• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnimda bebgimle annemlere birakti beni ailesi istedigi icin

Sebeb Ablasi hakkinda biri dedikodu ediyormus buda teyzesinin dürünü ben teyzenin geliniyle bi kac kez dertlestigim icin ikimizin adini cikarmaya calistilar bizde bunu kabullenmeyince herkez ablasinin nasil birisi oldugunu anlayip esimin ablasinin kayinvalidesine gideceklermis bu yüzden ablasi abisine abiside esimi doldurunca eve gelip bana kendimi ve diger gelini kötülememi istedi azarladi ortaligi ayaga kaldirdi bende bunun üzerine annen ve bacinda bu isin ara onlarida azarla dedim yoksa kendimi öldürürüm felan dedim sonra buda annesini aradi hic azarlamadan sunlari dedi buda benim karim ikide bi hakkinda konusmayin sonra abisi geldi esimi dövdü bana saldirdi derken diger abiside geldi beni annemlerin evine birakip gittiler.

türkçede nokta ve virgül denen semboller var. bunları kullanmak parayla değil : )
kusura bakmayın ama 4 defa okudum hiçbir şey anlamadım

allah yardımcın olsun valla çok zor bi durum yani,
siz artık bi aile olmuşsunuz,eşinin hala ailesinden korkuyor olması ve onların isteklerini yerine getirmesi
ve de özellikle dayak yemesi filan çok acayip bi durum,
nasıl bu kadar ezik olabiliyor bi insan anlamıyorum

Allaallah bu insanlara ne oluyor böyle anlamis degilim.insan ne yorum bile yapacagini sasiriyor dogrusu.Yazik su dogmamis cocuga.Ne günahi var.Ilerde diyecek ki neden ben bu dünyaya geldim?

İnsanlar direk saldıracak biliyorum ama ben yeriniz de olsam o çocuğu aldırır boşanırdım, çünkü bu adamdan ne baba ne koca olur.. Eğer aileniz destekçi ise maddi manevi olarak çocuğu doğurabilirsiniz aksi takdirde hem sizin için hem de o günahsız için hayat zehir olur..

Hayır canım neden kızalım..Mantıklısı bu..
Gerçi insanın içi kolay kolay el vermez o minicik yavrunun yaşam hakkını almaya ama senin önerdiğin alınabilecek en mantıklı karar..

Bu nereye kadar sürer ki ?

Hadi şimdi barıştın diyelim, yarın ne olacak ? Her an bitme tehlikesi taşıyan bir evlilik.

Kul köle olmazsan ailesine, boşa dedikeri an boşar bu adam seni..

Evet kendimi kötülememi istedi ablasi hakkinda kimse konusmasin diye, iste beni korkutanlar bunlar bebege kiyamiyorum ama gelecekte ona sahip cikan olmicak, simdi esimi seviyorum istiyorum gelmesini ama bu eziklik iciinde yasamakta cok zor, bugüne kadar herseyden ben korudum onu ben sahip ciktim kocama ailesine bile laf söyletmedim yani kocanin yapmasi gerekenleri yaptim oda evin hanimi gibi, evet beni ezicekler biliyorum rabbim bi yolunu hayirlisini göstersin diye cook dua ediyorum cünkü yuvamin yikilmamasi icin ya sabredicem daha devam allaha havale edicem suda varki gelecekten bosansamda bosanmasamda cok korkuyorum bosansam adim 23 yasinda dul kadina cikacak ve ailemle nasil yasicam bilemiyorum belkide bu insanlar namusuma bile iftira edicekler, ilerde baska yol arkadasim olsa ne malum onun iyi biri olucagi, ayrilmasam esim yine kendini ve beni ezdirecek mi her doldurusunda beni azarlayip ortaligi yikip dökecekmi, yada en zoru her saniye onu kayp etmek korkusuyla mi yasamam gerekicek...offff cok zor durumdayim arkadaslarim kardeslerim. Cikmaz bi sokakta isik ariyorum cok karanlik yolumu bulamiyorum.

bosuna demmemisler babana bile guvenmiceksin senin sirrini kimse tutmaz bacim bende cok guvenip anlatiyodum ama arrtik kimseye guvenmem yuzune gulene guvenme bence kocanda cocuk daha

Evet kendimi kötülememi istedi ablasi hakkinda kimse konusmasin diye, iste beni korkutanlar bunlar bebege kiyamiyorum ama gelecekte ona sahip cikan olmicak, simdi esimi seviyorum istiyorum gelmesini ama bu eziklik iciinde yasamakta cok zor, bugüne kadar herseyden ben korudum onu ben sahip ciktim kocama ailesine bile laf söyletmedim yani kocanin yapmasi gerekenleri yaptim oda evin hanimi gibi, evet beni ezicekler biliyorum rabbim bi yolunu hayirlisini göstersin diye cook dua ediyorum cünkü yuvamin yikilmamasi icin ya sabredicem daha devam allaha havale edicem suda varki gelecekten bosansamda bosanmasamda cok korkuyorum bosansam adim 23 yasinda dul kadina cikacak ve ailemle nasil yasicam bilemiyorum belkide bu insanlar namusuma bile iftira edicekler, ilerde baska yol arkadasim olsa ne malum onun iyi biri olucagi, ayrilmasam esim yine kendini ve beni ezdirecek mi her doldurusunda beni azarlayip ortaligi yikip dökecekmi, yada en zoru her saniye onu kayp etmek korkusuyla mi yasamam gerekicek...offff cok zor durumdayim arkadaslarim kardeslerim. Cikmaz bi sokakta isik ariyorum cok karanlik yolumu bulamiyorum.

canim bende 23 yasindayim ikinci evliligim millete halt etmek duser nedemek adim dula cikacak insan kendini biliyorsa yeter.agzi olan konusur malesef bizim turk milleti cekirdek elinde laklak yapmayi cok severler

Merhaba arkadaslar,

cok bunalimdayim esim beni karnimdaki bebegimle beraber ailemin evine birakti bi tartismamiz nedeniyle ki oda ailesinin doldurmasina uyarak geldi ailesi istedigi iicin beni burda birakti bugün tam 5 gün oldu bir bucuk yil sonra ondan ilk defa bu kadar ayri kaldim daha dogrusu ilk defa ayri kaldim burda tek yatakta yatmak bana aci veriyor esimi cok özledim ama abisi telefonunu elinden almis beni aramasin diye oda ne ariyor ne soruyor. Dayanacak hic bir kuvettim kalmadi, ailesi bastan beri beni hic istemedi bende tabiki haliyle onlarin yaninda diken üstünde oluyor onlarin yaninda mutsuz oluyordum esimin ailesi ortaligi cok karistirdi bende onu kayp etme korkusundan ailesine hic yanliz göndermedim hatta kayinvaldem buna bile kiziyordu sen hep esin geldiginde gelme gibi laflar ediyordu..evime gitmek istiyorum ama benim ailemde onlarin kararina birakti evliligimi ne yapicami artik bilmiyorum cikmazdayim cok zordayim...

hahahah tukunum tanidim seni :60::60::60:

bir alemsin ya :))

simdi birileri gelir yine bana duygusuz soguk kalpli felan demesin, yaGmur da gelip hemen beni atmasin

napim bu tutkunum her seferinde beni cok güldüryor :) tavsani ölmüs naz diye cocugu olmus simdi de hamile hali ile esi elinden tutup ailesine birakmis hahahaa :))) ve sonra agliyanlar hahahahaha

Sizinle neredeyse aynı seyleri yaşayan birini okumuştum kk de..bu cins erkekler demek ki aynı."evet"derken neye "evet" dediklerini,aile olduklarını bilmiyorlar..insanın akılsız olması lazım eşini,doğmamış çocuğunu sokağa atması icin.aklı olmayan evlenmesin.bu kızları sanki sokaktan alıyorsunuz.yazık günah.

Arkadaşım sen manyak mısın? Neden adamın anası senin saçını okşasın seni sevsin. Kendi ailen bile seni gözden çıkarmış, sen hala neyine güvenip çocuk yapın. Hangi çağda yaşıyorsun, her türlü korunma imkanı varken gebeliktn sen kalkmışsın ne kadar korunsamda oldu diyorsun. O kadar tutarsız sözlerin var ki. Hangi aile çocuğunu böyle ortada bırakır. Sen şu konuyu doğru düzgün analatsana.

Arkadasim sozlerine dikkat ederek konus, seninde onlardan farkin olmuyor, karsindaki bir birey ve bir hamile kadin, ne olursa olsun, bu kadar agresif konusmaya hakkin yok!
Karsindakinin cok hassas bir insan oldugunu unutma....

"ablama laf gelmesin suçu üstüne gel" diyen bir koca + baba
ne desem bilemedim

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İnsanları derdime anltmaya geldim siz ne diyorsunuz demeden önce otur ben ne yaptım diye düşün. Bu yaptığın dertleşme değil dedikodudur. Konuşmaya o kadar çok ihtiyacın varsa dış kapının dış mandalı ile değil eşinle yada annenle konuşsaydın. Kayınvaldenle de konuşabilirsin, beni sev saçımı okşa diye yalvarmışsın ya. Yap yapacağını sonra ben bişey yapmadım, başkası da konuştu de çekil kenara. Herkes kendinden sorumludur. Sev yada sevme insanlara saygı gösterirsen saygı duyarsın. Onlar saygı göstermiyorsa seviyeni korursun. Sen burda eşini, ailesini, kendi aileni herkesi şikayet ediyorsun ben bişey yapmadım diyorsun. Senin aklı almaya filan ihtiyacın yok, herşeyi biliyorsun

arkadasim yoksa sen bu kizin esinin akrabasimisin?????

Merhaba arkadaslar,

cok bunalimdayim esim beni karnimdaki bebegimle beraber ailemin evine birakti bi tartismamiz nedeniyle ki oda ailesinin doldurmasina uyarak geldi ailesi istedigi iicin beni burda birakti bugün tam 5 gün oldu bir bucuk yil sonra ondan ilk defa bu kadar ayri kaldim daha dogrusu ilk defa ayri kaldim burda tek yatakta yatmak bana aci veriyor esimi cok özledim ama abisi telefonunu elinden almis beni aramasin diye oda ne ariyor ne soruyor. Dayanacak hic bir kuvettim kalmadi, ailesi bastan beri beni hic istemedi bende tabiki haliyle onlarin yaninda diken üstünde oluyor onlarin yaninda mutsuz oluyordum esimin ailesi ortaligi cok karistirdi bende onu kayp etme korkusundan ailesine hic yanliz göndermedim hatta kayinvaldem buna bile kiziyordu sen hep esin geldiginde gelme gibi laflar ediyordu..evime gitmek istiyorum ama benim ailemde onlarin kararina birakti evliligimi ne yapicami artik bilmiyorum cikmazdayim cok zordayim...

esinin ailesi sizi cocuk gibi gördügü icin ne derlerse yapmanizi istiyor, ama madem öyle iki cocugu niye evlendirirlerki:20:

sende madem cok seviyorsun esini, evine dönünce dedikodu yapmican, firildaklar cevirmeye kalkmican, bak seni koruyan esin yok arkanda

simdi birileri gelir yine bana duygusuz soguk kalpli felan demesin, yaGmur da gelip hemen beni atmasin

napim bu tutkunum her seferinde beni cok güldüryor :) tavsani ölmüs naz diye cocugu olmus simdi de hamile hali ile esi elinden tutup ailesine birakmis hahahaa :))) ve sonra agliyanlar hahahahaha

dikkatimi cektinde, sende kk ya her konuya," bu fake" diye yazmak icin kayit oldun heralde:44:

Ben,ailenizin tavrına anlam veremedim.Tamam dedikodu doğru birşey değilde; hırsızlık değil,namussuzluk değil.Onlar ailenizin bu suskun tavrı karşısında yağ gibi üste çıkarlar.Daha sizi bırakmaya geldiklerinde babanızın tepkisini koyması gerekirdi.Hiç olmazsa bir iki laf söyleseydi.''Bu evcilik oyunumu; istedik ,aldık.yoo ailem istemiyor bırakıyoruz,asıl ben böyle insanlara kızımı vermiyorum'' deseydi.Muhtemelen onlarda ayrılmanızı istemiyorlardır da ;burnunuz sürtsün ,korkup onların istedikleri gibi olun diyedir bu plan...Şu 3 günlük dünya da hiç kırmaya,kırılmaya değmiyor ama.........

Bu Ne Biçim Bir İştir Yahu! Ailelere Çok Şaşırdım. Hem Nasıl Bir Terbiyesizliktir ki Bu Eşinizi Sizin Yanınızda Dövüyorlar.

acaba ne gibi bir dedikodu yapildi ki bukadar büyük bir tepki aldi.
görümcemin adi cikti filan yazmis konu sahibi, iftira filanmi atildi, birileriyle filan gördük geziyodu mu dendi, sahi görümce nisanlimi bekarmi. pek anlayamadim yazilanlari:25:

Back
X