- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Yani normal dimi suan icin? Bi altta braz gobegm var o da hamile gobegi gbi degilde yag gbi duruyoTam hatırlamıyorum ama bu aralar belli olur heralde yavaş yavaş . 16 geç değil
İlk gebeliğimde 30 hafta olana kadar bişey yoktu piyasada . Otobüste galan kimse yer vermiyordu belli değildi. Doğum yapacağım zaman bile ufacıktı .Yani normal dimi suan icin? Bi altta braz gobegm var o da hamile gobegi gbi degilde yag gbi duruyo
Ay annemde oyle diyo onunda belli degilmis hic ama nedense ozeniyorum yaa :) peki zayif miydin kilolu muydun ilkindeİlk gebeliğimde 30 hafta olana kadar bişey yoktu piyasada . Otobüste galan kimse yer vermiyordu belli değildi. Doğum yapacağım zaman bile ufacıktı .
Zayıftım canım. Senin haftamdayken böyle elma yutmuşumda elma kalmış göbeğimde gibi bi şiilik vardıAy annemde oyle diyo onunda belli degilmis hic ama nedense ozeniyorum yaa :) peki zayif miydin kilolu muydun ilkinde
2. Gebelikte hemen buyurmus karin. Benm oyle dedigm gbi abarti karnm yok ama dinlenmek icin oturdugmda pitpitliyo onu hssediyorm 1 haftadir ara ara ins benmde hamis gbi buyur karnmZayıftım canım. Senin haftamdayken böyle elma yutmuşumda elma kalmış göbeğimde gibi bi şiilik vardışimdide zayıfım ama bu defa karnım kocaman . Bende hep özenirdim sorma
Ay ne guzel kiz tadini cikar. Benmkide portlese bari. Hala ayni kiyafetlerimi giyiyorm yaa :) sdce brz gobekli yani sisko gbi duruyorm o kdr ama hamile gobei gbi degl yani16 dan sonra sankı bebek pörtledi karnımda. çıkıverdi birden karnım.
hiç özenmiyordum , şuanda da çok rahatsızım şişkinlikten malesef
sonuna kadar napcam hiç bilmiyorum
Bebeğini kolay hissedersin eğer zayıfsan zaten :))2. Gebelikte hemen buyurmus karin. Benm oyle dedigm gbi abarti karnm yok ama dinlenmek icin oturdugmda pitpitliyo onu hssediyorm 1 haftadir ara ara ins benmde hamis gbi buyur karnm
Ay ne guzel kiz tadini cikar. Benmkide portlese bari. Hala ayni kiyafetlerimi giyiyorm yaa :) sdce brz gobekli yani sisko gbi duruyorm o kdr ama hamile gobei gbi degl yani
Bakalm bende 5e giricm 5in sonunda degisen bsy olckmi acaba :)Benim de 5 aylikken artik hamile oldugum belliydi.4 aya kadar gorunen birsey yoktu.bu sefer ne olacak bilmiyorum
Olur mutlaka ama karin ciktikca daha zorlasiyor hersey bence akisina birakip keyfini cikarin.Bakalm bende 5e giricm 5in sonunda degisen bsy olckmi acaba :)
17.haftamda belli olmaya baslamisti ama disardan bakan anlamazdi yinede. Cunku anca yeni yeni buyuyor.Kizlar 16. Haftamdaym ama oyle bi degisiklk yok bende. Dum bi kiz gordum futbol topu gbi gobegi var. Benm kacinci haftada oyle olcak ? Sizin ne zman karniniz sisti ? Aniden mi sisti yoksa yavas yavas mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?