Morfoloji lütfen yardım

Merhaba canım benimde eşimin morfoloji 1 di biz de sperm morfolojisi en büyük etkiydi ama illaki sayı ileri hızda azda olsa azdilar biz İzmir'de bir aktarcidan karışımlar ve vitaminler aldık kullandık sonra eşimin morfoloji 1 den 7 yada 10 çıkmıştı ve biz sonuç aldık
Ben galiba hamileyşm tekrar test yaptım silik çıktı

Eklentiler

• AC856EB7-995F-461E-8F5F-2699F28A69FF.webp
    AC856EB7-995F-461E-8F5F-2699F28A69FF.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 21
Ya bende 2 kere oldu ama o kimyasal olmuştu bu gebeliğim de olmadı tutundu kiminde oluyor yerleşme kanaması sende oldu mu
Suan kahverengi sulu akıntı geldi sadece korktum açıkçası beta da baktırmadım ya adet olsam değil ağrım yok bilemedim moralim çok bozuk motora binmiştim ondan mı oldu acaba diyorum 🫩

Suan kahverengi sulu akıntı geldi sadece korktum açıkçası beta da baktırmadım ya adet olsam değil ağrım yok bilemedim moralim çok bozuk motora binmiştim ondan mı oldu acaba diyorum 🫩
Yani kiminde oluyor benimki ilk kimyasal da normal kirmizzi geldi 2 ncı kimyasalı bildiğin pihtili geldi hani bende böyle oldu beta duaunce kanama durdu ama motora felan sen binme yine riske atma uzan dinlen yarın sabah evde bı test yap koyulasmasina bak yada bir kan ver

Acaba kimyasal mı geçen gebeliğim sağlıksızdı iki ay var arasında
Hamile misin şuan
Yani kiminde oluyor benimki ilk kimyasal da normal kirmizzi geldi 2 ncı kimyasalı bildiğin pihtili geldi hani bende böyle oldu beta duaunce kanama durdu ama motora felan sen binme yine riske atma uzan dinlen yarın sabah evde bı test yap koyulasmasina bak yada bir kan ver
hamile misin sen peki suan inan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

Çamur gibi böyle suluydu yerleşme midir sence ya yarın sabah kaset test yapcam midem bulanıyor şuan uykusuzluk var sürekli hafif belim ağrıyo sadece

Ben galiba hamileyşm tekrar test yaptım silik çıktı
Merhaba 31 yaşındayım eşimle 3 yıldır çocuk deniyoruz 2 kere tüp bebek denedik olmadı sonuncusu 2 ay önce negatif sonuçlandı eşimin morfilisi 0 çıktı .bugün normalde regli günüm hiç şaşmaz ama iki gün önce bir damla kahve rengi akıntı geldi yarın regli olucam heralde dedim hiçte öncesinde böle kahve akıntı gelmezdi hep sonrasında gelirdi .dün de iki damla açık pembe kan geldi regli olcam sanıp ped taktım bugün oldu öle kaldı hiç bir şey gelmedi başka.bir an ümitlendim.ama asıl şunun için yazdım aktardan aldığın karşımı benimle paylaşır mısın rica etsem

Merhaba 31 yaşındayım eşimle 3 yıldır çocuk deniyoruz 2 kere tüp bebek denedik olmadı sonuncusu 2 ay önce negatif sonuçlandı eşimin morfilisi 0 çıktı .bugün normalde regli günüm hiç şaşmaz ama iki gün önce bir damla kahve rengi akıntı geldi yarın regli olucam heralde dedim hiçte öncesinde böle kahve akıntı gelmezdi hep sonrasında gelirdi .dün de iki damla açık pembe kan geldi regli olcam sanıp ped taktım bugün oldu öle kaldı hiç bir şey gelmedi başka.bir an ümitlendim.ama asıl şunun için yazdım aktardan aldığın karşımı benimle paylaşır mısın rica etsem
Bugün bende aynınseyi yaşadım hamileyim Sandım ama kist varmış keçi boynuzu kaynatıp içirsene

Bugün bende aynınseyi yaşadım hamileyim Sandım ama kist varmış keçi boynuzu kaynatıp içirsene
Hiç ağrımda yok benim düzenli kontrol oluyorum tedavi için ama hamile olduğumuda düşünmüyorum da bi ümitlendim .keçi boynuzu tozu vermeye başladım yoğurdun içinde

Back
X