karniniz ne zaman disaridan belli oldu?

Ayy güldüm valla.hamile kalmayı düşündüğüm gibi göbeğim şişmeye başladıbirde kalsam aboww

Hahah insallah kalirsin cnim ama hamile gobegi boyle yuvarlak oluyo elbiseleri geriyo ya bide tabi buyudukce bebisin hreketlerini dha net hissediyosn en guzel yanida o. 20ye kdr sbretmem lazm gliba

Minik minik pitt pitt yapan sey bebek dimi bana oyle syler oluyo ama cok nadir. Gunlerdir bekliyorm 2gun once olmstu bide az once 2lere pitladi

tabii tabii o pıtpıtların hepsi bebek :)) önümüzdeki hafta biraz daha hissedeceksiniz gerçi kişiden kişiye göre değişiyor ama pıtpıtlar başladıysa tamamdır :)

tabii tabii o pıtpıtların hepsi bebek :)) önümüzdeki hafta biraz daha hissedeceksiniz gerçi kişiden kişiye göre değişiyor ama pıtpıtlar başladıysa tamamdır :)
2 gun once dugundeydim cok gurultulu basli muzikler vardi dk basi hissettim onu hatta cok hosuma gittigi icin kipirdamadm bile ama snra 2 gun boynca hic bsy olmadi cklta flnda yedm ama tik yoktu. Bide iste 1saat once fln 2 kere misir patlar gbi oldu durdu. Normaldir dimi uzun sure hissetmemem suan icin

oyy canımm kıyamam :) evet normal tabii bende de öyle oluyordu nadiren pıtpıtlıyordu bazen gün içinde bir kaç kez hissediyordum sonra 1-2 gün hiç bişi hissetmiyordum. Mısır patlar gibi böyle sanki içinde kabarcıklar var gibi oluyo dimi çok değişik bir şey. Merak etmeyin 1-2 hafta sonra gittikçe sıklaşacak ve yavaştan şiddeti artacak.

Ayy cok sevndm o zman cok sagol canmm :) gercekten guzl bisey sukurler olsun bu duyguyu yasayabildigimiz icin

Bana ilk defa 30 haftalikken hamile misin diye sormuslardi. Ondan once kimse anlamiyordu :)

Merhaba benim 5. Haftada karnimi goren hamilemisin diyor:) ilk hamileligimde de oykeydi. Ic karin hic yok
Sisknlik oluyo kiz banada 6. Haftada hamilesnn dediler ama snra sisknligm indi. Karnm ne zman cikar diyodum dun farkettim top gibi olmus yaa bgn dar giydm ustmu belli olsun diye cok hosuma gitti yuvarlak olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…