Karşı cinsten arkadaş krizi

Eşiniz midemi bulandırdı, kadından hoşlanıyor bence. Yoksa sizin hoşlanmadığınızı bildiği, pek çok kez sorun olup kavga ettiğiniz kadınla hâlâ bu kadar samimi, yakın olmaya çalışmazdı. Ve evet beraber gidip gelme üzerine pilan yapılmış ki kadın işim bitti, nerdesin diye aramış, eşiniz uzatmadan kapatmış yanında siz varsınız diye. Sizin sorun ettiğinizi anladığında, pilan bozulmasın diye arabayı birakmaksa çok başka seviye. Eşiniz kadından gelen mesajları bile silmeye başlamış. Millet hâlâ "ama sen niye numaranı verdin?" falan diyor, şaşırarak okuyorum...

Biriniz kime nasıl davranacağına kendi karar vermek isterken, karşı tarafı bu konuda yönetme ihtiyacı duyuyor ve ikiniz de aynı istek ile beklenti içinde birbirinize yaklaşıyorsunuz.
Ancak böyle bir ilişki dinamiği yürümez. Ya ikiniz de birbirinizi rahat bırakacaksınız ve güveneceksiniz ya da kısıtlamalarla, yönetilme ile dolu bir ilişki sürdüreceksiniz.
Bana gelince olur, sana gelince olmaz diyemezsiniz. Eğer çok fazla çıkmaza giriyor ve çatışıyorsanız bu konuda bir çift terapisi almanız daha faydalı olabilir.

Sizin onu araçtan indirmeniz onu inada sürükler. Ama siz o adamı evinizde uyutmaya bir şey dememişsiniz. Çok yanlış. Böyle şeyler yavaş yavaş olur.

Avukat olan benim.
Anladım. O zaman arkadaşınızın sevgilisiyle olan durumda hiçbir yanlış durum yok. Eşiniz bunlara takılacak bir insan olsaydı en başından evinizi açmanıza karşı çıkardı ya da sizde oldukları süre içinde mutlaka rahatsız hissettiğini söylerdi.
Ama kendisi manipülasyoncu maalesef. Aralarında hiçbir şey olmasa bile şu an yaptığı şeyin kabul edilebilir bir yanı yok. Sizin zekanıza hakaret resmen bunu lütfen kabul etmeyin. Eşinizle bu arkadaşlığın sizin ve evliliğinizin sınırlarını ihlal ettiğini konuşmayı denediniz mi? Bu konuşmayı yaparken muhtemelen konuyu sizin arkadaşınızın sevgilisine getirecektir bu çok tahmin edilebilir. Konuyu dağıtmadan eşinizin yaptığı manipülasyonu konuşmayı denemelisiniz. Ancak öyle bu durumu aşabilirsiniz ya da sonrasında olacak olanları bu konuşmaya göre değerlendirebilirsiniz

Ama belli zaten beraber gideceklermiş. Kad8n o yüzden aramış. Eşiniz de al arabayı diye manasızc açamura yatmış açık vermemeye çalosmak için sizi suçlamış. Aralarında birşey var bence. Yoksa o kadınla niye dönsin eve hiç mi erkek arkadaşı yoktu. Taksi de mı çağıramıyor. Eşiniz gizliyor belli. Kontrol edin aramaları mesajları
Dün telefonuna baktım araba kullanıyordu. Bi sinirlendi.

merhaba kk.
20 yıllık arkadaşım başka bir şehirden misafir olarak geldi erkek arkadaşıyla 2 gece bizde kaldılar. Erkek arkadaşı çok dolu sohbetli biriydi ve ben de onun fikirlerinden ve konuşmaktan çok keyif aldım ayrılırken de telefonumu istedi “avukata ihtiyacım olursa bulunsun” dedi, ben de onunkini aldım gittiler. Arkadaşım da rahat biridir eşime karşı da öyle. Çok takılmadım yani. Gittiklerinden 2 gün sonra erkek arkadaşı aradı beni ve bir anahtarı unuttuğunu söyledi. Yattığımız odaya bakar mısın orada düşürdüm dedi tesadüf birkaç gün sonra da onların olduğu şehre gidecektik bulursam getiririm dedim,kapattık aradım taradım bulamadım. Kendisine de bulamadım mesaj attım.
Eşim ona takıldı. Anahtarın bahane olduğunu böyle bir anahtar olmadığını söyledi. Telefon numarası alma verme işinden rahatsız olduğunu kaba bir dille ve sert bir şekilde imalarla söyledi tartıştık
. Fakat aynı gün eşim benim arabamla beni işe bırakıyordu öğle arası da eşim iş arkadaşlaryla bir iş arkadaşlarının veda yemeğine gidecekti. Tam arabadayken hiç hoşlanmadığım bir kadın iş arkadaşı aradı neredesin benim işim bitti gibi. Bu çok konuşmadı kapattı.
- “Bu kadın benim arabama binemez “dedim
-“ne alakası var onun zaten arabası var orada buluşacağız “dedi.
- “Neden sana duyursun o zaman dedim belli ki beraber gitmeyi konusmussunuz “dedim. Kabul etmedi.
-” O kendi arabasıyla gider” dedi.
-” O zaman canlı konum at bakalım işe mi dönceksin yoksa direk restorana mı gideceksin “dedim.
-“Tamam o zaman sen al arabana git “dedi. indi arabadan. Ben hay hay dedim bastım gittim iş yerime.
Dün anahtar meselesini tartışırken aklıma geldi hala bana sen o konuşmadan nasıl beraber gidelim mi anladın dedi. (resmen kadın aslında ima ettiğini bunu anlamadigini bana bunu sorduruyor çaktırmadan; kadın yanlış anlamaktan korkuyor yani.)
  • gideceğiniz saat belli gittiğiniz yer belli sana daha gitme saati gelmeden arıyorsan beraber gidelim ve ima ediyordur” dedim. Neyle döndün peki dedim.
  • Onun arabasıyla dedi.
  • “İkiniz mi sadece” dedim.
-Evet dedi. Ne yapayım sen benim arabama binmesin dedin ben de onunki ile döndüm,dedi. —Bravo, ben sana o kadından hiç hoşlanmadığımı uzak durmanı istediğimi soyledigim halde kalktım bunu yaptın öyle mi dedim.
Çıldırdım tabi
-. Senin hastalıklı düşüncelerinle uğraşamamıcam dedi.
- Öyle mi sen de beni 20 yıllık arkadaşımla sevgilisiyle düşündün dedim kim hasta dediM.
Bir şey diyemedi tabii. Ama çok kırıldım, beni yok saymasına bildiğini okumasına.. şimdi konuşmuyoruz..
sen arkadaşının sevgilinin numarasını alıyorsun, eşin de senin "sevmediğin" kadının arabasıyla dönüyor. siz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya midem bulandı

Bir sürü kadın arkadaşı var bu kadından hoşlanmıyorum gereksiz laubali. Sözde çok sıcak. Durumda sadece ona açık bir ğönderme paylaştım (iş arkadaşına mesafeli olmak gerektiğiyle ilgili) direkt beni enğellemiş şimdi bu ne anlama geliyor
Eşinizin arabasız gidip kadına sizinle ilgili hiçbir şey söylemediğini mi düşünüyorsunuz?
Bu kadın için sizinle sürekli ters düşmeyi göze alan kocanız, ne kadar kıskanç, takıntılı biri olduğunuzdan falan bahsediyordur çok büyük ihtimalle ve kadında direkt üstüne alınmış, rahatsız olup engellemiştir. Birde o gün beraber gidip geldiler sonuçta, yine üzerine alınması normal. Ama yaptığınız çocukça olmuş onu da söyleyeyim.

Eşinizin arabasız gidip kadına sizinle ilgili hiçbir şey söylemediğini mi düşünüyorsunuz?
Bu kadın için sizinle sürekli ters düşmeyi göze alan kocanız, ne kadar kıskanç, takıntılı biri olduğunuzdan fqlan bahsediyordur çok bğyğk ihtimalle ve kadında direkt üstüne alınmış, rahatsız olup engellemiştir. Birde o gün beraber gidip geldiler sonuçta, yine üzerine alınması normal. Ama yaptığınız çocukça olmuş onu da söyleyeyim.
Bilemiyorum. Huzursuzum öneriniz nedir

Evliliğinizde başka problemler var mı?
Eşler birbirinin fikrine önem verip, rahatsız olduğu konulara duyarsız kalmamalı. Kalıyorsa ortada ciddi bir problem var diye düşünürüm. İş arkadaşıyla ilişkisi evdeki huzurundan daha önemli demek ki. Aralarında adı konmuş, sizin ispat edeceğiniz bir şey olmayabilir bu arada. İlla böyle bir şey vardır diyemeyiz ama sizin ilişkinizde sorunlar olduğu kesin. Bunu yaşanan olaydan bağımsız ya çözüme ulaştırmaya çalışırsınız ya da başka yollar denersiniz.

Merhaba, önce arkadaşınızın sevgilisiyle telefon numarası alıp verme konusuna bir yorum yapmak isterim. Ben burada bir sorun görmüyorum. Bu insanları evinizde yatılı misafir edecek kadar güvenmişseniz telefon numaranızı da verebilirsiniz. Ancak anahtarı orada unutmuş olabilir miyim diye aramasını hoş bulmadım. Sevgilisi yirmi yıllık arkadaşınız olduğu için onun arayıp sorması çok daha şık olurdu. Açıkçası böyle insanların biraz sınır bilmeyen tipler olduğunu düşünürüm.
Diğer konuya gelince; eşiniz şüphelenmeniz için her şeyi yapmış. Ben sizi çok haklı buldum. Kendimi o kadının yerine koydum mesela iş arkadaşımın eşi durumunda iş yerindeki samimiyet ve sınır bilmekle ilgili bir paylaşım yapsa ve bunu üzerime alınsam arkadaşıma da eşine de çok mahçup okur, arkadaşımın evinde huzursuzluğa neden olduğumu düşünür, kendimi geri çekerdim. Ama kadın mahçup olmak bir yana, arsızca engellemiş sizi. Eşiniz bu kadınla dedikodunuzu yapıyor olabilir mi?

Evliliğinizde başka problemler var mı?
Eşler birbirinin fikrine önem verip, rahatsız olduğu konulara duyarsız kalmamalı. Kalıyorsa ortada ciddi bir problem var diye düşünürüm. İş arkadaşıyla ilişkisi evdeki huzurundan daha önemli demek ki. Aralarında adı konmuş, sizin ispat edeceğiniz bir şey olmayabilir bu arada. İlla böyle bir şey vardır diyemeyiz ama sizin ilişkinizde sorunlar olduğu kesin. Bunu yaşanan olaydan bağımsız ya çözüme ulaştırmaya çalışırsınız ya da başka yollar denersiniz.
Ben sana yanlış bir şey yapmadım sen birini kıskanmak istedin bunu buldun dedi.

Merhaba, önce arkadaşınızın sevgilisiyle telefon numarası alıp verme konusuna bir yorum yapmak isterim. Ben burada bir sorun görmüyorum. Bu insanları evinizde yatılı misafir edecek kadar güvenmişseniz telefon numaranızı da verebilirsiniz. Ancak anahtarı orada unutmuş olabilir miyim diye aramasını hoş bulmadım. Sevgilisi yirmi yıllık arkadaşınız olduğu için onun arayıp sorması çok daha şık olurdu. Açıkçası böyle insanların biraz sınır bilmeyen tipler olduğunu düşünürüm.
Diğer konuya gelince; eşiniz şüphelenmeniz için her şeyi yapmış. Ben sizi çok haklı buldum. Kendimi o kadının yerine koydum mesela iş arkadaşımın eşi durumunda iş yerindeki samimiyet ve sınır bilmekle ilgili bir paylaşım yapsa ve bunu üzerime alınsam arkadaşıma da eşine de çok mahçup okur, arkadaşımın evinde huzursuzluğa neden olduğumu düşünür, kendimi geri çekerdim. Ama kadın mahçup olmak bir yana, arsızca engellemiş sizi. Eşiniz bu kadınla dedikodunuzu yapıyor olabilir mi?
Ben kimseye güvenmiyorum. Kadın beni enğelliyor ama eşimin numarası hala duruyor. Konuyu gündemde tutup kadını ğüçlendirmek istemiyorum ama..

Ben kimseye güvenmiyorum. Kadın beni enğelliyor ama eşimin numarası hala duruyor. Konuyu gündemde tutup kadını ğüçlendirmek istemiyorum ama..
Haklısınız, kadın saçma sebeplerden mağduriyet yaratabilir. Gidip eşinize sizin ona gönderme yapan şeyler paylaştığınızı söyleyebilir. Ama siz kadını boşverin. Bir avukat olarak benden daha iyi bilirsiniz ki size sadakat sözü veren kişi kadın değil, eşiniz. Bir süre bu konuyu dillendirmeden sadece gözlemlemeyi deneyin, derim.

Arkadaşımın ailesi yok boşanmış çoçuğu ile dağ başı sayılabilecek bir yerde yaşayan bir kadın.
Haklı olabilirsiniz içimde bu konuyla ilgili hiç artniyet olmadığından sanırım..
Siz bahane bulup duruyorsunuz, adama numara vermeniz cidden saçma.Eşinizle alıp verme yapsalardı; o kadar lazımsa(!)Artık kimsenin kimseye güvenmeyeceği bir zamanda çok rahatsınız.

Eşinizde size inada bindirmiş, o da sizi rahatsız etmeye çalışmış.Kadın giderken de eşini gelip almıştır büyük ihtimalle. Hoşlanmadığım biriyle bu denli samimiyet biz de felaket sonuçlar doğururdu.

sen arkadaşının sevgilinin numarasını alıyorsun, eşin de senin "sevmediğin" kadının arabasıyla dönüyor. siz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya midem bulandı

+++++

2 taraf da esit derecede rahat bence. Yalniz konunun buyuk y.vsagi eve geldikten sonra y.vsayan arkadas, evine misafir oldugun evli kadina mesaj atmak nedir arkadas :bicak:

Back
X