Karmaşaya dönen ilişki

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhabalar, size uzun süredir içimi sıkan konu hakkında danışacağım. Benim bir senelik ilişkim var. Oldukça inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık özellikle o bana çok aşık ve sadıktı. Fakat benim maddi konulardan yana endişem vardı ileriye dönük. Bir gün kavga ettikten sonra farklı konular üstüne (zaten habire tartışan bir çiftiz), ben en yakın arkadaşıma içimi döktüm öfkeyle ve maddi konulara da değindim maalesef ve onu çok kırdım... bir ay boyunca çok çabaladım geri kazanmak için o da bir barıştı bir ayrıldı benden. En son şans verelim kararı aldık ama bir türlü eskisi gibi olamadı ve birkaç kişiyle konuşmuş flörtöz şekilde... ben bunları yakaladım çok kızdım ama içinden öyle geldiğini söyledi. Sonra o çok üstüme düşmeye başladı beni ikna etti bir şekilde geri başladık ama dışarıdan bir göz olarak yorumlarınız önemli. Sanki devam etmek hata oldu gibi. Beni hala çok sevdiğini ama hisleri mantığı her şeyi birbirine girdiği için dengesinin bozulduğunu söylüyor. Şimdi sildi o kızları ve sıfırdan başlama kararı aldık ama güvenim yok artık. Gerçi onun da bana inancı kalmamış da...

Sürekli kavga etmeniz normal değil. İletişim sorununuz mu var?

Ne yorum yapacagımı bilemedim. Bir süre deneyin ama baktınız ki eskisi gibi olmuyor ozaman ayrılmak en iyisi olacak. Flört etmesini anlamadım gururu kırıldı diye egosunu tatmin etmek istemiş sanki.

Saygı kalmamış. Maddi konulardan vurulmak özellikle erkekleri çok yaralıyor. Sanki intikam almak için o da başka kızlarla konuşup vurmaya çalışmış buradan. Yani düzelir mi? Bir ihtimal. Ama çok yıpranırsiniz.

evet öyleydi zıt karakterleriz o da diyor ki belki iyi oldu artık daha rahat sakin bir iletişimimiz olur eskisinden daha iyi olmak istiyorum dedi.
Zıt kutuplar birbirini çeker, ruh eşi olur laflarına inanmıyorum. Seninle aynı şeylere gülmeyen, ayni şeylerden zevk almayan biriyle nasıl sağlıklı bir iletişim kurabilirsin ki? Zaten kurulmuyor. İlişkini ciddi ciddi gözden geçir, boşa emek verme.

Siz çabalamışsınız, kimseyle flört etmemişsiniz. Bir gelmiş bir gitmiş. O niye flört ediyor, niye kolaya kaçıyor? Bence bu konuya takılmakta hakkınız var.
Ha eğer siz de aynı durumda olduğunuzda flört ederseniz o da sorun etmeyecekse isterseniz siz de etmeyin.

Maddi konularda arkadaşıma yazdıklarım ve onunda mesajları okuması çok ağrına gittiği için benim kızmamı umursamıyor pek..

Maalesef ilişkiler bir sağlam sarsıldı mı toparlanması kolay olmuyor.
Nitekim her ikiniz de soğumuş gibisiniz.
Yerinde olsam hayatımda yeni bir sayfa açarım.

Sizin ona güveniniz
Onun siz inancı kalmamış...
Bir ilişkide olması gereken hayati unsurlar.
Bunlar yoksa bir dk devam etmezdim.

bunlar zamanla yeniden kurulabilir mi

Zannetmiyorum bunlar zaten en başından kendiliğinden olması gereken şeyler. Bir kere kaybedildi mi eskisi gibi olmaz. Mesela onun flörtöz halini unutabilecenizi sanmıyorum. Oda sizin konuşmalarınızı unutmaz. En ufak bir sorunda gün yüzüne çıkar.
Zaten sürekli ayrılıp barışmalı ilişkilerde kaybetme korkusu da pek olmuyor.
Ciddiyet kalmıyor bir yerden sonra.

Bakın ilişkisinde sıkıntı olunca başkalarını seçenek olarak gören adamla olmaz, hatalar yanlışlar insanlara mahsus, sen hata yapabilirsin oda yapabilir, senin yaptığın çok kötü birşey tamam ama sen onun canını yakmak için yapmamışsın ama o herşeyi bilerek yapmış, hadi diyelim niyeti başkasını bulmak değil, canını yakmak, bunun için başka insanı kullanan adamda doğru değildir benim gözümde.
Bakın ilişkinizde tek sorun sizin hatanız olsaydı, düzelebilir derdim. Ama sizin ilişkinize el karışmış, sevdiğiniz adam seni vazgeçmilmez olarak görmekten vazgeçmiş, seçenek olmuşsun onun gözünde, güven cam bardak gibidir bir kere kırıldı mı geri gelmez bana göre. Ama genede karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…