Karnımdaki bebeğim çok hareketli

sevgili arkadaşım ben aç bile olsam bebeğim için farketmiyordu
sürekli bir hareket karnıma bakıyorum coğrafya haritası gibi idi
ama allahıma şükür normale döndü şimdi zaman zaman hareketli zaman zaman
uyuyor sanırım....

şu anda rahatım zemuszemus teşekkürler

canım bana da baya uzak gelirdi heleki 5 haftalık olduğunda
ama zaman nasıl geçti anlamadım bak bugünlere geldik
sen de merak etme bu duyguları çok yakında yaşarsın

Ben oğlumun hareketlerini fazla hissedemiyorum halen. 18. haftada bundan daha hareketli idi. Bir haftadır yaklaşık iyice yavaşladı ve seyrekleşti hareketleri. Bazen canımı yakacak kadar sert olabiliyor gerçi ama bu çok kısa sürüyor. En fazla birkaç dakika. Gün içinde de toplasan en fazla 5-10 dk hissedibiliyorum hareketlerini.
Eğer hareketli olması sağlık belirtisiyse sanırım benimki pek sağlıklı değil. Bu beni çok endişelendiriyor. Yarın gidip ultrasona gireceğim. En son 22. haftada yaptırdığım ayrıntılı ultrasonda her şey yolunda görünüyordu ama bilemiyorum bu hareket konusunu çok kafaya takıyorum.
Çoğu kişi geceleri bebeğin uyutmadığını falan yazmış. Benimki gece boyu da sabah da milim kıpırdamıyor. Ancak kahvaltıdan bir süre sonra birazcık oynuyor o kadar.

korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum bebeğin her zaman ki hali bir olmuyor ben
bunu anladım 3-4 gün hiç durmayan beni korkutan bebeğim şu an hareketleri
baya azaldı....
sen de merak etme endişelenme bebişin sağlıklıdır olumlu düşün annesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gerçekten de bir değilmiş ben de bunu anladım sonunda. Dün doktora gittim, bu hareket meselesi yüzünden bir sorun çıkar diye o kadar heyecanlıydım ki doktor bir baktı yaa bu bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor sen çok heyecanlısın galiba dedi. Yani benim sıkıntım stresim heyecanım aynen bebişe de yansımış. Çok üzüldüm. Oğluşum da çok iyiymiş her şey yolundaymış yani çok şükür.
Hareketlere falan takılma dedi. Özellikle 28. haftadan sonra daha fazla hissedeceksin dedi.
Bugün de o kadar hareketli ki sanki anladı annesinin endişesini.
Onların da bizim gibi bir günleri bir günlerine uymuyor herhalede. :))

bak gördün mü canım boşuna endişeleniyoruz aslında çoğu şey için
çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna bebeğinin de seni duyup
pıtır pıtır olmasına
darısı bu duyguyu yaşamak isteyen bütün annelere

bayanlar sitenin yeni üyesiyim.biz baya ilerlettik gebeliği 34+5 teyiz şimdi ve inanılmaz hareketli bi oğluşum var bende çok yaramaz olacağını düşünüyorum ama sizinde söylediğiniz gibi hareketsiz kalıpta endişelenmektense hareketli olsun rahatsız etsin sorun değil:dance:

Öncelikle hoşgeldin Kadınlar kulübüne a.s.
Hareketli bir bebek, sağlıklı bir bebek demektir...Benim kızımda çok hareketliydi,özellikle de geceleri...Yatağa yattığım anda bir o yana, bir bu yana başlardı hemen..Çok hoşuma giderdi onun karnımdaki hareketlerini izlemek boshayallersmile Vay be ne günlerdi yaa..ınşallah bebişini hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :Saruboceq: ılk bebeğin mi ?

kızlar bende 36+5 haftadayız ben bebeğimin hareketlerini 17.haftada hissetmeye başladım inanılmaz hareketliydi doktorlar çok şaşırıyodu bu kız hiç durmuyo diye şimdi iice coştu aralıksız hareket ediyo özellikle geceleri sabaha kadar hiç durmuyo bu nasıl şey hiç bilmiyorum valla nerdeyse vurduğu yerdeki elini ayağını tutuyorum.hem çok keyifli hemde çok yorucu oluyo valla ama rabbim herkese nasip etsin inşallah

mrb kızlar ben 25 haftalık hamileyim benim bebek kasıklarda hareket ediyo bundan 1 hafta önce merdivenden düştüm bebeğim o sarsıntıda hem aşağı inmiş hem ters dönmüş çok korktum şuan dinleniyorum fazla ayakta duramıyorum aman oynasınlar hareketsiz kalmasınlarda yaramaz olsunlar

ben de 18. haftanın sonunda hissetmiştim ilk hareketlerini
şimdilerde hiç durmuyor, hele son günlerde habire hareket halinde
acaba huzursuz mu diye düşünüyorum hep
hareketli olmaları güzel ama sürekli böyle olunca da insan tedirginlik yaşamıyor değil

yaa çok geçmiş olsun içim cız etti vallahi, umarım sağlıkla doğurmuşsundur..

Ne mutlu sana benim bir cocugum bile yok oyleozendimki sana hayirli olsun bebeyiniz

- ne güzel yaaaa acaba bizde o anları yaşayabilecekmiyiz ben daha 3 aylık hamileyim ilk bebeğimiz eşiminde benimde elim hep karnımın üzerinde gece öyle uyuyorur, sabah öyle uyanıyoruz...ordamısın diye sesleniyoruz ona :) Rabbim inşallah bizede gösterir o anları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…