karniniz ne zaman disaridan belli oldu?

Sisknlik oluyo kiz banada 6. Haftada hamilesnn dediler ama snra sisknligm indi. Karnm ne zman cikar diyodum dun farkettim top gibi olmus yaa bgn dar giydm ustmu belli olsun diye cok hosuma gitti yuvarlak olmasi

Crinone jel kullaniyorum onun etkisi oldugunu dusunuyorum. Ilk hamileligimde 3 aylikken karnimi goren 5 6 aylik saniyordu:). Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benim ikinci gebeliğim şu an 11.haftamızdayız ve 8 haftayken karnımı görmeniz lazım 6 aylık hamile gibiydim hoş hala öyleyim gören hamile olduğumu hemen anlıyordu önce kaç aylık diye sonra da ikiz mi diye soruyorlar.

Kizlar bende 11. Haftadayim sabahları karnim dümdüz aksam kocaman gobegim oluyo sizinde oylemi acaba

ilk ayımdan çıktı göbeğim. tabi gazdan diyodu doktor. şimdi 15 haftalığız 6 aylık gibi göbeğim var herkes anlıyo direk :)

Kizlar 16. Haftamdaym ama oyle bi degisiklk yok bende. Dum bi kiz gordum futbol topu gbi gobegi var. Benm kacinci haftada oyle olcak ? Sizin ne zman karniniz sisti ? Aniden mi sisti yoksa yavas yavas mi?
Günlerimiz yakın :) Benim daha 6 haftalıkken karnım vardı tabi şişkinlikten dolayı :)) sonra o şişkinlik indi. İki haftadır falan artık belli oluyor. Sabahları düz uyanırdım şimdi tümsek bariz :) benim ikiz olmasının da etkisi olabilir. Senin de çıkar yakında iç karnın geniş demek ki.

Snn ikizse benden once cikar karnin :) benmkide dumduz degil ama top gibide degil. Yine belli ama abarti bsy yok yani. Belkide erkek bebek diye boyledir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…