tabi!) kaldiki ne diye nispet edeyim kardesim?? bu bacimizi tanimam etmem, tanisam dahi oyle bir densizlige kalkismam! hem neden hemen nispete yorumluyorsunuzki?? bu kadarmi cürük iciniz?? ben o yaziyi sükrettigim icin yazdim, ama anlasiliyorki sizin gibilerin bunu anlayabilme kabiliyeti yok! bacimiz icin son derece uzgunummmm, insallah kurtulur.

anlama kabiliyetimiz yok içimiz çürümüş o yüzden aldatılmış bir kadının dertleşme topiğinde yazık saanaaa akşam aşkımı öpeyim mıncıklayayım falan yazmıyoruz..

surevan davayı o açtığı için ve evlilik gereğini yerine getirmiyo dediği için bu yönde sahitler getirdi.bende tabi öyle bisey olmadıını kanıtlayan sahitler.hakim onun sahitlerine yönlerdirmeyle konusuyosunuz gerçekleri söyleyin deyip susturdu.benim anlatmak istediğim onun iddaaları çürüyo zaten.bende ya bu böyle dedi ama asıl sebep onlar değil bu iste çıkardığım zaman olay dönermi die merak ediyorum.

ha sizin davanız görülmeye başlandı.. hangi olay dönermi diye merak ediyorsun onu anlayamadım.

sen niye boşanmamaya çalışıosun ki?

bu laf banaysa;evet itici olacagini dusunmeden yazdim :77: itici olayim bende bugun , canim sagolsun.
ne bileyim bacim , ben bu arkadasa gercekten üzüldümde yazdim , tepki alacagimi kestiremedim, zaten calisiyorum , diger yazilanlari gorunce arkadasin yapmasi gerekenleri tetikler diye yazik walla dedim . neyse....

Ne kastettiğin değil, karşındakinin ne anladığı önemlidir.
Konu sahibine "geçmiş olsun" yerine "yazık sana" demen tepki çeker tabi.
Bir de "aşk dolu kocamı öpeyim" dediğinde "nispet" olarak algılanmasına şaşmamalısın.
Haline şükretmeni anlıyorum, ama bunu kimi zaman içimizden yapmamız gerekiyor.
Nitekim gördüğün gibi konu sahibi arkadaş alındı ve yazdıklarını olumsuz algılayan tek kişi o değil.
Fakat sen de kendini savunma ihtiyacı duyduğuna göre, bence kötü niyetle yazmadın. Sadece yanlış formüle ettin.

sen niye boşanmamaya çalışıosun ki?

bosanmamaya çalısmıyorum bosancam ama tazminat filan açmak istiyorum.kadın mevzusunu kanıtladığım zaman onada tazminat açabiliyomusum yanı böyle yaparak canlarını yakmak istiyorum hemde ozaman benim çırpınmama gerek mahkeme vasıtasıylada herkese duyrulmus olur.benim lehime dönmesin istediğim konu onun davada açtığı seyler değil asıl sebepler ama o kendi paçasını kurtarmaya çalısıyo.bende olayın benim lehmie dönerek aslında bi kadın mevzusu olduğunu kanıtlamak istiyorum

nikita, kocasının yavru ceylanı :) başka topiğe git bence, burada bizimle dertleşen bir kardeşimiz var ya da senin tabirinle bacımız :D
sen zaten yaralı olan birinin canını daha da acıtacak sözler yazma, günah edinme bence..

eger yazdigim kardesimizi dahada acittiysa, -ki sanmam, bilmeni isterimki kesinlikle maksadim o degildi, herkes mutlulugu hakediyor. ben yanlis anlasildigimi bilmeni isterim.

anlama kabiliyetimiz yok içimiz çürümüş o yüzden aldatılmış bir kadının dertleşme topiğinde yazık saanaaa akşam aşkımı öpeyim mıncıklayayım falan yazmıyoruz..

evet , benim sadece sukr icin yazdigimi bilmenizi isterim, belki o yaziyi yazarken baska yerlere cekilebilecegini goremiycek kadar naif olabilirim, siz beni tanimiyorsunuz, tanimanizada gerek yok, kimse aldatilmayi haketmez, ama yazmamam lazimdi bunu iyi anladim, esime duyduklarimi acili bir kadinin bilmesi onu dahada bedbaht edecek hali yok?? aci varsa mutluluk da var ....ne yoruluyorumki ben,,, insallah kardesimiz yakinda tum SIKINTIlarindan kurtulur....sizin gibi kardeslerimizin onu iyi yonlendireceginden eminim, cok sukur ....

Aman Allahim ,evlerden irak....Allah yardimcin olsun....
sevgi dolu , ask dolu kocisimi eve gidince opucuk bombardimanina tutucam ....yazik walla sana!

bir insanın bir sıkıntısı var -hatası olsun olmasın- gelmiş burada bir konu açmış, bu şekilde nispet yapmak ne kadar çirkin..

bosanmamaya çalısmıyorum bosancam ama tazminat filan açmak istiyorum.kadın mevzusunu kanıtladığım zaman onada tazminat açabiliyomusum yanı böyle yaparak canlarını yakmak istiyorum hemde ozaman benim çırpınmama gerek mahkeme vasıtasıylada herkese duyrulmus olur.benim lehime dönmesin istediğim konu onun davada açtığı seyler değil asıl sebepler ama o kendi paçasını kurtarmaya çalısıyo.bende olayın benim lehmie dönerek aslında bi kadın mevzusu olduğunu kanıtlamak istiyorum

canım bırak Allah ından bulsun, ondan gelecek hayır Allah tan gelsin.. 3 kuruşun derdine düşüp de kendini yıpratma..

böyle insanlara verilecek en güze cevap suskunluktur.. onları rezil edeceğim diye kendini heba etme.. bir an önce yoluna bak.. Allah hak ettiğin insanlarla muhatap eder seni ilerde..

evet arkadaşım kanıtla tabiki de hakkını sonuna kadar savun.. nasıl bir delilin var ne yapmayı düşünüyorusun.

canım bırak Allah ından bulsun, ondan gelecek hayır Allah tan gelsin.. 3 kuruşun derdine düşüp de kendini yıpratma..

böyle insanlara verilecek en güze cevap suskunluktur.. onları rezil edeceğim diye kendini heba etme.. bir an önce yoluna bak.. Allah hak ettiğin insanlarla muhatap eder seni ilerde..

canım inan maksat 3 kurus değil ama o pslik kadının ne bu tazminatı verecek durumu var.ne de olayın bukadar gün yüzüne çıkmasını kaldıracağı.tamamen ben bi sekilde söyledim herkese ama alakam yok dedi kapattı.yine ben yalancı durumuna düstüm.ama bu is mahkemede olursa kimin yalancı olduğu çıkacak asıl derdim bu aslında

canım inan maksat 3 kurus değil ama o pslik kadının ne bu tazminatı verecek durumu var.ne de olayın bukadar gün yüzüne çıkmasını kaldıracağı.tamamen ben bi sekilde söyledim herkese ama alakam yok dedi kapattı.yine ben yalancı durumuna düstüm.ama bu is mahkemede olursa kimin yalancı olduğu çıkacak asıl derdim bu aslında

elinde delilin varsa kullan tabi ki, var mı kanılayabileceğin her hangi bir şey canım??

Ne kastettiğin değil, karşındakinin ne anladığı önemlidir.
Konu sahibine "geçmiş olsun" yerine "yazık sana" demen tepki çeker tabi.
Bir de "aşk dolu kocamı öpeyim" dediğinde "nispet" olarak algılanmasına şaşmamalısın.
Haline şükretmeni anlıyorum, ama bunu kimi zaman içimizden yapmamız gerekiyor.
Nitekim gördüğün gibi konu sahibi arkadaş alındı ve yazdıklarını olumsuz algılayan tek kişi o değil.
Fakat sen de kendini savunma ihtiyacı duyduğuna göre, bence kötü niyetle yazmadın. Sadece yanlış formüle ettin.

yazmamaliydim! benim duyduklarimdan kime ne ? niye paylasiyorumki acili bir insanin topiginde? benim hatam.....ben mutluluktan 4 koseysem, sukrediyorsam ayri bir topikte yazmam lazimdi.... yanlis anlasildim, benim hatam....buraya SIKSIK bakmiyorum , yani KK ya, iyi niyetimi gerektigi gibi formüle edemedim ve tepki aldim...insanlarin akillarina ne hikmetse hemen negatif dusunceler geliyor

evet arkadaşım kanıtla tabiki de hakkını sonuna kadar savun.. nasıl bir delilin var ne yapmayı düşünüyorusun.

canım kadının msn yazısı var direk esime yazılmıs olan.bunu kaydetmedim ama savcilik isterse dk sında çıkarır.yanı olayın detayına inecek olursak canım facede filan akrabayız altında cıvık cıvık yazılar

Back
X