Karokum'un evi karşınızda....:)

çok güzel güle gele oturun ama bana göre çok şatafatlı
zevk meselesi tabiki...
ayıp olmazsa mutfağın maaliyetini öğrenebilirmiyim acaba??

Bayıldım bittim evine maşallah acaip güzel güle güle otur Allah nazarlardan saklasın.mobilyalarını nerden aldın acaba? en azından civarını söylesen yeter.aynısından almak için değil.en çok zevkime hitap eden eşyalar senin evinde gördüm ondan.şimdiden tşk

Site de gördüğüm en değişik tasarımlı ev eğer tasarımları siz yapmışsanız çok zevklisiniz
Yani her şey o kadar değişik ve birbirini tamamlayıcı olmuş ki sanki birini ordan alsanız bütünlük bozulacak gibi duruyo... çok güzel tasarlanmış
Hayırlı günlerde ağız tadıyla sağlıkla oturun....

Mobilya kataloğuna bakıyor gibiyim valla kaydirigubbakcemile3

Herşey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu arada sana da epey soru birikmiş

ay başım döndu:bbo: yahu bu ne guzellık ya bayılan smıleykaydirigubbakcemile3
valla bız bekarlara böle guzel evlerı gosterıyonus sonra zengın koca dıe ara dur maşallah ya maşallah şimdık sorularım olcek az bucukta ev kendınızın mı ıst neresı kac m2

evin çok güzel güle güle otur tam istediğim gibi darısı başımıza

tek kelimeyle mükemmel...maaşallah evde kusur bulabileceğim bana göre hiç birşey yok, halıdan perdeye dekoratif eşyalara kadar herşey birbiriyle uyum içinde...çok zevklisin canım nasıl becerebildin herşeyi bu kadar birbirine uydurmayı eminim çok fazla dolaşmışsındır...
evin büyüklüğü,kullanılırlığı eminim çok keyifli çok güzeldir ama temizliği bi o kadar zordur..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..nazarlardan korusun....

Mşlh Tebarekallah..
Güle güle huzurla mutlulukla oturun..
Allah gördüğünüzden geri koymasın...
BAzıları benim zevkime hitap etmediği halde genel olarak çok hoş buldum
Evet yaa bu ev kaç m2 sırnaşık şey
Bide yeni eve yeni eşyamı hep
Bideee genel olarak rafları yaptırdınızmı hazırmı
Yatak odası raflarında taşlar kendindemyidi (hazırmıydı) sizmi koydurdunuz ?
Siz annenize yatıya gelin en iisi anca cvplanır bu sorulur :roflol:
Bi kusur bulayımda nazar olmasın
Aaaa giriş kapısının arkasındaki radyatörde (muhtemelen) mutfak bezlerini unutmuşsunuuuuz yerimseniben

Süper bi ev valla.Özellikle mutfağına bayıldım, çok ferah ve modern.Bi de misafir banyonu çok beğendim. Beni bi gün misafir eder misin :)

Güle güle kullan eskit.huzurla mutluluk agız tadıyla maşallahh çok güzel ev + eşyalar +yerleşimi tek kelimeyle harika ama agır renkler mobilyalar herkez kaldıramaz bunu.
Bende istiyorumm artık evlenmekk evim olsunn ama böyle güzel olmazkii nerdeeee

kavrengi-krem kombinasyonundan bıkmış beni bile çoook begendirdi :)))))))))) çok ince bir zevk mobilyalar çok suslu olduğu için bazı detaylar sade bırakılmış,ortaya muhtesem bir ev cıkmıs.tebrik ederim.hersey çok guzel.ama ben en çok aksesuar seçiminize hayran kaldım.tam istediğim aksevuarlar.. keske soyleseniz de ben de baksam malum ev doseyeceğiz haziran da :)))))
mutlulukla,huzurla oturun...

Son düzenleme:
Koltuklar haricinde hepsi harika özellikle mutfak banyolar ve aksesuarlara bayıldım maşaAllah
salonunuz herkesin zevki tabiki bana çok şatafatlı geldi taşlı maşlı, arkadaşımın buna benzer salon takımı var diken üstünde oturuyorlar temizligi zor diye
ayrıca duvar raflarınızda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…