Flörtöz konusması sizinleyken mi ayrıyken mi
Sürekli kavga etmeniz normal değil. İletişim sorununuz mu var?
Zemini sağlam olmayan bir bina da yaşamak ister misiniz ? Cevabınız evetse devam edin ilişkiye.
O zaman kizmaya hakkiniz yok.şans verelim dedik barışmak üzereydik ama tam adını koymamıştık seyahatten dönünce konuşacaktık adam akıllı. Ama tanışma muhabbeti de yapmıştı kıza bu süreçte.
O zaman kizmaya hakkiniz yok.
Ne yorum yapacagımı bilemedim. Bir süre deneyin ama baktınız ki eskisi gibi olmuyor ozaman ayrılmak en iyisi olacak. Flört etmesini anlamadım gururu kırıldı diye egosunu tatmin etmek istemiş sanki.
Zıt kutuplar birbirini çeker, ruh eşi olur laflarına inanmıyorum. Seninle aynı şeylere gülmeyen, ayni şeylerden zevk almayan biriyle nasıl sağlıklı bir iletişim kurabilirsin ki? Zaten kurulmuyor. İlişkini ciddi ciddi gözden geçir, boşa emek verme.evet öyleydi zıt karakterleriz o da diyor ki belki iyi oldu artık daha rahat sakin bir iletişimimiz olur eskisinden daha iyi olmak istiyorum dedi.
O zaman kizmaya hakkiniz yok.
Maddi konularda arkadaşıma yazdıklarım ve onunda mesajları okuması çok ağrına gittiği için benim kızmamı umursamıyor pek..Siz çabalamışsınız, kimseyle flört etmemişsiniz. Bir gelmiş bir gitmiş. O niye flört ediyor, niye kolaya kaçıyor? Bence bu konuya takılmakta hakkınız var.
Ha eğer siz de aynı durumda olduğunuzda flört ederseniz o da sorun etmeyecekse isterseniz siz de etmeyin.
Sizin ona güveniniz
Onun siz inancı kalmamış...
Bir ilişkide olması gereken hayati unsurlar.
Bunlar yoksa bir dk devam etmezdim.
bunlar zamanla yeniden kurulabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?