Karnımdaki bebeğim çok hareketli

begonvil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
2.101
10
116
Antalya
bu hafta 26. haftaya girdik birkaç haftadır hareketlerini net olarak
hissedebiliyorum ama son 2 haftadır çok fazla hareketli hiç durmuyor
desem yeridir...
anne karnında çok hareket eden bebekler ilerde çabuk sinirlenen
bireyler olurlarmış acaba bu doğru mu?
bu durumu yaşayan arkadaşlar benimle paylaşırsanız çok sevinirim

benimde daha 20+4 ama inanılmaz haraketli canım ya dün gece durmaksınızn tepindi bnde merak ediyorum şimdi çok yaramazmı olcak ne yapcak :)

benimde daha 20+4 ama inanılmaz haraketli canım ya dün gece durmaksınızn tepindi bnde merak ediyorum şimdi çok yaramazmı olcak ne yapcak :)

valla ben de çok korkuyorum yaramaz ve sinirli bir şahsiyet olursa diye
offf off çok hareket etseler sorun ediyoruz etmeseler endişeleniyoruz
nolacak bizim bu hallerimiz....
:1closedeyes:

oyyyy kıyamam yaa annesı ben burdayım dıyo işte bızde o tekmelerı hıssedebılecekmıyız acaba :asigim:

valla ben de çok korkuyorum yaramaz ve sinirli bir şahsiyet olursa diye
offf off çok hareket etseler sorun ediyoruz etmeseler endişeleniyoruz
nolacak bizim bu hallerimiz....
:1closedeyes:

aynen uyuyor hissediyorum uyanınca ohh be diyorum hareket etti normal inş. dedğin gb dünde çok tepikledi dedim huzrsuzmu hastamı kendi kendime üff yaaa ne yapcaz biz dahada çok var canım ya inşallah zman çabucak geçer bebişlerimize kavuşuruz :CüvCüv:

benim de aynı şekilde çok hareketli bir bebeğim var.5,5 aylığım şuan.ama çok erken hissettim hareketlerini.artık daha sert ve hiç durmuyor.doktorum da ileride çok hareketli bir bebek olacağını söylüyor.olsun bebeğimi hissedeyim de yeter.

şimdi tek hissedelim diyoruz doğuncada ne kadr yaramaz diye aykınaz mı acaba merak ediyorum hayılrısı olsun ama sağlıklı olsunlarda herşey gelip geçiyor hamilelğimn ilk dönemi sorunluydu geçermi diyordum şimdi o geçiyor başka dertler başlıyor onlar için herşeye değer oyy bebişim benim

yaaa benimki daha 11 haftalik hemencik büyüsede sizinkiler gibi hareket etse(((

esincim günler çabuk geçiyor merak etme bakıyosun pıt pıt etmeye başlıyor sonra resmn hissetmeye başlıyorsun hatta 19. haftamda eşim karnıma kafasını dayadığında bebşin kalp atışlarını tekmeklerini hissetti sizde deneyim ve su sesi bile geliyormuş biz duyguyu yaşayamyoruz babaları da o şekilde hissediyor biz her akşam dinlyoruz zemuszemus

kızlar benim 3 i gundur boyle hiç durmuyor ben de birşeyi mi var panika mi
yapıyor rahatsız mı? artık dun aksam doktoru aradım sen sterslisindir yada
yorulmuşsundur yada gaz vardır ve bu bebeğini rahatsız ediyordur dedi

biraz sıkıntı var ama bu kadar bebeği etkileyecek kadar ne olabilir merak ediyorum?

bu duyguyu yaşamak isteyen bütün arkadaşlar kararında yaşarlar umarım
herşeyin çoğu zarar tabı

öncelikle maşallah diyorum bebeğin hareket etmesi sağlıklı olduğunun göstergesidir heralde ilerde sporla uğraşcak kaslarını fena çalıştırıyor :))
birde enerji verici yiyecekler tüketiyorsan çikolata şeker vs vs bu tarz şeyler bebekler o zaman daha çok hareket ederlermiş ben denedim doğru ...

Offff ben de istiyoruuumm! Ama benim daha sadece 5 haftalık, uzuuunca bi zaman daha beklemem lazım. Nasıl özeniyorum anlatamam, hatta bazen gaz oluyo azıcık karnım şişiyo bi mutlu oluyorum, ama sabaha kalkıyorum yine dümdüz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

ARkadaşlar benim bebeğim de ilginçtir aç olduğumda kıpır kıpır yemek yediğimde sessizliğe bürünüyor. Lginç değil mi? Sanki yeni doğan bebeğin huyları var gibi.sırnaşık şey

benim oğlum kordon bağıyla tarzan gibi ordan orayaaaaaaaaaaa ucup duuro 7.5 aylık olduk hala banamısın demiooooooooo dokorun usg cihazını karnıma koyunca onu bile tekmelioo :))

arkadaşlar bu çok fazla hareket etme konusunu doktoruna soran var mı acaba?
ne yorum yapıyor ne diyor iyi mi yokısa kötü mü?

bebegin hareketli olması saglıklı olması anlamına geliyor canım sen için rahat etmiyorsa doktoruna sor ama eger hareketler kısıtlanırsa doktorum o zman korkmalısın demişti

benim de kızım çok aşırı heraketliiii bende zaman zaman endişeleniyorum
doktoruma da sordum aslın da normalmiş ama yinede neden bu kadar hareketli diye merak etmiyor değilim,,,yaramaz bi çocuk olucağını herkes söylüyorrr, inşallah aynı zamana da akıllı da olur :))),
kenyacım dediğin gibi aslında tam tersi olsaydı endişelnmemiz gerekirdi ama
evham yapıyoruz herşeyi maalesef herşeyi sorun haline getiriyoruz
hamilelik böyle birşeymiş...

benim ufaklık okadar hareketliydiki gece uykumdan bile uyanıyodum noluyo buna acaba içimde topmu oynuyo die garipçiğin yeri dar napsın annesi bırakta kendi kendine kudursun gayet normal bişe cnm sıkma canını her annenin başına gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…