R Rzkyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 411 124 303 Gaziantep 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rzkyr #21 achoi .!.: Valla en güzeli öyle olmak bi hocam vardı o hamileyken karnı minicikti. Benim kocaman oldı ha dersen bir işe yaradı mı kızım az hareket ederdi bi de kilosu falan 2830 doğdu. Genişletmek için tıkla... Anladım karın büyüklüğü ile pek ilgisi yok o zaman Allah bağışlasın
achoi .!.: Valla en güzeli öyle olmak bi hocam vardı o hamileyken karnı minicikti. Benim kocaman oldı ha dersen bir işe yaradı mı kızım az hareket ederdi bi de kilosu falan 2830 doğdu. Genişletmek için tıkla... Anladım karın büyüklüğü ile pek ilgisi yok o zaman Allah bağışlasın
Kaderlinurteen Bir gün bende anne olacağım. Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 4.105 16.747 208 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rzkyr #22 Allahım bana da nasip et amin ben kesin topaç gibi olacağım çok korkuyorum
R Rzkyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 411 124 303 Gaziantep 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rzkyr #23 filmdelisi .!.: İç karnınız geniştir, bebekle ne alakası var bunun? Genişletmek için tıkla... Ah ilk hamileliğim daha neleri takıyorum bilseniz her şeyden korkuyorum
filmdelisi .!.: İç karnınız geniştir, bebekle ne alakası var bunun? Genişletmek için tıkla... Ah ilk hamileliğim daha neleri takıyorum bilseniz her şeyden korkuyorum
R Rzkyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 411 124 303 Gaziantep 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rzkyr #24 Cileklidon_ .!.: Allahım bana da nasip et amin ben kesin topaç gibi olacağım çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... amin o zaman yorumlardan sonra üzülmeyi bırakıyorum
Cileklidon_ .!.: Allahım bana da nasip et amin ben kesin topaç gibi olacağım çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... amin o zaman yorumlardan sonra üzülmeyi bırakıyorum
Kaderlinurteen Bir gün bende anne olacağım. Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 4.105 16.747 208 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rzkyr #25 Zmrtf .!.: amin o zaman yorumlardan sonra üzülmeyi bırakıyorum Genişletmek için tıkla... E bencede bırak o kendini tamamlar zaten
Zmrtf .!.: amin o zaman yorumlardan sonra üzülmeyi bırakıyorum Genişletmek için tıkla... E bencede bırak o kendini tamamlar zaten