karnım küçük

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
20 haftalık hamileyim ,bebeğimin hareketlerini yeni hissetmeye başladım ,her gün olmasa da tekme yiyorum ara sıra yalnız sorum şu ; karnım hala çok küçük ,benim gibi olan var mı?Bunu çok kafaya takıyorum bebeğimin gelişimi normal sadece 1 gün gerideydi kilosu boyu

Her hamilelik kendine özeldir. bebekte problem yoksa üzülmeyin, Kendinizi kimse ile kıyaslamayın.

ben de 26 haftaya girdim, gören “sen nasıl 6 aylık hamilesin?” Diye soruyor. Şu güne kadar sadece 5.5 kilo aldım. Gebe okuluna gidiyorum, benimle aynı haftalarda olan kadınların hepsi farklı.

Benim hamile olduğumda hiç anlasilmazdi yani göbeğim vardı ama çok belli değildi. Bence kafanıza bunu takmaniza gerek yok. Bebekte bir sıkıntı yoksa sorun etmeyin kendinize.

2 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim inşallah sorun yoktur haklısınız herkes farklı ,kiminin karnı çok büyük çok kilo alıyor , kiminin de küçük sanırım benim gibi ..ben de 5 kilo almışımdır ..bazıları aaa minicik diyip daha da moralimi bozuyor

Benim hamile olduğumda hiç anlasilmazdi yani göbeğim vardı ama çok belli değildi. Bence kafanıza bunu takmaniza gerek yok. Bebekte bir sıkıntı yoksa sorun etmeyin kendinize.
Teşekkür ederim inşallah böyle olunca bebek gelişmiyor mu acaba diye üzülüyorum aslında

ben hiç hamilelik yaşamadım ama gördüğüm hamilelerden yola çıkarak her hamilenin karnının çok farklı olduğuna eminim. Annem kardeşme hamileyken üçüz hamilelik gibi kocamandı karnı, yıllar sonra hamile olan kuzenim ise doğuma gün sayarken dahi hamile değil gibiydi. tamamen vücut yapısıyla alakalı bir durum olsa gerek

Hmm Evet Haklısınız ben genelde etrafımda karnı büyük olanlar gördüğüm için böyle tedirgin oldum sanırım dediğiniz gibi vücudumla ilgili olması lazım,sağlıkla gelişsin de artık inşallah onu da geçeceğim

Gayet normal tabi. Saglikliysa bir sorun yok. 2.hamileligim 18.haftaya geldim daha 1kilo alamadim sadece hafif karnim çikti oda 2. diye muhtemelen
Sağlikla gelsin bebeginiz

Valla en güzeli öyle olmak bi hocam vardı o hamileyken karnı minicikti. Benim kocaman oldı ha dersen bir işe yaradı mı kızım az hareket ederdi bi de kilosu falan 2830 doğdu.

İkiz bebeklere hamile olmama rağmen 6 aylık olacaktı beşik alacağımiz mağazada satıcı anlamadı . 32. Haftaya kadar bende sadece 7 kilo almıştım. Sonra ödem oluştu çok fena şiştim. Bebeklerin eşleri karnın ön yüzünde olduğu için bende sizin gibi geç hissettim ikiz bebek birde düşünün.. çok şükür 37+3 te. , Kiloları 3 ve 2.5 olmak üzere bebişlerim dünyaya geldi

Bende 20 haftalık hamileyim ve ikinci gebelik ama ilkinde de bunda da karnım çok çıkmadı eşim çok endişelendiğinden dr sordu acaba bebeği etkiler mi diye asla etkilemez iç karnı geniş demek ki dedi hatta gelişimi önden bile gidiyor biraz yanı bu biraz yapısal birsey bende kg aldım ama göbeğim tam çıkmadı neredeyse endişelenmeyin kimisinin ilk haftalarda başlar kimisinin daha gec

20 haftaya kadar bulantilardan hic kilo alamadım, her ay foto çekiniyorum görsen 5 aylık resmimi minicik bi göbek var, bu haftalardan sonra büyüyor zaten, hem bebeğinin gelişimi iyiyse önemli olan o, başkalarıyla kıyaslama kendini, göbek büyüdükçe nefes almak zorlaşıyor, zor kipirdiyosun yerinden, küçük olması avantaj

Benim arkadaşımın eşi 9 aylık hamileydi, gören 5 aylık zannediyordu. İç karnınız geniştir bebek orda büyüyordur ya da tam tersi durum :)

Doktor kontrolünde sorun yok dedilerse sorun yoktur her gebelikte karın çok büyük olmuyor ben ogluma hamileyken doguma yakın karnım çıktı onda bile hamile gibi degildim eşim de diyordu bu çocuk nerede kedi yavrusu mu dogurcaksın acaba diye hatta arkadaşımın kızı... abla hamile degil mi niye böyle zayıf hiç göbegi yok demişti yani sorun etmeyin oglum 50 cm 3600 dogdu karnınızın küçük olması bebek gelişimi kötü demek değil iç karın derin demekki

Ay maşallah Allah bağışlasın darısı bana ve tüm bekleyenlere diyeyim o zaman rahatlattnız beni teşekkür ederim

Gayet normal tabi. Saglikliysa bir sorun yok. 2.hamileligim 18.haftaya geldim daha 1kilo alamadim sadece hafif karnim çikti oda 2. diye muhtemelen
Sağlikla gelsin bebeginiz
Benim de ilk olacak da ,Yalnız değilmişim amin sizin bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah

Benim arkadaşımın eşi 9 aylık hamileydi, gören 5 aylık zannediyordu. İç karnınız geniştir bebek orda büyüyordur ya da tam tersi durum :)
Benim de öyle duracak büyük ihtimal teşekkür ederim yorumlarınızı görünce rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…