Karnında 8 bebek taşıyan kadın !

of o göbek nedir öle yada nasdılda yavrularım sağlıcakla gelmişler dunyaya ay biz daha bitaneyi yapamadık isteyene rabbim versin ama ben almıyım kızlar varmı aranızda benide olsun dediğiniz

of o göbek nedir öle yada nasdılda yavrularım sağlıcakla gelmişler dunyaya ay biz daha bitaneyi yapamadık isteyene rabbim versin ama ben almıyım kızlar varmı aranızda benide olsun dediğiniz

Allah sağlıkla bitane versin yeter canım ya en fazla 2 tane yeter ama 8 çok fazla ben bitaneden bile korkuyorum

bıde bu varmıs cnm sen konuyu koydukca ınternette bı arastırdım neler var aaaaaaaaaaaa

- Dünyanın En cok Doğuran Kadını

En fazla doğuran kadın bugüne kadar, en çok çocuk doğuran kadının, çocuk sayısı 69. Rusya `da 1702-1782 yılları arasında yaşayan bir Rus kadını, 16 ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüz olmak üzere 69 çocuk dünyaya getirmiş.Putin'in de şu aralar ülkenini nüfüsü arttırmaya çalışıyor

Helal olsun valla kadına o kadar doğumu nasıl yapmış...maaşallah ikiz,üçüz Allah vermiş

yaaa o göbek nasil toplanacak?? o catlaklar gitmez yaa... aayyy... neyse Allah saglikli sihhatli versin de bir tane yeter

yok vermiş kiloları galiba baya ama çatlaklara yapcak bişi var mı bilmiyorum bide altız doğuran bi kadın var o tığ gibi kalmış maşallah

Amannnn Allahııım bu gerçek miii Maşallaaah ne diim canım ya

Kızlar bu da 6 çocuk doğurmuş bi bayan, bakın incecik kalmış valla

Eklentiler

• $hamile1-5414.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 828
  • $hamile2-9357.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 819
amerikada yasayan arkadaslar bilirler,nadya suleyman cocuklari dogurduktan sonra ,

-unlu oldu

-zengin oldu

-cocuklariyla bi reality programi yapmaya baslamisti, noldu bilmiyorum, takip edemedim ama en son sansasyonlariyla ulkeyi yerinden oynatti diyebilirim.

-karninin nasil toplanacagini sormus bazi arkadaslar, karnini toplatali cok oldu, tummy tuck, silikon, dudak silikonu, kadini en son gordugumde silikon vadisine donmustu

-cocuklarda su anda 2 yasin uzerinde olmali diye dusunuyorum.

cocugu veren allah ,rizkinida verir derler ya kadinin da rizki cikti 8 cocuk olunca baya rizklari genisledi :)

allah cocuklariyla uzun omur versin.

Daha öğreneceklerimiz varmış maşallah kadın işini biliyomuş doğru bebekler nasipleriyle geliyolar ama yinede zor

Aynen cnm ya Allah bize güç versin valla ama 8taneside çok zor be anacım

tabiki canim... hem de cocuk yetistirme acidan hic de saglikli bi durum degil bence.. düsünsene bir tanesine söz gecmezken 8 tane... disiplin sevgi ilgi hic biri yeterli gelmez.. ama dünyaya gelen de büyüyor iste... ay benim de bir bebegim olsa da onu büyütsem.. bir derken önden bir tane.. yoksa en üc cocuk istiyorum

E tabi aslında 3 çocuk çünkü başbakanımız öyle diyo aynen canım birine söz geçiremezken 8 taneyle ilgilenmek insanı delirtir heralde yani maddi imkanlara görede değişir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…