Hayırlı olsun inşallah 7 de hafif bir şişlik hissetmem normal o zamanÜçüncü aydan sonra tatlis bir gobisle başladım
Oyyy çok güzel inşallah hep böyle geçsin hamileliğimiz sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah, valla ben de anlamadım henüz hamile değilim gibi hissediyorum, bulantılar da geçti ama karnım normal eskisi gibiErkek karnı sivri oluyo ya acaba ondan mı çıkmadı daha diye düşündüm çok güzel hayırlısı inşallah
7 hafta mi canim o bebek değildir pek sanmıyorum kendisi nokta kadar oluyor zatenHayırlı olsun inşallah 7 de hafif bir şişlik hissetmem normal o zaman
Sislikten uyuyamayacağımız günlerde gelecek bu günlerin kıymetini mi bilsek kiAmin inşallah, valla ben de anlamadım henüz hamile değilim gibi hissediyorum, bulantılar da geçti ama karnım normal eskisi gibi
Ya bir tuhaflık ve sağlıksal bir sorun değilse tabiki şuanda çok şanslıyımSislikten uyuyamayacağımız günlerde gelecek bu günlerin kıymetini mi bilsek ki
Hayır bir şey olsa zaten doktorunuz görürdü bence tamamen kişisel bir şey kocaman göbeğin içinde çok zayıf kalan bebeklerin örneklerini de görüyoruz iç karın genişliği olabilir ama işte anne yüreği rahme ilk dustugunden beri yiyo içimizi bir şeyler daha çok yeni bu evhamlara başladıkYa bir tuhaflık ve sağlıksal bir sorun değilse tabiki şuanda çok şanslıyımama yine de bazen bir sorun mu var gelişmiyor mu acaba diye de düşünmeden de edemiyorum
Olsun ya çok güzel bir histir yine de7 aya kadar ufak birşey vardı çok dar giyersem belliydi , 7 aydan sonra bi anda büyüdü . Ay ay aynanın karşısında çekmiştim 6ve 7 arasında dağlar var
Ama sonra taşıman yürümen zorlaşıyor çok
Amin inşallah, ara ara endişe perileri geliyor banaHayır bir şey olsa zaten doktorunuz görürdü bence tamamen kişisel bir şey kocaman göbeğin içinde çok zayıf kalan bebeklerin örneklerini de görüyoruz iç karın genişliği olabilir ama işte anne yüreği rahme ilk dustugunden beri yiyo içimizi bir şeyler daha çok yeni bu evhamlara başladıkben inanıyorum inşallah sağlıcakla alacağız bebeleri kucağımiza hayırlısıyla
Ben göbekliydim zaten 4 aylık tam belliydi 6 aylıkken tekmeleri de belli oluyorduMerhaba tatlis anneler anne adayları karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba ben sabırsızlıkla bekliyorum da
Kesinlikleee çok güzel, hele tekmelerini hisettiğindeki duygu tarif edilemez.Olsun ya çok güzel bir histir yine de
Bende gobekliyim bakalım nasıl olcakBen göbekliydim zaten 4 aylık tam belliydi 6 aylıkken tekmeleri de belli oluyordu
Amiiin inşallah zayıf miydinz gebe olmadan6.5 aylıkken belli olmaya başladı . Karnım sivriydi kızim oldu.
Hayırlı olsun :)
62 kiloydum :))Amiiin inşallah zayıf miydinz gebe olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?