Karniniz Ne Zaman çikti?

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
40
Kizlar Ben 17 Hafta 4 Gunluk Hamileyim Ama Biraz Karnim Topladi Ama Az Oyle Belirgin Bir Karnim Hala Yok Merak Ediyorum Acaba Kilo Alanlar Bebeğe Değilde Kendilerine Mi Aliyorlar? Ama Bebeğimin Kilosu Normal Benim Neden Karnim Fazla çikmadi? Sizin Ne Zaman Belirgin Olmaya Başladi Paylaşirmisiniz?

canım ilk önce hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın işallah. bende 18 haftada göbeğim kendini göstermeye başladı daha öncede vardı ama o tabiki göbeğimdi şimdi futbol topu kadar var yani... 26 haftalık hamişim bende:dance:

canım bende 13 haftalık hamileyim 2 yıldır göbeğim var mide ile beraber zaten hamile gibiydim şimdi son 2 haftadır göbeğimin altı yani rahimin olduğu yer o kadar farklı bir hal aldıki böylr sert bir şişlik şeklinde..inan her ayna önünden geçişimde açıp aynadan bakıyorum bayağı belli oluyor..büyüsün dimi bir an önce artık ..

benimde bir aydır fırlak vaziyette öncesinde çok çıkmadı.şu an 7. ayın içindeyim karnım top gibi.gören erkek diyo ama kız:sm_cool:
8.9 ay artık ağzıma çıkar:roflol:.allah kolaylık versinnn tüm hamişlere

Canımcım bende 18-19 da belli olmaya başladı ama eğer dar giyersem şimdi 21 haftalığım montla falan gene anlaşılmıyor ama dar elbise giyince belli oluyor baya, 6 aydan sonra tam hamile görünümü oluyomuş diyorlar...

benim 14haftalık.yaklaşık 1aydan bu yana belli olmaya başladı.dahada büyüyor.ikiz olduğu için sanırım....

16 haftalıkken belli olmaya başladı şimdi de çok büyük karnım.sanırım iç karnım dar.

Ben 16 haftalık hamileyim. benim eşofman falan giydiğimde ve dar üst giydiğimde baya göbeğim çıkıyor. Ama sanki üst kısım yağ gibi geliyor bana moralim bozuluyor. Bir de giydiğim patalon ortadan göbeğimi bastırınca üstten baya göbek fırlıyo Tatlı yemeyi kessem iyi olacak galiba.

ay benim de 1 aydır var gibi zaten biraz göbeğim vardı
şimdi tam oldu

kızlar benim daha 7 haftalık ama karnım 6 aylık gibi tabiki bebek değil ama acayip şiş görenler kaç aylık diye soruyor utanır oldum valla :)

CANIM BENİM 16.FATADA ÇIKTI SONRA BİRDEN BÜYÜMEYE BAŞLADI 24,HAFTADAN SONRA TAKMA KAFANAa.s.

valla benimde 7+4 ama karnım var yani, dar giyinince göbeğim belli oluyor hiç bişi yiyemiyorum ama karnım şişti ve 61.5 kilo oldum boyum yüzünden belli değil kilom ama şaşırdım dr normal dedi üstelik

canım benimde 15. haftadan sonra çıkmay başladı şimdi 16+3 üm ve baya belli oldu..

Benimde 14. haftadan sonra belli olmaya başladı. 15. haftada iyice belirginleşti. Bundan sonrada böyle gider herhalde .

cnm bende 17+2 hamileyim karnım baya bi belli oldu yani eskiden giydiklerimin 2 katı beden giyiyorum resmen :dance:

zayıflarda erken çıkar demişlerdi doğruymuş, 10.haftada bile pantolonlarım olmamaya başladı ve çıplakken belliydi karnım, 14. haftadayım son 1 haftadır hamile olduğum bariz belli, çok bekledim ben yavrumu o yüzden hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…