karmaşık durum

anası babası isterse çağırır kocaman insan kimse de neden çağırdın dememeli hoşgörülü olmalı bence

gelseler ne olur sanki ?

Evlatlık edinen anneniz babanız değil, bu olayı bu kadar büyütmenize gerek yok. Ayrıca kendinizi evlatlık verilen kişinin yerine koyun, anne baba bildiği kişiler ölmüş, öz anne babası hayatta, evlenecek. Elbette düğününde öz ana babasını da ister yanında.

büyütmüyoruz Allah'm ya sorduk sadece birşey danışamaz mıyım hem neden sürekli annemin babamın çok alındığını düşünüyorsunuz ki öyle birşey mi dedim nerden uyduruyorsunuz sanki olayın içindeymişsiniz gibi!!
üstelik daha öncede ısrarla yazdım size ama ...

Son düzenleme:
büyütmüyoruz Allah'm ya sorduk sadece birşey danışamaz mıyım hem neden sürekli annemin babamın çok alındığını düşünüyorsunuz ki öyle birşey mi dedim nerden uyduruyorsunuz sanki olayın içindeymişsiniz gibi!!
üstelik daha öncede ısrarla yazdım size ama ...

İlk yazdığın mesajla son mesajınız ne kadar farklı siz de biliyorsunuz. İlk mesajınızı silmeseydiniz herkes sorunu daha net anlardı. Hoşunuza gitmeyen cevaplarda hemen ilk mesajı silip değiştirdiniz.

İlk yazdığın mesajla son mesajınız ne kadar farklı siz de biliyorsunuz. İlk mesajınızı silmeseydiniz herkes sorunu daha net anlardı. Hoşunuza gitmeyen cevaplarda hemen ilk mesajı silip değiştirdiniz.

hoşuma gitmeyen mesajlar yüzünden değil bir çırpıda yazdığım için sorun anlaşılmadı ilk yorumu yapan arkadaşımda ve daha sonra yorum yapan arkadaşlarımın bir kaçıda karışık yazdığımı ve anlamadıkları söylediler bakabilirsiniz toparlamaya çalıştım ama altından da
kalkamadım zaten muneye de msj attım konunun kapatılması için tşk ederm

çağırabilir tabiki...
öz annesi babası sonuçta....
tamamen kendi tercihidir..
saygı duymak lazım...

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X