Karmaşık duygularım

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.545
198
688
- Yurtdışı
Dert mi bilmiyorum, aslında daha çok içimi dökmek istiyorum belki benzer duyguları hissedenler yaşayanlar vardır diye..
Pandemi döneminde birisiyle tanışmıştım sosyal medya üzerinden. Daha 1 yıl aynı evi paylaştığı kız arkadaşından ayrılalı 3 ay olmuştu. Yasaklar süresince hep mesajlaştık ve telefonda konuştuk. Görüşmek istediğinde ben görüşmek istemiyordum hatta çoğu zaman telefonlarına bile çıkmıyordum, hem sosyal medyada çok beğenmemiştim hem de canı istediğinde arıyor diye kızmıştım. Yine de hep ısrarla aramaya devam etti en sonunda görüşmeye karar verdim tabii aradan 8-9 ay geçmişti. Görünce çok beğendim, farklı bir elektriğimiz vardı, onunlayken çok mutlu hissetmiştim sanki tamamlanmış gibi değişik bir his , o da aynı şeyleri söylüyordu beraberken her saniyesinin çok güzel geçtiğini ve aramızda değişik bir enerjinin olduğunu söylüyordu ben de zaten aynı şeyi düşünüyordum ama ona dile getirmemiştim bu düşüncemi ona. O depresyondaydı, evi pislik içindeydi ve darmadağınıktı, inanılmaz şaşırmıştım ve yardım ettim bu konuda. Fakat haftasonu 1 gün görüşüyorsak bir daha 1 hafta hiç iletişim kurmuyordu ben de sinirlenip onu bırakmıştım, çok yalvarmıştı ..Sonra 2 ay hiç görüşmedik ve çok ani mi karar verdim acaba diye kendimi yiyip bitirdim ve o kadar etkilenmiştim ki aklımdan çıkaramadım hiç, sonra aradım görüşelim dedi.. Bir süre sonra tekrardan görüştük ama biz görüştükten sonra o yine saldı, 1 whatsup mesajıma 24 saat cevap vermedi ve başkasıyla görüştüğünü düşündüm arada başkalarıyla olduğundan da bahsediyordu ama şaka yapıyor gibi düşünmüştüm açıkcası. Sonra onu heryerden sildim ve 5dk içinde farketti, defalarca aradı açmadım telefonumu. Bir daha 2 ay yine hiç görüşmedik , sonra o yine bir gün defalarca aramaya ve mesaj atmaya başladı. Açtım, küfür hariç ağzıma ne gelirse söyledim çok ağır laflar ettim, görüşmek istemediğimi söyledim telefonu kapattım. Bir süre sonra tekrar aradı yüzyüze görüşelim dedi, görüşelim dediği günü kabul etmedim ama tamam dedim ve o yine sallamamaya ve ağırdan almaya başladı.Sonra tekrar yüzyüze görüştük sonunda ; ne istediğini sordum bilmediğini söyledi ben de ne istediğimi bilmiyorum açıkcası. Bana sunduğu birşey yok ama tamam dedim yine de.. Böyle biriyle sevgili olmak beni hem çok korkutuyor çünkü sürekli yalanlar söylüyor , ilgi göstermiyor , sürekli bir görüşme durumumuz yok; hem de beraberken ondan çok fazla hoşlanıyorum ve o da beraberken benden çok hoşlanıyor gibi duruyor. Kafam çok karışık, hem çok hoşlanıyorum, hem de nefret de ediyorum , hem güvenmiyorum ve birşey olmayacağını da biliyorum. Kendimi de çözemiyorum, normalde vermediğim tavizleri verdim, o da kimseye eyvallahı olan biri değil o kadar lafıma gururunu kırdı. Ve yine depresyonda sanırım bu aralar. Bu tarz birşey yaşayanınız var mı acaba?

Taviz hakedene verilmeli kendi ağzıyla söylemiş ne istediğini bilmiyormuş işte. belli ki sizi önemsiyor ama başkalarıyla konuşmadan da edemiyor psikolojik ve karakteristik sorunlar var anladığım kadarıyla. Tamamen bırakmaktan başka bi çözüm yok gibi görünüyor lackalaşmış artık

Neden surekli kendine eziyet etmek istedin .Gozunle gorup kulaklarinla isittigin halde neden bu kadar katlandin ki..Onu degerli kilarken neden kendi degerini yerle yeksan ettin ki.
Bence bu kisiyi burada anlatmak suretiyle aklindan cikarmamak icin cabaliyorsun.
Unut & Gitsin..

Farklı tarz da bir toksik ilişki. Bence onun ne istediği belli gel diyince gel git diyince git. Bu işin oluru yok kendinize eziyet etmeyin.

Kafam çok karışık, hem çok hoşlanıyorum, hem de nefret de ediyorum , hem güvenmiyorum ve birşey olmayacağını da biliyorum. Kendimi de çözemiyorum, normalde vermediğim tavizleri verdim, o da kimseye eyvallahı olan biri değil o kadar lafıma gururunu kırdı. Ve yine depresyonda sanırım bu aralar.

Adamın özel hayatı hakkında net bir bilginiz yok. Evli mi , beraber yaşadığı biri var mı şu an , bilmiyorsunuz.

Adama güvenmediğinizi söylüyorsunuz.

Size mutluluk ve huzur vermeyen , çoğu zaman görüşme isteği duymadığınız bir insan için harcadığınız zamana yazık.

çünkü çok fazla hoşlanıyorum ama durumun da tamamen farkındayım, kendince bir değer veriyor, ilişki istemiyor, yoğun bir şekilde hergün her dakika mesaj atamayacağını zaten söylüyor, ben de eskisi gibi yoğun değilim aslında, ama çok zor bir insana birşey hissediyorum, bu hissi kolay bulamıyorum hatta çok uzun yıllardır ilk defa hissettim ve beraberken asla kavga edemeyeceğimiz farklı bir enerjimiz var, şu an başka kimse olmadığını ve kadın kız istemediğini de söylüyor, hatta bu hafta onu 2 kere yalnız yakaladım buralarda, bazen özellikle geceleri arıyorum falan hemen açıyor telefonlarımı, ama bugün aradım 2 saat oldu hala açmadı :( böyle durumlarda inanılmaz kötü hissediyorum ..bu olmasa zaten bu duyguları hissedebileceğim birisi de yok başka şu an, arkadaşım da çok ciddiye almadan arada sen de takıl o zaman duyguların varsa diyor..yani bu da olabilir içimde kalmasındansa ama normalde böyle biri olmadığım için de tabi içime sinmiyor..

Üzüleyim, aşk acısı çekeyim, dengemi bozayım diyorsanız devam edin görüşmeye..
Sonrasında sizde bırakacağı yıkımla baş edebilecek gücü kendinizde görüyor musunuz?
Yalnız depresyona girmeye, bunalımlardan bunalımlara sürüklenmeye hazır olun.
Çünkü böylesi bir insan sizi de dibe çekecek, kendi girdabına sürükleyecek..
Şu an iyi değil ve evet zamanında ben de bu psikolojide olan insanlarla görüştüm, hepsi ciddi birer yıkımdı benim için.
Hepsi israftı vallahi.. Ben kendimi depresif sanıyordum meğer ben iyiymişim, hayatımdaki insanlar tarafından dibe çekilip duruyormuşum.

Adamın özel hayatı hakkında net bir bilginiz yok. Evli mi , beraber yaşadığı biri var mı şu an , bilmiyorsunuz.

Adama güvenmediğinizi söylüyorsunuz.

Size mutluluk ve huzur vermeyen , çoğu zaman görüşme isteği duymadığınız bir insan için harcadığınız zamana yazık.
biliyorum, bekar ,yalnız yaşıyor ve hayatında kimse yok..zaten kimseyle sevgili olmaz o :)
yani en fazla arada takılıyordur ama kontrol ediyorum içine kapanmış gibi bu aralar kimse yok gibi duruyor :)

Bırak şu salağı ya
Onla bunla takılıyor ilişki istemiyor belli.
Böyle bir adam için çaba harcama gerek yok

Üzüleyim, aşk acısı çekeyim, dengemi bozayım diyorsanız devam edin görüşmeye..
Sonrasında sizde bırakacağı yıkımla baş edebilecek gücü kendinizde görüyor musunuz?
Yalnız depresyona girmeye, bunalımlardan bunalımlara sürüklenmeye hazır olun.
Çünkü böylesi bir insan sizi de dibe çekecek, kendi girdabına sürükleyecek..
Şu an iyi değil ve evet zamanında ben de bu psikolojide olan insanlarla görüştüm, hepsi ciddi birer yıkımdı benim için.
Hepsi israftı vallahi.. Ben kendimi depresif sanıyordum meğer ben iyiymişim, hayatımdaki insanlar tarafından dibe çekilip duruyormuşum.
Gerçekten öyle hayatındaki kişi net değilse dibe çekiliyorsun

yani daha yakın geçmişte 2 yıl önce kız arkadaşı varmış evlilikten dönmüş, daha önce de 5 yıl aynı evde yaşamış başka biriyle onunla evlenip 6 ay evli kalıp boşanmış..Şu an benimle sevgili olmayı düşünmemesi de bana çok ağır geliyor

sorun şu ki ben çok uzun zamandır net biriyle karşılaşamıyorum, artık ilişki tipi bu olmuş gibi ve etrafımdaki kadınlar da aynı durumdan şikayetçi hatta bu konuda umudumu kaybetmiş gibiyim.

Siz ne istediğinizi bilmiyor değilsiniz. Hoşlanmışsınız ve bir ilişki istiyorsunuz ama o kendi ağzıyla söylemiş ne istediğini bilmediğini. Sizi isteseydi bunu direkt söyleyecek bir tip gibi geldi bana. Her şey daha başındayken kendinizi bu yorucu ilişkiye hiç zorlamayın bence.

Siz ne istediğinizi bilmiyor değilsiniz. Hoşlanmışsınız ve bir ilişki istiyorsunuz ama o kendi ağzıyla söylemiş ne istediğini bilmediğini. Sizi isteseydi bunu direkt söyleyecek bir tip gibi geldi bana. Her şey daha başındayken kendinizi bu yorucu ilişkiye hiç zorlamayın bence.
onun da hoşlandığını düşünüyorum yoksa bu kadar trip ve kapris çekmezdi , rahatlıkla çenesi ve tipiyle kadınları tavlayabilen biri rahatlıkla başkalarını bulur , sevgililik istemiyor ben de onunla sevgili olmaktan korkuyorum zaten

Dert mi bilmiyorum, aslında daha çok içimi dökmek istiyorum belki benzer duyguları hissedenler yaşayanlar vardır diye..
Pandemi döneminde birisiyle tanışmıştım sosyal medya üzerinden. Daha 1 yıl aynı evi paylaştığı kız arkadaşından ayrılalı 3 ay olmuştu. Yasaklar süresince hep mesajlaştık ve telefonda konuştuk. Görüşmek istediğinde ben görüşmek istemiyordum hatta çoğu zaman telefonlarına bile çıkmıyordum, hem sosyal medyada çok beğenmemiştim hem de canı istediğinde arıyor diye kızmıştım. Yine de hep ısrarla aramaya devam etti en sonunda görüşmeye karar verdim tabii aradan 8-9 ay geçmişti. Görünce çok beğendim, farklı bir elektriğimiz vardı, onunlayken çok mutlu hissetmiştim sanki tamamlanmış gibi değişik bir his , o da aynı şeyleri söylüyordu beraberken her saniyesinin çok güzel geçtiğini ve aramızda değişik bir enerjinin olduğunu söylüyordu ben de zaten aynı şeyi düşünüyordum ama ona dile getirmemiştim bu düşüncemi ona. O depresyondaydı, evi pislik içindeydi ve darmadağınıktı, inanılmaz şaşırmıştım ve yardım ettim bu konuda. Fakat haftasonu 1 gün görüşüyorsak bir daha 1 hafta hiç iletişim kurmuyordu ben de sinirlenip onu bırakmıştım, çok yalvarmıştı ..Sonra 2 ay hiç görüşmedik ve çok ani mi karar verdim acaba diye kendimi yiyip bitirdim ve o kadar etkilenmiştim ki aklımdan çıkaramadım hiç, sonra aradım görüşelim dedi.. Bir süre sonra tekrardan görüştük ama biz görüştükten sonra o yine saldı, 1 whatsup mesajıma 24 saat cevap vermedi ve başkasıyla görüştüğünü düşündüm arada başkalarıyla olduğundan da bahsediyordu ama şaka yapıyor gibi düşünmüştüm açıkcası. Sonra onu heryerden sildim ve 5dk içinde farketti, defalarca aradı açmadım telefonumu. Bir daha 2 ay yine hiç görüşmedik , sonra o yine bir gün defalarca aramaya ve mesaj atmaya başladı. Açtım, küfür hariç ağzıma ne gelirse söyledim çok ağır laflar ettim, görüşmek istemediğimi söyledim telefonu kapattım. Bir süre sonra tekrar aradı yüzyüze görüşelim dedi, görüşelim dediği günü kabul etmedim ama tamam dedim ve o yine sallamamaya ve ağırdan almaya başladı.Sonra tekrar yüzyüze görüştük sonunda ; ne istediğini sordum bilmediğini söyledi ben de ne istediğimi bilmiyorum açıkcası. Bana sunduğu birşey yok ama tamam dedim yine de.. Böyle biriyle sevgili olmak beni hem çok korkutuyor çünkü sürekli yalanlar söylüyor , ilgi göstermiyor , sürekli bir görüşme durumumuz yok; hem de beraberken ondan çok fazla hoşlanıyorum ve o da beraberken benden çok hoşlanıyor gibi duruyor. Kafam çok karışık, hem çok hoşlanıyorum, hem de nefret de ediyorum , hem güvenmiyorum ve birşey olmayacağını da biliyorum. Kendimi de çözemiyorum, normalde vermediğim tavizleri verdim, o da kimseye eyvallahı olan biri değil o kadar lafıma gururunu kırdı. Ve yine depresyonda sanırım bu aralar. Bu tarz birşey yaşayanınız var mı acaba?
Çok garip bir ilişki(aslında ilişki de değil).

onun da hoşlandığını düşünüyorum yoksa bu kadar trip ve kapris çekmezdi , rahatlıkla çenesi ve tipiyle kadınları tavlayabilen biri rahatlıkla başkalarını bulur , sevgililik istemiyor ben de onunla sevgili olmaktan korkuyorum zaten
Hoşlanan insan tavırları gibi gelmedi bana. Siz kendinizi çekince tamamen hayatından çıkmanızdan korkmuş. Dengesiz biri gibi, sevgili olmasanız bile bu insan yorar.

Sonra tekrar yüzyüze görüştük sonunda ; ne istediğini sordum bilmediğini söyledi ben de ne istediğimi bilmiyorum açıkcası. Bana sunduğu birşey yok ama tamam dedim yine de.. Böyle biriyle sevgili olmak beni hem çok korkutuyor çünkü sürekli yalanlar söylüyor , ilgi göstermiyor , sürekli bir görüşme durumumuz yok; hem de beraberken ondan çok fazla hoşlanıyorum ve o da beraberken benden çok hoşlanıyor gibi duruyor. Kafam çok karışık, hem çok hoşlanıyorum, hem de nefret de ediyorum , hem güvenmiyorum ve birşey olmayacağını da biliyorum

yani daha yakın geçmişte 2 yıl önce kız arkadaşı varmış evlilikten dönmüş, daha önce de 5 yıl aynı evde yaşamış başka biriyle onunla evlenip 6 ay evli kalıp boşanmış..Şu an benimle sevgili olmayı düşünmemesi de bana çok ağır geliyor

Esas takıldığınız nokta size sevgili olmayı , birlikte yaşamayı veya evlenmeyi teklif etmiyor olması mı ?

Sizinle evlenmek istesin de siz reddedin mi istiyorsunuz ? Veya kabul mü etmek istiyorsunuz ?

Hoşlanan insan tavırları gibi gelmedi bana. Siz kendinizi çekince tamamen hayatından çıkmanızdan korkmuş. Dengesiz biri gibi, sevgili olmasanız bile bu insan yorar.
ya mutlaka hoşlanıyordur çünkü insan hoşlanmadığı kişiyi 2.kere bile görmek istemez ; yani 1 seneyi geçtik hala iletişimdeyiz, hoşlanmaması imkansız ama onun hoşlanmaktaki acaba tanımı ne belki bizimkinden farklı bir tanımı vardır onun :D:D:D çok çabalayacak emek vericek biri değil, karakter olarak rahat biri , kadınlara düşkün..bağlanmak istemiyor diye yorumluyorum ben ama karakter sorunları var ve çocuk gibi düşünceleri oluyor bazen..

Back
X