Karşı apartman balkonunda ağlayan bebek

Yine anne değilsiniz evli değilsinizciler gelmiş ..

Ya hu bu insanlar hiç mi dinlenemeyecek,hiç mi çocuk /bebekle ilgili şikayetini dile getirmeyecek,konu sahibi haklı çünkü ,her gün bu gürültüye maruz kalıyor ,rahatsız olması normal ,tahammül etmek zorunda mı hayır ,bebeğin ağlama sesi bile olsa bu durumu değiştirmez .Kaldı ki saat 2-6 arası ve balkon o sessizlikte ağlayan bir bebeğin sesi iki katı rahatsız eder

Bebeğin ne sıkıntısı var bilemem ama aile ile konuşulması doğru gibi bir şansını dene bakalım .Tabi hesap sorar gibi değil de dün gece çok ağladı merak ettim hasta mı filan diye .Çünkü şu konuda yazanlar gibi anne değilsin anlamazsinci biri olursa canın sıkılmasın

Ben Komşu olarak sizi cok iyi anliyorum fakat ayni Seyleri yasamis biri olarak ne desem bilemedim . Benim oglumda dogdu 1 hafta sonra aglamaya bir basladi gece ve gündüz araliksiz Tam 2,5 yil agladi! Benim Etrafa istemsizce verdiğim rahatsızlıktan utancımı anlatamam, eşimde sabah erkenden işe gidiyordu komşumda fakat sağolsunlar birkere dahi şikayetçi olmadılar, adam rahatsız oluyordu fakat eşi telkin ediyordu, beni onca zaman idare ettiler ama benimde elimde olan bir durum yoktu. Götürmediğini doktor şifacı kimse kalmadı, saatlerce uğraşırdım öğle uykusu en uzun 7 dakika idi!! Sinirlerim öyle yıprandıki nasıl anlatayım, elimde olan bişey değildi. Hem size üzüldüm hem bebeğe....

Cocugun ailesine uzuldum :( sabaha kadar uyumayip aglayan bir bebek ne demek ya,insan intihar esigine gelir. Demek ki bulduklari tek cozum bu,yapacak bir sey yok. Eczaneden kulak tikaci alip yatin bence.

Ins bigun sizinde kolik bebeginiz olmazda yasamazsiniz o caresizligi...sinirleri bozuldn siz misiniz yoksa o annemi? Esas dusuncesiz sizsiniz
Cocugum oadan önce ust kat komsumuzun bebegi oldu gece onun aglamalari ile uyanirdik ve cogunlukla uyuyamazdik uzulurduk bebege..bigun bile keyfimuz vardi tuh ailenin dusuncesizligine vak drmedik! Bebek o bebek.sizde bi zahmet idare edverin kolik gecicic bi durum.az.disinizi sikin bu kadar kötu olmayin.gidin komsunuza biseye ihtiyac varmi diye sorun

Ağlayan bebeği çözüm olmadığı halde saatlerce balkonda tutmamak gerek. Benm bebeğimde iki gece önce 3,5 a kadar ağladı. Biliyorum mi o kriz anında ne odasında, ne balkonda, ne bahçede durmayacak. Etrafını farkında değil ki. Kucağımda onu sakinleştirmeye çalıştım odanın içimde dört dönerek. Ben elimden geldiğince ilgilendim sakinleşsin diye ve saatler sonunda uyuttum. Ağzına tıkaçta tıkamam tabi ki bebeğin. Yinede tüm ses eminim yan komşudaydı. Böyle bir durumda balkonda tüm siteye karşıda neden ağlatayım .? Sussa tamam çıkarayım ama faydası yoksa anne kendi için çıktı balkona demek ki..
Ağlayan bebeğin annesine balkonda gece çıkar söyleyebilirsiniz . Zaten faydası yokmuş balkonda durmasının. Gerçi odada olsa yine ses gelecektir ama belki bu derece değil .

Son düzenleme:
Balkonda ağlayan bebek hakikaten sinir bozucu.
Ben de anneyim, kimse öyle anne olsaydın anlardin demesin.
Eğer balkonda susmuyorsa siteye karşı aglatmanin alemi ne ki ?
Yazık ise gideni var, hasta olanı var.
Onlara kim anlayış gösterecek ?
Anne olmamız bize ayrıcalik katmiyor hanımlar.
Pozitif ayrimciligin yapılması gereken alanlar bellidir.
Onun dışında e ama ben anneyim saygı lütfen diyemeyecegin ortamlarda mevcut.
Susmuyorsa içeri gidip daha farklı yöntemler deneyecek.
Elalem çocuk sahibi oldu diye ağlamasıni ben çekmek zorunda değilim.

Kknin sivri zekali hatunlarini toplamissiniz uzuldum. Buradaki herkes prens ve prenses doguruyo sizin ne haddinize bu veliahtlarin sesinden rahatsiz olmak derhal klima taktirin!! Bu gercekten zekasizlik yaa kimse sizin beneklerinizin kahrini cekmek zorunda degil koca bir sokagi rahatsiz etmek gorgusuzluk gidin koyde yasayin bu kafadakiler

Ayrıca kadin bebek evde ağlıyor diye şikayetçi değil :)
Evde bebekleri ağlayan annelere zaten bir şey denilemez,denilmemeli.
Mevzu susmadigi halde balkonda bebeğini ağlatan anne.
Hem de gece yarısı.
Kimse çekmek zorunda değil.
Balkonda susmuyorsa içeri girip farklı yöntemler denesin.
Evde ağlayan bebekleri örnek verip haklı konuma gelmek neyin kafası anlamıyorum :)
Konu: Balkon, gece, ağlayan bebek hanımlar ! Ev ortamı değil.

Evli degilsiniz sanirim anne de degilseniz anlayamazsiniz...eminim annesi de cok rahatsiz dir ama iki cocuk annesi olarak cocuk hele bebek buyutmek hic kolay degil grcekten cok zor..uyumayan aglayan bir bebegi uyutmak susturmak imkansiz bazen.kapayin caminizi uyuyun..anne olunca cok iyi anlayacaksiniz eminolun..
Yani yanlış anlamayın ama ben de yeni annem bebeğimi susturmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum çok xor ama bunu da gecenin 2 sinde sabahın 6 sına kadar balkonda değil yatak odamda sakinleştirmeye çalıştım. Mutlaka üst veya alt komşum duymuştur ama bayanın bahsettiği gibi de net değil.
Balkonda ağlayan bebeğin sesi çok farklı çıkar içeride ağlayan bebeğin sesi çok daha az çıkar. Yani anneyiz diye b..nu çıkarmanın anlamı yok kusura bakmayın.

Ins bigun sizinde kolik bebeginiz olmazda yasamazsiniz o caresizligi...sinirleri bozuldn siz misiniz yoksa o annemi? Esas dusuncesiz sizsiniz
Cocugum oadan önce ust kat komsumuzun bebegi oldu gece onun aglamalari ile uyanirdik ve cogunlukla uyuyamazdik uzulurduk bebege..bigun bile keyfimuz vardi tuh ailenin dusuncesizligine vak drmedik! Bebek o bebek.sizde bi zahmet idare edverin kolik gecicic bi durum.az.disinizi sikin bu kadar kötu olmayin.gidin komsunuza biseye ihtiyac varmi diye sorun

Bu nasıl bir yorumdur ya ,kadın kadına bu lafı eder mi ? Bedduanin daha kibar hali ama durum degismiyor ayrıca çocuğun kolik olduğunu uzaktan nasıl anladınız pesss belki başka bir sorunu var ,belki aile umursamaz neden bu ihtimaller aklınıza gelmiyor ayrıca kimse kimsenin çocuğunun gürültüsünü çekmek zorunda değil ....

Not: 5.5 ay oğluyla beraber gaz sancısı çeken ,eşine yat uyu yarın ise gideceksin diyen bir anneyim .. çocuğumu camda balkonda bağırtmadim insanlari rahatsız etmeye hakkim oldugunu dusunmedimm bebek o ağlar napiyim yea demedimm..konu sahibi defalarca demiş balkonda sakinlesmiyor diye sakinlesse konu sahibi neden şikayet etsin .

Balkonda cocuk daha mi rahat agliyor ben anlamadim?
Zaten susmuyormus ki?
Kiminle kan bagi var da tum mahalle bebegin bagirtisini sabaha kadar cekmek zorunda?
Ben yorumlari aynen boyle okudum :KK57:
3 tane balkonum var, 9 dan sonra cocuklarimi cikarmam oraya.
Bizde cocuk buyuttuk, kapiyi pencereyi acip kimseyi bu denli rahatsiz etmedik.
Cicuk balkonda sussa bu balkon sefasinin bi anlami olur ama butun mahallenin uyumamasi sirf bir bebek uyumuyir diye, normal mi?
Bence oldukca dusuncesizlik bu.
Gidin konusun uyarin.

Niye? Benim işim yok mu? Benim çocuğum değil ki? Neden babası uyanmıyor da BEN uyanıyorum? Yukarıdaki mesajda anlattım ben derdimi, eğer isterseniz okuyabilirsiniz. İyi sabahlar

Valla ben size hak veriyorum. Evet çocuk bu ağlar. Ama gecenin bir yarısı -susmadığı halde- balkona çıkarıp ağlatmak da hiç doğru değil. Camları açıp evin içinde susturmak için uğraşabilir. Dünyada tek yorulan anne o değil. Evin içinden gelen çocuk ağlama sesine kimse ses çıkarmaz ama balkonda ağlayan bebeğin sesine de kimse katlanmak zorunda değil.

Benim de bebeğim ağlardı. Yazın açık olan camı hemen kapatırdım kimse rahatsız olmasın diye. Susturmak için çözüm arardım. Evet bazı çocuklar susmuyor kabul, ama bunun çözümü balkonda ağlatmak değildir. Hele ki gece etrafta ses olmadığı için çok daha yüksek hissedilir sokaktaki sesler.

Bence uygun bir dille konuşun. hatta bir kaç komşu ile gidip yapabileceğimiz birşey var mı filan gibi yardım içerikli uyarırsanız sorun çıkmaz sanırım. Belki gerçekten yardıma ihtiyacı vardır.

Ben burada ki kadınların artık bilerek insanların üzerine gittiğini düşünüyorum. Yani ben türkçeyi sonradan öğrenmeme rağmen yazdığınızı anladıysam ve bunca millet anlamadıysa bu sonucu çıkarttım. Kadın kendini o kadar güzel ifade etmiş ki daha fazla üstüne gitmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Rahatsız olduğu bebeğin ağlaması değil balkonda tutulması sakinleşemediği halde. Konuda da camları kapasın içeri girsinler de yazmamış kafanıza göre uydurup duruyorsunuz. Bence konunu kapat güzelim kapat buraya da bidaha konu açma böyle anlayışsızlık görmedim.
Bende bir anneyim ve bebeğim yüzünden aylarca uyuyamayan bir anneyim.

Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok,hatta bu durum kul hakkına bile girer,evine girsin bebeğini orda sustursun,balkonda da susmadigina göre kadın keyfi çıkarıyor demek ki.

Hasta insanlar var,asker polis olup yoğun çalışan ve uykusunu almak zorunda olan insanlar var,öğrenciler var yazık günah hepsinin hakkına girmiş oluyor bence gündüz gördüğünüzde güzel bir şekilde uyarın umarım anlar.

Iki çocuğum da ağladığı an cami pencereyi kapıyorum.Kimse kimseyi bilerek rahtsız edemez hakkı yok.Siz de tatlı dille uyarabilirsiniz, annenizin hasta olduğunu uyuması gerektiğini söyleyin. Kırmayın çünkü belliki çaresizlikten çıkarıyorlar balkona belki bebek de hastadır, evde ağlarken morarıyordur nefesi kesiliyordur

Amma duyar kasılmış yine ya.
Gazı varsa (ki vardır yenidoğansa kimsenin bebeğe bir şey dediği yok neden balkon diyor konu sahibi)
Çıksınlar araba ile gezsinler ailece, Bi çözüm bulsunlar ya da.
Çocuğum 1,5 yaşında (hani annelikle alakası yok) ben devamlı bebek ağlaması çekemem.
Zaten kolik bebeğin kucakta gezmeden sakinleştiği nerde görülmüş, gezip dursun evin içinse balkonda yıldız mı seyredecek? Beyaz gürültü açsın vs vs. Birinden biri tutar, demek ki balkon çözüm değil.
Konu sahibi bunları nasıl iletecek bilmiyorum. Bulup konuşması lazım.

Genel söylemek istediğim bir durum da var, kimse kimsenin çocuğunun akşam max 10dan sonra gürültüsünü çekmek zorunda değil. Kimse kimse çocuğuna %100 toleranslı olmak zorunda değil. Ufak tefek şeyler idare edilir de, dünya bebeğinizin etrafında dönmüyor, elalemi rahatsız etmemek ebeveynin elinde. Azıcık totoyu kaldırmak lazım.

Benimde oğlum kolikti ve inan o an insan çaresizlikten bişey düşünemiyo sadece acaba nasıl susar diye uğraşıyo onlarda muhtemelen balkonda hava alırsa susabileceğini düşündüklerinden balkona çıkarmıştır

Bebeğe bakanlara laf saydırılmayınca üyeler anlayışsız oluveriyor..

Daha kaç sene önce çocuk sahibi değilken üst kattan gelen bebeğin aşırı ağlamasına bir kaç defa uyanıp üzülmüştüm acaba ne derdi var diye. Malum duvarlar da kağıt gibi..
Empati duygusu herkeste olmuyor malesef..

Siz bebek o kadar ağlarken annenin nasıl canının burnuna geldiğini bilseniz konu açmaktan vazgeçerdiniz.

Oğlum gece çok ağlayan bir bebek değildi. Ama anlatıldığı gibi olsaydı uzun süre çevreye anlayış gösteremezdim sanırım kim ne derse desin..

Back
X