Kimi cok seversen ona benziyo derlerrrrr insallah :)İnşallah babasına benzer yavrum :) Kirpikleri bana benzeyebilir ama uzun olsun böyle :))))
İnşallahh :)Kimi cok seversen ona benziyo derlerrrrr insallah :)
evet görümcem 3,5 ayda hissetmiş ilk :)Bende ilk basta oleydim ama bagirsak hareketleri onlar :) simdi kabullendim ben buyumesini bekliyorum
ayy yerim onu inşallah bende erken hissederim :):)ben 13 haftada hıssetmeye basladım ılkını 16 bunu 13 de
bunu herkes aynı tarif ediyor ya çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah :)ınce ınce kelebek kıpırtısı gıbı oluyo yok denecek kadar az hadı hayırlısı
Boyle pir pir pir yapiooooo :)bunu herkes aynı tarif ediyor ya çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah :)
ay canım yaa yerim ben onu :) yapsın bakalım bizde yaşayalım o güzel mutluluğu :)Boyle pir pir pir yapiooooo :)
Insallahhhh canimmmm :)
ayy çok tehlikeli kıyamam ben ona yaCanım bende ilk hamileliğimde özellikle kucağımda laptop varken karnımda seğirme hissediyordum. Meğer bebek laptoptan yayılan radyasyonu hissedip rahatsız oluyormuş nasıl üzülmüştüm anlatamam. Bir daha kucağıma koymadım laptopu. Seğirme şeklimde duyulabiliyor
Sizinle doğumlarımız çok yakın o hissettiklerimiz bağırsak hareketi imiş :)bende de var seğirme şeklinde...bende seğirme erken olursa erkek olur diolar bebek
yani bende ilk öle bağırsak hareketi falan die düşündüm ama yakınlarım öle demio erkek bebek erken seğirir dio...bende anlamadım :)Sizinle doğumlarımız çok yakın o hissettiklerimiz bağırsak hareketi imiş :)
Ay cinsiyeti ile alakalı doktor birşey demedi dimi ? çatlıcam artık hiç birşey almadım dahayani bende ilk öle bağırsak hareketi falan die düşündüm ama yakınlarım öle demio erkek bebek erken seğirir dio...bende anlamadım :)
10 .cu haftada cinsiyet oluşmaya başlar doktorunuz ne diyebilir kiAy cinsiyeti ile alakalı doktor birşey demedi dimi ? çatlıcam artık hiç birşey almadım daha
Ya bazı doktorlar bebeğin yapısından anlayarak söylüyormuş öyle dedi görümcem bende allak bullak oldum ya herkes başka birşey söylüyor :)10 .cu haftada cinsiyet oluşmaya başlar doktorunuz ne diyebilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?