Karnınız ne zaman çıkmaya başladı 🙂

lotusc

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
280
158
18
27
Merhaba tatlis anneler anne adayları karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba ben sabırsızlıkla bekliyorum da

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben daha 7 deyim yavaş yavaş dar gelmeye başladı pantolonlar ama hafif göbeğim hep vardı benim o yüzden merak ediyorum minik top nasıl görünür

20. Haftada dışardan belli olmaya başladı benim

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben daha 7 deyim yavaş yavaş dar gelmeye başladı pantolonlar ama hafif göbeğim hep vardı benim o yüzden merak ediyorum minik top nasıl görünür
Ben zayıf hamile kaldım göbeğimde yoktu o yüzden benim biraz geç olmuş olabilir. O haftalarda şişkinlik çok oluyor ben davul gibi olmuştum ama geçti şükür valla çok güzel dar elbise giyip aynanın karşısına geçiyorum müthiş bir his daha minicikken bile

Benim 3. ayimda dar giyersem vs belliydi su an 5.5 aylık baya baya ben burdayım diyo dar bol farketmiyor

Oyyy çok güzel inşallah hep böyle geçsin hamileliğimiz sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba tatlis anneler anne adayları karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba ben sabırsızlıkla bekliyorum da
17 haftalık olduk ama hiç belli etmiyor, gören asla anlamaz ki hamileyim , bebeği de çok net hissetmiyorum arada kıpırtı oluyor o kadar

Bebeği hissetmemeniz daha normal benim arkadaşım da 16 haftalık ona da bu hafta dedi doktor çok az kıpırtı duyabilirsin anca daha diye sizin bebek erkek mi
Doktor kıza benziyor gibi dedi ama kesin değildi, inşallah haftaya belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…