• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı cinsle tanışma meselesi?

Dış görünüş değil de çekim önemli bence.
Çekim olmadan ilişki olmaz .

Eşimle tanıştığımda benim tarafta ne bir çekim ne de bir beğeni vardı. Bir etkinlik için birkaç hafta birlikte çalışmamız gerekiyordu. Vakit geçirdikçe çok fazla ortak yanımızın olduğunu gördüm. O sırada karakter özellikleri de hoşuma gitmeye başladı. Sakinliğinden, nezaketinden, düşünceli bir insan olmasından etkilendim. Birkaç hafta sona erdiğinde adam artık gözüme yunan tanrısı gibi gözüküyordu. Yani doğrudan tipe bakmak yanlış bence. Ama biraz vakit geçirdikten sonra hala etkilenmiyorsan o da olmaz.

O kişiye göre değişkenlik gösterir.
Sana uygun gelmiyorsa zorlamak anlamsız.
İstenmeden yenen as ya karın agritir ya bas.

Dış görünüş önemli ama her şey demek değil

Yani birini 2-3 kere görmeden yemek yemeden oturup biraz sohbet etmeden ısınamazsınız

Görüntü yüzünden hemen elemeyin

Bence birkaç kez görüşüp şans verin.

Her cirkinin karakteri güzel olacak diye bir şey yok ki, belki tanisan onların da tirt olduğunu göreceksin.
Benim için böyle bir sorun yok, çünkü ben birinden etkilenince ilginç bir şekilde bana çok yakışıklı gelmeye başlıyor .
Ama bir çekim hissetmedigim adamla, isterse çoook yakışıklı olsun , isterse huyu maddi durumu on numara olsun yine de denemem bile:) bu yüzden asla şunun bunun yakistirdigi kişiyle, arkadaşın arkadaşıyla falan bir date'e çıkmam. çekim her şeydir benim icin de

Simdi dis görünüş derken beklenti ne o onemli,

hani yakisiklilikta brad pittin bir tik üstü olsun diyorsaniz cok zor tabi de,

bana çekici gelsin diyorsaniz, bence normali o. Neticede sevgili ayri arkadas ayri.

Dış görünüş çok önemli benim için ve yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendimize arkadaş aramıyoruz ki, sevgili arıyoruz. Biraz beğenmek de lazım :KK16:

Back
X