Karmaşk duygular içindeyim :(

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
arkadaşlar benim önceden yazdığım dertlerim vardı , Bunu burda okuyanda vardır bunu uzun özetlemeyip kısa kescem, işte ben bu dertlere reğmen mutlu olmayı başarıyorum 1 erkek sayesinde ve onuda kaybetmekten korkuyorum :( İsmi rıdvan huyu : saf ,temiz ,dürüst , tatlı ,güvenilir , metin2 hastası olan biri :) Kısaca süper onun masum yüzüne bakarken yüreğim aydınlıyor onla nasıl tanıştığımı anlatıyım ben al.nın dükkanına sürekli gidip döner alırdım işte o rıdvanda orda çalışıyor işte 3-4 kere ssesizliğiyle gözüme çarptı sonra al.na işte anlattı bana işte o çocuğada demişkli bizim sınıftan şişko bir kz senden hoşlanıyor :D sONRA Ben bunu al. yardımıyla faceden ulaştım işte tanıştık kaynaştık o bana al. yardımyla msj yolluyor bende ona :) ♥ sonra ben dedim sabah al.na yardımıyla tabi sabah dükkana gelcem diye oda tamam demiş gittim o beni görmüş ama ben görmedimişte al.naya bana çıkma teklifi ettiğini söylemiş oda bana söyledi kabul ettim o haftada faceden işte benle buluşmak istediğini söyledi ama ben hala kararsızım nedeni şu ya beni aşırı kilolarımdan beğenmezse ya beni terk ederse yo yüreĞimi aydınlatan yüze bakamassam :( 3 hafta içinde bir şey yapmam lazm nolur ?

2- sorunmsa rıdvan metin2de evlenmiş sevgilisi varmış yani sanal aşk bunu bana söylemedi faceden resim albümlerine bakarken metin2 albümüne rastladm orda resimlerini gördüm yardım

♥ Herşeye Rağmen tek umut kaynağım yardım Lütfen :(

15 nisan 2011 cuma düzenliyorum

Yazdığım günden beri pek çok şey değişti rıdvanla o kadar değiştiki facede muhattabına bile almıyor ve beni açık görünce hemen kendini çevrim dışı yapıyor ben onu seviyorum ama ve o beni görmemiş gördüğünü sanmış ama başka biri çıktı dükkanında telle giren kızı ama ben değilim ve anlamıyorum şimdi yaptığı hareketleri beni görüp nazik yolla itelemekmi istiyor yoksa başka birimi var :(((

Son düzenleme:
cok karisik anlatmissin..
ve al.na ne demek onuda anlamadim...
ama anladigim kadariyla kilolarin icin endise ediyorsun, bunu ancak yasayip görebilirsin...
sadece dis görünüse mi yoksa kisilegimi önem veriyor yasayip ögreneceksin...

canım kaç kilosun yaşın kaç boyun kaç al kim :1: çok soru sordum sanırım
ayrıca metin2 deki evlilik öylesine olmuyor mu ya onu takma bence

Son düzenleme:
bana göre kilo hiç problem değil.kilolu olupta tipi çok güzel olan çok insan var çevremde. ayrıca kilolu bayanların çok güzel yüzleri oluyor.mesela sibel can kilolu ama yakışıyor kadına.çocuk zaten seni beğenmiş insanı güzelde yapan çirkinde yapanda karakteridir...hem bakalım sen buluştuktan sonra onu beğenecekmisin.sanırım biz bayanlarda aşalığık komplesi var.onlar bizden çekinsin biz niye onlardan çekiniyoruz...

ben çocuğu sürekli görüyorum ama o beni farketmiyor . çünkü dükkanda çok yoğğun olur işlerden dolayı dükannlarının karşısındaki dükanın önünde oturup çikota yedim farketmedi bile :(

Benim de derdim kilo.Ama kendinle barışık ol ben de senin gibiyim evet fazla kilom var ama yine de kendime güveniyorum.Sakın onun yanında kendini küçük görme.Elinden geleni yap.Zaten seninle dış görünüşün için olcaksa hiç olmasın üzülme canım :20:

Back
X