ewet ins havuç suyu şifa olur size onunla sıvısı düzelen arkadaşımız oldu sizinkide düzelir inş bizlerede bigi verirseniz seviniriz gelişmeledenArkadaşlar tüm yazılanları okudum sıvıyı arttirmak icin doktorlar herhangi birsey yapamazsin dese de bizler bi takim yöntemlerle bunlara çare bulmusuz. Ayni sıkıntı suan bende de var 32+5 deyim ve her gün havuç suyu ve bol su içiyorum. Burda yazılanlardan da anladığım kadarıyla armut, sütun icinde tarçın çubuğu ile icmek vb yöntemleri de deneyeceğim inşallah suyum azalmaz daha fazla ve hatta arttiririm. Tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum bebeklerimiz zamaninda ve saglikli bir şekilde dogarlar inşallah
merhaba canım sıvın artmış maşallah ne güzel çok sevindim ne kadar içtin bu havuçsuyundan bak sıvısı azalan arkadaşlarımız var onlara da faydası olur belki bu arada doğum yaptın mı ki ya da az kalmıştır hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşBen burdurun bir ilcesinde yaşıyorum ve hastahanem isparta davraz yaşam hastahanesi dr oguzhan kaya kendisinden memnunum cok ilgili doktorum bu arada havuç suyu işe yaradısivimda artış var cok şükür
anladım canım refakatçi alıyor mu orası çok soru soruyorum kusuruma bakma nolur drunun adı ne acaba ben mert diye bi perinatologa gitmiştim orda sinan beye de iyi demişlerdi ama o da çok doluıydu gidememiştik gerçi o perinatolojiye bakıyor mu bilmiyorumBen hacettepedeyim şuan canım burda perinatoloji uzmanı var ona görünüyorum Ankara'ya yeni geldim 6 gündür doktorum şuan bana tedavi uygulamıyolar zaten tedaviside olan bişi diil bu malesef ben su içiyorum bol bol
insan öyle oluyo nerde ne varsa okuyosun ewet benim sıkıntıda aynısı idi mert bey orada demek hala nasıl biri biz kısa süre görüştük onunla ilgili görüşlerini paylaşırsan sevinirim Hacettepe daha önce girmediğim bir hastane merak ediyorum yenidoğan bölümü falan nasıl ki acaba birde orda başka perinatolog yok mu ki herkese o mu bakıyorBenim doktorum Mert bey canım ama maalesef refakatçi alınmıyo ama alışıyosun bi süre sonra senin sıkıntı neydi aynısımı canım bu aralar o kadar çok okuyorum ki karıştı kusura bakma yaaa
Dobler çektirdi geçen hafta doktor herşey normal dedi. Suyun haftana göre sınırda dedi ama riskli değil dedi. Doblerdeki doktor 12.66cm ölçtü. 8 altına düşerse riskli dedi. Benim gittiğim doktorda dobler sonuçları temiz 2 hafta sonra gelin dedi. İnsan ister istemez tereddüt yaşıyor. Sürekli su içip dinleniyorum. Armut yiyorum.inşallah düzelir mart ayına kadar güzelce beklese 36 haftalıkken bile doğabilir diyorum. Sağlıkla gelsinde. Sana da çok geçmiş olsun. Benim doktorum hastaneye yatırmayı hiç düşünmedi.Prenzezz bende bu sebepten hastanede yatıyorum şuan sakın ihmal etme bende 4 haftadır naptıysam değişmedi ve baya az benim haftaya doğum olabileceği söylendi. Sana tavsiyem mutlaka bu konuyla ilgili iyi bir hastane ve doktora git.
merhaba canım sıvın artmış maşallah ne güzel çok sevindim ne kadar içtin bu havuçsuyundan bak sıvısı azalan arkadaşlarımız var onlara da faydası olur belki bu arada doğum yaptın mı ki ya da az kalmıştır hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?