karniniz ne zaman disaridan belli oldu?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 16. Haftamdaym ama oyle bi degisiklk yok bende. Dum bi kiz gordum futbol topu gbi gobegi var. Benm kacinci haftada oyle olcak ? Sizin ne zman karniniz sisti ? Aniden mi sisti yoksa yavas yavas mi?

Ay annemde oyle diyo onunda belli degilmis hic ama nedense ozeniyorum yaa :) peki zayif miydin kilolu muydun ilkinde
Zayıftım canım. Senin haftamdayken böyle elma yutmuşumda elma kalmış göbeğimde gibi bi şiilik vardı şimdide zayıfım ama bu defa karnım kocaman . Bende hep özenirdim sorma

Zayıftım canım. Senin haftamdayken böyle elma yutmuşumda elma kalmış göbeğimde gibi bi şiilik vardı şimdide zayıfım ama bu defa karnım kocaman . Bende hep özenirdim sorma
2. Gebelikte hemen buyurmus karin. Benm oyle dedigm gbi abarti karnm yok ama dinlenmek icin oturdugmda pitpitliyo onu hssediyorm 1 haftadir ara ara ins benmde hamis gbi buyur karnm

16 dan sonra sankı bebek pörtledi karnımda. çıkıverdi birden karnım.
hiç özenmiyordum , şuanda da çok rahatsızım şişkinlikten malesef
sonuna kadar napcam hiç bilmiyorum

16 dan sonra sankı bebek pörtledi karnımda. çıkıverdi birden karnım.
hiç özenmiyordum , şuanda da çok rahatsızım şişkinlikten malesef
sonuna kadar napcam hiç bilmiyorum
Ay ne guzel kiz tadini cikar. Benmkide portlese bari. Hala ayni kiyafetlerimi giyiyorm yaa :) sdce brz gobekli yani sisko gbi duruyorm o kdr ama hamile gobei gbi degl yani

Yapısal sanırım birazda , benimki 14-15 haftalarda belirginleşmişti. Futbol topu yutmuş gibiydim :)
Özledim sanki o günleri

Ay ne guzel kiz tadini cikar. Benmkide portlese bari. Hala ayni kiyafetlerimi giyiyorm yaa :) sdce brz gobekli yani sisko gbi duruyorm o kdr ama hamile gobei gbi degl yani

yok be canım.. herkes olmayanı istiyor heralde. keske bende de olmasa.
karnı olan olmamayı , olmayan olmayı istiyor sanırım

İlk haftalarda gaz vardi hop cikmisti ama kamufle edebiliyordum. Ama 16 haftadan sonra birden cikti tipki futbol topu gibi gaz sorunu da bitiyor tabi... 19 hafta bitti bugun 20 ye girdik, baya baya hamileyim artik yani:)

Kizlar 16. Haftamdaym ama oyle bi degisiklk yok bende. Dum bi kiz gordum futbol topu gbi gobegi var. Benm kacinci haftada oyle olcak ? Sizin ne zman karniniz sisti ? Aniden mi sisti yoksa yavas yavas mi?
17.haftamda belli olmaya baslamisti ama disardan bakan anlamazdi yinede. Cunku anca yeni yeni buyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…