Karnınız ne zaman çıkmaya başladı 🙂

5 aylıkken çıktı..iç karnım genişmiş çok büyümedi karnım
Hayırlı olsun

Erkek karnı sivri oluyo ya acaba ondan mı çıkmadı daha diye düşündüm çok güzel hayırlısı inşallah
Amin inşallah, valla ben de anlamadım henüz hamile değilim gibi hissediyorum, bulantılar da geçti ama karnım normal eskisi gibi

Sislikten uyuyamayacağımız günlerde gelecek bu günlerin kıymetini mi bilsek ki
Ya bir tuhaflık ve sağlıksal bir sorun değilse tabiki şuanda çok şanslıyım ama yine de bazen bir sorun mu var gelişmiyor mu acaba diye de düşünmeden de edemiyorum

7 aya kadar ufak birşey vardı çok dar giyersem belliydi , 7 aydan sonra bi anda büyüdü . Ay ay aynanın karşısında çekmiştim 6ve 7 arasında dağlar var
Ama sonra taşıman yürümen zorlaşıyor çok

Ya bir tuhaflık ve sağlıksal bir sorun değilse tabiki şuanda çok şanslıyım ama yine de bazen bir sorun mu var gelişmiyor mu acaba diye de düşünmeden de edemiyorum
Hayır bir şey olsa zaten doktorunuz görürdü bence tamamen kişisel bir şey kocaman göbeğin içinde çok zayıf kalan bebeklerin örneklerini de görüyoruz iç karın genişliği olabilir ama işte anne yüreği rahme ilk dustugunden beri yiyo içimizi bir şeyler daha çok yeni bu evhamlara başladık ben inanıyorum inşallah sağlıcakla alacağız bebeleri kucağımiza hayırlısıyla

Amin inşallah, ara ara endişe perileri geliyor bana

Bana da kalp atışını dinleyeceğiz acaba atıyor mu acaba benimle mi acaba gelişiyor mu diye düşünüp duruyorum

6.5 aylıkken belli olmaya başladı . Karnım sivriydi kızim oldu.
Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…