melser_ak Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 384 1 46 Diğer 2 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #1 kızlar karsa yeni tayin olduk hamileyim lütfen bana yardım edin kime nereye gideyim ve hamileliğimde düşük tehlikem var iii bi doktor tavsiyeniz varmı
kızlar karsa yeni tayin olduk hamileyim lütfen bana yardım edin kime nereye gideyim ve hamileliğimde düşük tehlikem var iii bi doktor tavsiyeniz varmı
melser_ak Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 384 1 46 Diğer 4 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #2 ya yokmu bu şehirde bi doktor yada burada yaşayan ya
polyanan 3 çocuklu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 4.569 189 363 4 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #3 canim bulamadinmi hala kendine doktor
polyanan 3 çocuklu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 4.569 189 363 4 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #4 benim ablam gecen gün kadin dogumcuya gidecekti karsta dur bi arayip sorayim gitmismi gitmisse kime gitmis yazayim sana
benim ablam gecen gün kadin dogumcuya gidecekti karsta dur bi arayip sorayim gitmismi gitmisse kime gitmis yazayim sana
polyanan 3 çocuklu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 4.569 189 363 4 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #5 canim ablam kars kafkas üniverstesi tip fakültesine gitmis sanada belki bi faydasi olur. bide orada kadin dogum hastanesi var bi arastir istersen. gebelik kontrolune hep erzuruma gider gelirdi ordaki tanidiklar.
canim ablam kars kafkas üniverstesi tip fakültesine gitmis sanada belki bi faydasi olur. bide orada kadin dogum hastanesi var bi arastir istersen. gebelik kontrolune hep erzuruma gider gelirdi ordaki tanidiklar.
melser_ak Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 384 1 46 Diğer 5 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #6 teşekkür ederim canım ne biçim bi yer anlamadım bi özel tıp merkezi var orayada kendi halkı bile güvenmiyor
teşekkür ederim canım ne biçim bi yer anlamadım bi özel tıp merkezi var orayada kendi halkı bile güvenmiyor
polyanan 3 çocuklu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 4.569 189 363 5 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #7 melser_ak .!.: teşekkür ederim canım ne biçim bi yer anlamadım bi özel tıp merkezi var orayada kendi halkı bile güvenmiyor Genişletmek için tıkla... saglik konusu böyle orada ne yazikki ordaki doktorlar insanlara hic ama hic deger vermiyor kars merkezdemisin senolumunekankayizsmile
melser_ak .!.: teşekkür ederim canım ne biçim bi yer anlamadım bi özel tıp merkezi var orayada kendi halkı bile güvenmiyor Genişletmek için tıkla... saglik konusu böyle orada ne yazikki ordaki doktorlar insanlara hic ama hic deger vermiyor kars merkezdemisin senolumunekankayizsmile
melser_ak Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 384 1 46 Diğer 5 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #8 hayır ama yakın bir ilçesindeyim bugünde şikayetlerim arttı zaten ağlamaklıyım duanı esirgeme
polyanan 3 çocuklu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 4.569 189 363 6 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melser_ak #9 ah canim allah yardimcin olsun. cevrendeki komsularina sorabilirsin sana yardimci olurlar insallah.