şans verelim dedik barışmak üzereydik ama tam adını koymamıştık seyahatten dönünce konuşacaktık adam akıllı. Ama tanışma muhabbeti de yapmıştı kıza bu süreçte.
Hayır benim arkadaşımla olan mesajlarımı okuduktan sonra ayrıldı ama ben çok ısrar ettim barışmak için uğraştım denedik kaç kere ama unutamadı bir türlü ve çok dengesizleşti. Bir barıştık bi ayrıldık bir ay boyunca. Şimdi yeni sayfa açtık da işte aklımdan çıkmıyor o flört mesajları. Onun da çıkmıyordur gerçi benim arkadaşıma yazdığım şeyler..Ayrılma sebebiniz iletişim sorununuz muydu?
Yani siz " seyahattan dondukten sonra tekrar birlesme ihtimali ve umudu var" sinyalini verdiginiz halde o seyahat doneminde baska kizlarla konustu oyle mi? E bu adam adam degil ki? Seven insan:
Seyahat sonrasini iple ceker ve gun sayar;
Binbir turlu senaryo yazar kafasinda ne desemde barisalim diye;
Elinden gelmesede seyahattan erken gelme ihtimalini dusunur ve bunu umut eder.
Ama bu? Senin gittigini firsat bilip baska kizlarla ne yasarsam kardandir demis. Kim bilir belkide bi kac tek gecelik iliski yasamistir basim baglanmadan bi gezip tozuyum diye.
Bazen kirlenmis bi iliskiyi ancak ayrilik temizler, buda onlardan.
Edit: yorumlarda sizinde baya tereddut ettiginizi goruyorum. Arkasinda duramadigin iliskiden bir halt olmaz.
Tereddütlüyüm tabiki. Bana hep sadık olduğunu ve aldatmaya da niyetinin olmadığını söyledi. Allah var hiç böyle bişey de yaşamamamıştık biraz benim canımı da yakmak istedi ya da incinen egosunu tatmin etmek istedi gibi geliyor. Bu konuda üste çıktı ve laf da söylettirmedi.. kafam allak bullak ya
Bir kere sevgilimin ilk bulduğu boşlukta (ayrılmış olsak bile) birileriyle flörtleşmesini ben olsam kabullenemezdim. Arkadaşımla konuşmamı görüp kırıldığı konusunda ona hak verirdim. Çünkü ben olsam ben de kırılır, bozulurdum. Ben olsam bu ilişkiyi çoktan bitirmiştim. Yok eğer bitiremiyorsam onun başkasıyla flört etmesini unutup ona da benim arkadaşımla konuşmamı unutturmaya çalışırdım ( ki bu ikinci ihtimal epey zor görünüyor. İlki çok daha iyi).Hayır benim arkadaşımla olan mesajlarımı okuduktan sonra ayrıldı ama ben çok ısrar ettim barışmak için uğraştım denedik kaç kere ama unutamadı bir türlü ve çok dengesizleşti. Bir barıştık bi ayrıldık bir ay boyunca. Şimdi yeni sayfa açtık da işte aklımdan çıkmıyor o flört mesajları. Onun da çıkmıyordur gerçi benim arkadaşıma yazdığım şeyler..
Uste cikti ve laf soyletmedi mi? Aciklamasi neydi cok merak ediyorum siz " o kizlarla neden konstun" sorusuna. Anlatirmisiniz az.
Bir kere sevgilimin ilk bulduğu boşlukta (ayrılmış olsak bile) birileriyle flörtleşmesini ben olsam kabullenemezdim. Arkadaşımla konuşmamı görüp kırıldığı konusunda ona hak verirdim. Çünkü ben olsam ben de kırılır, bozulurdum. Ben olsam bu ilişkiyi çoktan bitirmiştim. Yok eğer bitiremiyorsam onun başkasıyla flört etmesini unutup ona da benim arkadaşımla konuşmamı unutturmaya çalışırdım ( ki bu ikinci ihtimal epey zor görünüyor. İlki çok daha iyi).
Akışına bırakmak en doğrusu. En azından ikiniz de "denedik ama olmadı" dersiniz ve aklınızda bu konuda bir soru işareti kalmaz.şu anda ikinci dediğinizi deniyoruz işte ama ne kadar başarıcaz bilmiyorum..
Akışına bırakmak en doğrusu. En azından ikiniz de "denedik ama olmadı" dersiniz ve aklınızda bu konuda bir soru işareti kalmaz.
Öyle istedim konuştum sana açıklayamayacağım bir durum da yok dedi ve başka hiçbir şey de söylettirmedi. Eskisi gibi olamadığını en iyisi bitirmemiz gerektiğini söyledi. Sonra da dengesinin mahvolduğunu aslında beni çok sevdiğini ama benim ona yaptıklarımı unutamadığını söyledi ve üstüme düşmeye başladı. Sıfırdan başkayalım benim aldattığım ya da öyle bi niyetim asla olmadı ve olmayacak falan dedi. Bir de o mesajları görğnce sen ne hissettiysen on katını hissettim ben de senin yazdıklarını görünce nasıl oluyomuş falan demişti barışmadan önceki gün.
Yok yok notunu verdim bu adamin.
Olmaz. Hislerini dinle, ilerde aci cekersin yoksa.
Ayrica cok kavga ettiginize deginmissiniz. Soyle bi ornek veriyim. Kiz kardesim biri ile tanisti ve aileler tanisti. Biz pekte olumlu degilken kiz kardesim hep arayi bulmaya calisti. Ama oda farkindaydi zit karakterlerdi ikisi. Kiz kardesimin calismasini desteklemedigi icin beyefendi, kiz kardesim baska islere bakti onun onayini almasi icin. Oglan bunu gormuyordu oysa ki, sana baska is ara demiyorum, calisma evde otur diyorum beni hic anlamiyorsun caba gostermiyorsun diyordu. Kavgada kavga yani. O surecte tabi bizede hala olumlu seyler soylemeye calisiyor "bazen kavga ediyoruz ama sonra ikna ediyorum" dyordu.
Yuzune baktim ve sunu dedim " neden 3 cocukla kapida kalmis, gidecek birisi olmayan, bu sebepten kocasinin iyi yonlerini gormeye calisan bi bayan gibi davraniyosun?". Orda bi duraksadi.. oylemi davraniyorum gercekten diye kendini sorguladi.
Ayrildi ve uzun zamndan sonra rahat bi uyku cekebildi..
Ayrica biseylerin olacagi varsa tikir tikir ilerler. Kardesimde bunu gordu, o kisiden ayrildi. Hafta sonu dugunu var daha dogru bi kisiyle :)
Eee ne diyelim ki başka? Açıkça iki seçenek var; ya geçmişi unutacaksın ya da ilişkiyi bitireceksin. Başka yolu yok ki bunun.Hanımlar ben hala çok karmaşığım bana çok iyi davranıyor üstüme düşüyor ama ben saplanıp kaldım başkalarıyla konuşmasına. Biz barışmanın adını koymasak bile sevgili gibi devam ediyorduk seyahttaan dönünce zaten barışcaktık. Ben dün dayanamadım açtım o kız konusunu ve bana dedi ki daha barışmamıştık hesap soramazsın. Üstelik isteseymiş buluşurmuş da...Burnu düşse almaz bu konuda inanılmaz sinirleniyorum bu haklılık neden yani bu resmen aldatmak değil de ne ki. Nasıl öyle olmadığını iddia edebilir. Kafayı yicem nolur yol gösterin..
Evet o kadar çelişkili duygular içerisindeyim ki hem çok seviyorum hem nefret ediyorum nedense düzelicez gibi de gelmiyo sanki umutsuzum ikimizde çok şey yutup yeniden başlama kararı aldık çünkü... Akışa bırakmak da zor değil mi düşünüp kurmaya devam ederken zaman da geçiyo kendimizi yediğimizle kalıyoruz..aldatılma durumu olmasa da hemen hemen aynı
1 yılı geçti ilişkim . son dönemlerde çok yıprandık . çok ayrıldık barıştık . toparlamaya çalıştık ama en ufak şey birbirimize batar oldu .hala dua ediyorum düzelsin diye ama umudum kalmadı açıkcası .
zor . severken zor ..
sanırım akışına bırakmak lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?