Karşı cin tarafından hiç sevilmeyeceğimi düşünüyorum.

pembedusunenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
89
27
8
Arkadaşlar merhaba. O kadar uzun süredir yalnızım ki, yaklaşık beş senedir.. Eski ilişkilerim de hep çok ağır darbelerle bitti. hep birine inanmanın, güvenmenin bedelini ödedim. Beş yıldır görüştüğüm konuştuğum insanlar illaki oldu ama hiçbiri güven vermedi. Ya bende sorun var, yada karşımdakilerde. Biri de beni olduğum gibi, ben olduğum için beni seçemedi. Tek aradığım, istediğim tek şey sevgi, sevilmek. Ama bunu maalesef hiç göremedim ve artık inancımı yitirdim. Hiçkimse tarafından sevilmeyeceğime inanıyorum artık..

“Karşı cin” görünce,dedim noluyor. Başlığı bi düzelt bence. Konuna gelirsek; kimi zaman böyle inişli çıkışlı şeyler yaşarız. Öyle düşünme,bir gün ummadığın yerden çiçeklenirsin. 🌸 Sadece seviye küsme.

Yeniyim başlığı nereden değiştirebilirim ben bulamadım.
Teşekkürler ama gerçekten bu kadar olmaz dersin bi bilsen yaşadıklarımı. Umudum bitti artık. Ama umarım düzelir ve umarım dediğin gibi dönemseldir.

Cinler beni sevmesin zaten mümkünse :D ne kadar güzel,iyi,akıllı vs.. olursan ol illa ki sevenin de sevmeyeninde olacaktır. Ama bence bes sene dediginize göre siz bir iliskiye hazır değilsiniz. Yoksa armudun sapı üzümün çöpü demezdiniz. Güven vermesi önemli tabi ama bence siz ne aradığınıza karar verin önce. Kusursuz insan yoktur hangi hataları tolere edwbileceğinize hangilerini edemeyeceğinize karar verin. Ondan sonra tanıyın.

Cinler beni sevmesin zaten mümkünse :KK70: ne kadar güzel,iyi,akıllı vs.. olursan ol illa ki sevenin de sevmeyeninde olacaktır. Ama bence bes sene dediginize göre siz bir iliskiye hazır değilsiniz. Yoksa armudun sapı üzümün çöpü demezdiniz. Güven vermesi önemli tabi ama bence siz ne aradığınıza karar verin önce. Kusursuz insan yoktur hangi hataları tolere edwbileceğinize hangilerini edemeyeceğinize karar verin. Ondan sonra tanıyın.

Çok teşekkür ederim. Bunu dikkate alıcam :)

Senden beterleride var kardeşim.ben 7 8 yıldır hayatıma kimseyi almadım.denediklerimde bir elin parmaklarını geçmez.cok çabukta olmayacağını belli ettiler.cok kaba davrandılar.benim aileden yinede şansım yok.bu yüzden insanlar içinin ısınmasına bakma diyorlar.ya evli kadınlar bile sevgim bitti diye ayrılıyor.ben daha başlamadan sevmeden kanım ısınmadan birine evet deyip evlenecekmişim.boyle dediklerinde kendimi kurban gibi hissediyorum.

Senden beterleride var kardeşim.ben 7 8 yıldır hayatıma kimseyi almadım.denediklerimde bir elin parmaklarını geçmez.cok çabukta olmayacağını belli ettiler.cok kaba davrandılar.benim aileden yinede şansım yok.bu yüzden insanlar içinin ısınmasına bakma diyorlar.ya evli kadınlar bile sevgim bitti diye ayrılıyor.ben daha başlamadan sevmeden kanım ısınmadan birine evet deyip evlenecekmişim.boyle dediklerinde kendimi kurban gibi hissediyorum.

Sen kaç yaşındasın? Bencede için ısınmadan biriyle olamazsın, bir insan bir şey hissetmediği biriyle mutlu olamaz ki.
Dilerim merhametli, sevgi ve saygı dolu birileri karşımıza çıkar.

Canım hiç böyle düşünme. Aşkın, sevginin bizi nerede, ne zaman, nasıl bulacağı hiç belli olmuyor inan. Bekleyince gelmiyor bazen, umudunu yitirmeden, kendine dönerek yaşamalı insan... evet, epeydir yalnızmışsın ama gönlüne göre verir rızkımızı veren, hayırlısını verir inşallah :) iyi dileklerim ve dualarım seninle.

Sen kaç yaşındasın? Bencede için ısınmadan biriyle olamazsın, bir insan bir şey hissetmediği biriyle mutlu olamaz ki.
Dilerim merhametli, sevgi ve saygı dolu birileri karşımıza çıkar.
38 yaşına yeni girdim.gercekten çok üzülüyorum.ben evlenme yaşı denilen yaşta o zaman görüştüm kişinin dayağını yedim.sevmiyordum ok.bir bosluktaydim falan ok.yalniz bu psikolojimi çok kötü etkiledi.uzun süre evden çıkamadım. Tedavi gördüm.kendimi toparlayabileyim de hayat her yönden akmisti.ne doğru düzgün ıs ne de doğru düzgün eş bulabildim.herkesede ne yaşadıklarımı ne de ailemi anlatamıyorum.asalak gibi nitelendirilen de oluyor.geri zekalı diye nitelendirende.bunlari direkt söylemezlerse bakışlarından anlıyorsun. Onlar öyle diyince öyle olmuyor tabii.demek istediğim çok farklı.ben çalışmadığım için uygun birini bulamadığımı düşünüyorum. Birde gerçekten bu toplumda hala evde kalmışlık muhabbeti var. Ya aslında çok konuşurum da boşver.ben neyi fark ettim biliyor musun.yanlis yerde olduğumu.belki olmayacak kişileri değiştirme gayretinde olduğundan olmuyordur.ben öyle yaptığımıza fark ettim.birde iletişim hataları yaptırımında fark ettim.belki öyledir.birde kendini kaptırmamak öğren derim.iliskinin olup olmayacağına bakılan bir süre olur.bu sürede de sakinliğini korumayı başarırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Bende aynı şeyleri kendimde yapmaya gayret ediyorum

Canım hiç böyle düşünme. Aşkın, sevginin bizi nerede, ne zaman, nasıl bulacağı hiç belli olmuyor inan. Bekleyince gelmiyor bazen, umudunu yitirmeden, kendine dönerek yaşamalı insan... evet, epeydir yalnızmışsın ama gönlüne göre verir rızkımızı veren, hayırlısını verir inşallah :) iyi dileklerim ve dualarım seninle.
Çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin, İnanın daha pozitif olmaya çalışacağım.

38 yaşına yeni girdim.gercekten çok üzülüyorum.ben evlenme yaşı denilen yaşta o zaman görüştüm kişinin dayağını yedim.sevmiyordum ok.bir bosluktaydim falan ok.yalniz bu psikolojimi çok kötü etkiledi.uzun süre evden çıkamadım. Tedavi gördüm.kendimi toparlayabileyim de hayat her yönden akmisti.ne doğru düzgün ıs ne de doğru düzgün eş bulabildim.herkesede ne yaşadıklarımı ne de ailemi anlatamıyorum.asalak gibi nitelendirilen de oluyor.geri zekalı diye nitelendirende.bunlari direkt söylemezlerse bakışlarından anlıyorsun. Onlar öyle diyince öyle olmuyor tabii.demek istediğim çok farklı.ben çalışmadığım için uygun birini bulamadığımı düşünüyorum. Birde gerçekten bu toplumda hala evde kalmışlık muhabbeti var. Ya aslında çok konuşurum da boşver.ben neyi fark ettim biliyor musun.yanlis yerde olduğumu.belki olmayacak kişileri değiştirme gayretinde olduğundan olmuyordur.ben öyle yaptığımıza fark ettim.birde iletişim hataları yaptırımında fark ettim.belki öyledir.birde kendini kaptırmamak öğren derim.iliskinin olup olmayacağına bakılan bir süre olur.bu sürede de sakinliğini korumayı başarırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Bende aynı şeyleri kendimde yapmaya gayret ediyorum

Senin yaşadıklarına gerçekten üzüldüm, keşke bir şeyleri değiştirme şansımız olsa, zamanı geriye alma. Ama hayatta her zaman güçlü be dimdik durmalıyız, yoksa hep ezerler. Öyle olmasa bile öyle durmaya çalış, ben öyle yapıyorum. Sen nerede yaşıyorsun?

birinden hoşlanıyorsun ediyorsun.ya evli ya sevgilisi çıkıyor.çok şükür aramızda bu kişilerle bir şey olmadı..yalnız olmuyor işte olmuyor.bir de şimdi sevgi açlığımdan dolayı belli etmesem bile içten içe çok gücüm tükeniyor.

birinden hoşlanıyorsun ediyorsun.ya evli ya sevgilisi çıkıyor.çok şükür aramızda bu kişilerle bir şey olmadı..yalnız olmuyor işte olmuyor.bir de şimdi sevgi açlığımdan dolayı belli etmesem bile içten içe çok gücüm tükeniyor.

Aynı konu beni de yıpratıyor. İnan tek atadığım sevgi, sevilmek istiyorum sadece. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Back
X