Karnımda bir şey kıpırdıyor

Ya bazı doktorlar bebeğin yapısından anlayarak söylüyormuş öyle dedi görümcem bende allak bullak oldum ya herkes başka birşey söylüyor :)
Aynı doktor ilk çocuğumda anlıyorum kemik yapısından dedi ve bildi
ikincide bilemedi
kızımı 17.ci haftada öğrendim 10 haftalıkken doktorum bu hafta cinsiyeti oluşuyor demişti :)

selam canım.bnde hislerimi paylasmak istedim.ben prensesimin ilk hareketlerini 8 haftalıkken hissettm.o gunden beri hep hissettim.bu insanın hassasiyetiyle alakalı.herkes hissedemez.su an 27 haftalık ve rabbime sukur cok fazla oynuyo.yani bnm bebegim ztn cok hareketli.kısacası o hissettiğin bebegin seyirmesi olabilir.olmaz diye bsy yok

bende de var seğirme şeklinde...bende seğirme erken olursa erkek olur diolar bebek
selam canım.nacizane fikrimi belirtmek isterim.bnm bebegim 8 haftalıkken seyirmeye basladı.herkes erkek dedi.gercekten cok hareketliydi masallah halada oyle.etrafımdaki herkes erkek diyince bnde kndmi ona ınandırdım.ama kız oldugunu duyunca cok sasırdım.o yuzden soylenenlere pek kulak asmayın

Canlarimmmm mumkun tabi seyirme seklinde olmasi hassas biri iseniz hissedersinizzzz :) bende oglumu 2.5 aylikken hissetmistim :) ben dogumumu uaptim sekerler hele soyle bi 6 aylik olsuñn icinizde kipjr kipirrrr sanki ordan oraya ucuyomus gibi oluyr :))))

Aynı doktor ilk çocuğumda anlıyorum kemik yapısından dedi ve bildi
ikincide bilemedi
kızımı 17.ci haftada öğrendim 10 haftalıkken doktorum bu hafta cinsiyeti oluşuyor demişti :)
işte arada tutuyor demek :)

Yaramaz olacak sizin bıdık demekki :) Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım :)

ayyy uçsun uçsun :) ya çok mu sabırsızım nee :))

hayırlısı canım ikiside yok daha:) ilk bebek hanisi olursa artık sağlıklı olsunda

ayyy uçsun uçsun :) ya çok mu sabırsızım nee :))
Ay kuzum benimmm bend3 oyleydim allah herkese yasatsin ben uyurken babasina sariliyodum mesela babasinin sirtini tekmeliyodu o kadar hissediyoduk hic uyumuyodu masallahi vardi vallaaaaaaaa

Ay kuzum benimmm bend3 oyleydim allah herkese yasatsin ben uyurken babasina sariliyodum mesela babasinin sirtini tekmeliyodu o kadar hissediyoduk hic uyumuyodu masallahi vardi vallaaaaaaaa
ayyy süperrr bende yapcam onuuuu :)))) eşim daha hiç dokunmuyo karnımaa yok sanıyo hala belli değil ya pek birşey :))))

Ay soyle sevsin opsun hissediyolarrr gercwkten bizimki babasinin geldigi saatlerde hep kipir kipir olurduuuu :)

Ay soyle sevsin opsun hissediyolarrr gercwkten bizimki babasinin geldigi saatlerde hep kipir kipir olurduuuu :)
bende diyorum hissediyor o diye ama işte yapmıyor henüz hissetmiyor sanırım baba olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…