Evet o kadar çelişkili duygular içerisindeyim ki hem çok seviyorum hem nefret ediyorum nedense düzelicez gibi de gelmiyo sanki umutsuzum ikimizde çok şey yutup yeniden başlama kararı aldık çünkü... Akışa bırakmak da zor değil mi düşünüp kurmaya devam ederken zaman da geçiyo kendimizi yediğimizle kalıyoruz..
biz de çok yıprattık birbirimizi şimdi anladık yazık ettiğimizi de çok geç oldu toparlanmaya çalışırken birbirimizde açtığımız yaralar kapansa da izi hep kalacak... keşke iş işten geçmeden kıymetini bilsek
biz de çok yıprattık birbirimizi şimdi anladık yazık ettiğimizi de çok geç oldu toparlanmaya çalışırken birbirimizde açtığımız yaralar kapansa da izi hep kalacak... keşke iş işten geçmeden kıymetini bilsek
Oturmamis bir iliski eninde sonunda biter. Flortoz tavirlari da ilerde de yapabileceginin gostergesi. Kimse bir daha yapmayacaginin garantisini veremez. Genelde zaten aldatma kapasitesi olan hep aldatiyor. Ancak sizin esas sorununuz taaa temelden. Olmamis bu iliski. Temeli saglam degil.
Senin alnin aksa korkmana da gerek yok.
Ailene soylemekle tehdit etmesi de igrenc. Soylesin. Bu gorusmelerde birsey yoksa birak soylesin pislik herif. Anca camur atar.
Esin gercekten cok cok pislik birisi. Ici pis adamin.
Senin alnin aksa korkmana da gerek yok.
Ailene soylemekle tehdit etmesi de igrenc. Soylesin. Bu gorusmelerde birsey yoksa birak soylesin pislik herif. Anca camur atar.
Esin gercekten cok cok pislik birisi. Ici pis adamin.
Oturmamis bir iliski eninde sonunda biter. Flortoz tavirlari da ilerde de yapabileceginin gostergesi. Kimse bir daha yapmayacaginin garantisini veremez. Genelde zaten aldatma kapasitesi olan hep aldatiyor. Ancak sizin esas sorununuz taaa temelden. Olmamis bu iliski. Temeli saglam degil.
evet sanırım sorun temelde. Ama ona göre bu aldatma değil işte hiçbişey yapmamış büyütülcek bişey yokmuş ve biz ayrıymışız o sırada...artık sıfırdan başladık kendimizi yıpratmayalım kapatalım konuları diyo.
Ben de o kadar uzun süre kendimi suçladım ki hala suçluyorum ama şimdi onu da suçluyorum. Hiç affetmem dediğim şeyi affetmek zorunda kaldım devam ettim ama hala mutsuzum..ayrılmak da istemiyorum berbat bir evre