Karmik ilişki

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhaba, karmik ilişki konusunda bilgisi olanlar , bunu yaşadıgını dusunenler var mı?
Varsa nasıl atlattınız nasıl bir yol izlediniz , yardımcı olursaniz memnun olurumm.

karmik ilişkinin ne olduğunu öğrendikten sonra mı karmik ilişki yaşadığınızı farkettiniz yoksa yaşadıklarınızı araştırıp karmik ilişki olduğunu mu anladınız?
Yumurta mı tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar? Gibi olmuş :KK48:

Evet ne oldugunu bayadır arastırıyordum. Karsıma cıktı , soyle deyım adını tanımlandıramdıgım seyın bu olduguna karar verdim..

Hmm karma yasasına dayanıyormuş şimdi bakıyorum merak ettim bende. Bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış:110:

Hmm karma yasasına dayanıyormuş şimdi bakıyorum merak ettim bende. Bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış:110:
Aynen benımde onüme cıktı bu durum. Gercekten aynı olan seyleri yasayıp bunları aşk sanıyordum..

Karma bedelini ödeme gibi tam acıklayamam bilgim çok oldugunu düşünmüyorum:KK43:(
ne olduğunu
Bilmediğin bir ilişki nasıl yaşadın
Sanırım ruh ikizi denilen olay. İlk defa gördüğün birine karşı yıllardır tanıyor gibi hissediliyor. Çekim gücü çok kuvvetli ve Her hissettiğini hissediyor her hissettiğini hissediyorsunuz gibi bişey

Böyle birini bulduysan neden kurtulmak isteyesin ki. Bende bunu merak ettim.

karmik ilişkinin ne olduğunu bilmiyorum. ama nette gezerken rastlanıp aa bende de var galiba denen şeyler genelde doğru olmuyor. yani atıyorum tesadüfen x hastalığını okuduktan ve kendinde benzer bikaç şey görüyorsan genelde x hastası olmuyorsun. trollemek için yazmamıştım kusura bakma :KK22:

Back
X