Karmaşık duygular

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Merhaba kk güzel bayanları
Bu aralar değişik duygular yaşıyorum.okullar kapanıyor ve zorunlu olarak öğrencilerimden ayrılıyorum.seneye onlarla birlikte değilim.o kadar üzülüyorlar ki.onlarin uzuntuusnu gördükçe aglayasim geliyor.zorunlu ayrılmamin nedeni.gorev yaptığım yer evime çok uzak bir köy okulu. Okulda bir hizmetli bile yok her işi biz yapıyoruz.zaten iki öğretmeniz.yollar güvenilir değil.grcen yıl bomba döşenmişti yolumuza öyle diyim.e artık kendimi değil bebeğimi düşünme zamanı geldi.gecen yıl merkeze geçme hakkı tanıdılar.ama ben kullanmadım.cunku öğrencilerimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum.
Birde çalıştığım köyde ciddi anlamda hijyen problemi var. bu yüzden başım hastalıktan kurtulmuyor.cocujlardan hastalık bulaşıyor sürekli.onlara da üzülüyorum el yıkamayı dış fırçalamayı tuvalete gitmeyi bennogrettim onlara.ilkokul öğrencileri bunları bilmiyordu düşünün.yerime gelecek olan öğretmen nasıl olacak bilmiyorum.nasil birakcam bir yanım bu köye gelmeyeceğim için mutlu diğer yanım öğrencilerimden ayrılacağım için üzgün huzursuz mutsuz

Allah sizin gibi gorevini sirf maas icin yapmayan, fedakar ve yuregi guzel ogretmenlerin sayisini arttirsin.

Ne mutlu size ki yillar sonra bile asla unutulmayacak bir ogretmen olarak hafizalarinda kalacaksiniz yavrularinizin.

Teselliniz bu olsun.

Sevgiler.

Sizin ve öğrencilerinizin hakkında hayırlısı olsun. Çok fazla yorum yapamıcam. Zaruri sebeplerden dolayı gidiyorum diyorsunuz. Düşününce siz bıraksanız diğer gelen bıraksa öğrenciler devamlı öğretmen değiştirecek tam alıştım derken. Onlara da zor.

Amin inşallah...nasil birakcam bir fikriniz var mı ne yapmam lazım.karne günü karneyi ben vermesem mı diye bile düşünmeye başladım.cunku daha fazla dramatik hâle gelecek.

Bizim ilkokul öğretmenimiz de emekli olmuştu 4. sınıftayken. Çok ağlamıştık, şiirler, şarkılar söylemiştik hatta sınıfta emekli olmasın diye, ne duygu sömürüleri. Ne güzel öğrencileriniz sevmiş sizi, ama nasıl olsa birgün ayrılacaktınız , yeni görev yerinizdeki öğrencilerinizi de seversiniz böyle, hayırlı olsun şimdiden.

Eveet maalesef onlara bende çok üzülüyorum elimden geldiğince durmaya calsitim ama artık duramayacağım artık sadece ben yokum birde bebeğim var

Keşke bizim zamanımızda da sizin gibi "ÖĞRETMENLER" olsaydı... Karne günü karnelerini verin, onlara çok güzel bir konuşma yapın, tek tek hepsini öpün başlarını okşayın..
Onlara çok güzel bir anı ve unutulmaz bir öğretmen bırakmış olursunuz emin olun...

Amin inşallah...nasil birakcam bir fikriniz var mı ne yapmam lazım.karne günü karneyi ben vermesem mı diye bile düşünmeye başladım.cunku daha fazla dramatik hâle gelecek.

o kismi da sizin ne kadar profesyonel olusunuzda gizli artik. Siz verin karneleri ve guzel bir konusma yapin. Gerekirse de aglayin, kendinizi cok sıkmayın.
Yillarca ayni okulda calisip, emekli olmayacaginizi varsayiyorum, simdiden alismaniz lazim ayriliklara.

ay çok hoşsunuz...tabiki onlarda yeni gelen öğretmenlerini sevecektir mutlaka ama ya iyi bir öğretmen gelmezse.mesela benim bir öğrencim var ona bağırgiğın zaman hic kitap okuyamaz.sabirla okumasını brklrmen lazım.ya gelen öğretmen sabırlı olmazsa

Evet alışmam lazım.sonucta daha gorevimin başlarında sayılırım.40 yıl çalışma hayatım olacağını varsayarsak inşallah

Evet haklısınız benim vermem lazım.ve güzel bir konuşma yapmam lazım.bu ilde olduğum sürece arada gelirim ziyaretlerine.ilk öğrencilerim oldukları için zorlaniyorum birazda aslinda

Evet haklısınız benim vermem lazım.ve güzel bir konuşma yapmam lazım.bu ilde olduğum sürece arada gelirim ziyaretlerine.ilk öğrencilerim oldukları için zorlaniyorum birazda aslinda
Doğrudur, insan emek verdiklerinden uzaklaşırken zorlanır ama bilin ki gittiğiniz yerde yine güzel bir izlenim yine sizi seven öğrenciler yetiştirecek ve onlara da güzel anılar bırakacaksınız ..

Şans işi artık bu. Keşke tüm öğretmenlerimiz sizin gibi, işini benimseyerek, bu kadar sevgi dolu yapsa. Tebrik ederim sizi bunun için :)

Doğum aralıkta imiş

Siz yeni okula gidince sadece 2 ay ders yapacaksınız

Sonra doğum izni

Alırsanız da o dört aydan da fazlası

Onlar da alışacak vs vs

İki ay için dişinizi sıksanız diyeceğim de bu sefer bu çocuklar da kasım sonrası öğretmensiz kalacak

Of zor bu işler

Sizin hamileliğiniz doğal süreç buna tek söz edilmez ama bari sınıfa değil de farklı bir yere atasalar iki ay ve izin sonrasını yeni yıl başlayıncaya kadar zira o çocuklar da değiştir derken öğretmenler Arasında kalıyor

Koy ogretmeni olmak boyle bir sey iste. Aynen annem de sizin gibi 15 yil calisti gonullu olarak. Ne mutlu size ,ne sansli cocuklariniz olmus. Simdi de sira kendi cocugunuzu buyutmeye gelmis. Tebrikler, sevgiler

Cocuklariniza karne gunu bol bol nasihat edin tavsiyem. Sizi ve tavsiyelerinizi asla unutmaz koy cocuklari iyi bilirim

Dramatiklestirmeyin olayı sizde. Ağlayacak bir sey yok. Cocuk bu, biri ağlarsa hepsi aglar zaten. Siz durumu anlatinca da anlarlar merak etmeyin. aglatmamak istiyorsanız siz sulugozluk yapmayacaksınız. karneyide verin kendiniz. iki gun sonra unutulacaksiniz zaten yeni gelen öğretmen baştacı olacak.

Evet o da problem olacak valla.bende onu düşünüyorum.belli beni depo öğretmen olarak kullanırlar.yani benim gibi doğum iznine ayrılmış öğretmenin sınıfına verirler diye düşünüyorum.milli eğitimle bu durumu konuşacağım.yeni bir sınıf almak yerine öğretmeni izne ayrılmış bir sınıf alırım büyük ihtimal.

Anneniz çok güzel çalışmış.annenizle sohbet etmek iaterdim.neler yaşamıştır kimbilir.ben bile birkaç yılda ne anılar biriktirdim

Günaydın.
Sabah sabah hem duygulandırdınız hem de gülümsettiniz beni.
Ben de çok istedim köy öğretmeni olmak.
Hep hayailimdi köy çocuklarıyla şarkı söylemek,onlara alfabe öğretmek,ailesinde okuma yazma bilmeyenlere öğretmek.
Bir ara gönüllü bile yardımcı oldum kütüphanelerde bu konularda.
Çok da uğraştım kazanayım diye üniversite sınavında.
Olmadı nasibimizde yokmuş.
Neyse sizin de hakkınızda hayırlı olsun,Allahım sağlık ve huzurla bebenizi kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Unutulmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…