karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blue_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
643
37
98
41
selam hanımlar...
konuya nerden girsem nerden başlasam bilemiyorum.karşı apartmana yeni bir aile tasındı.ama evde hiç erkek görmedim.sadece sarısın bir bayan ve 2 yasında bir çocuk var.bayan evli mi bekar mi bilmiyorum. Ama benim takıldığım konu şu eşim balkona sigara içmeye çıkıyor.ve ben bu bayan mutfakta is yaparken bir kaç kere perde sonuna kadar açık bir şekilde eğilip kalkarken gördüm. Giyimide rahat bir bayan.bir günde eşim sigara içerken balkona çıktım bayana karşıda balkona çıkmış esime doğru oturuyor sigara iciyordu.çok sinirlendim.esime arka balkon kullanmasını söyledim ama sebebini söylemedim. Eşim bi kaç gün sonra tekrar on balkonda içmeye başladı. Kadının farkında mi bilmiyorum.içim içim yiyor hamileyim ve bir oğlum uz daha var.sizce boşuna mi kuruntu yapıyorum yoksa takip etmeli miyim.

Ne kadar ilginç, kadının içi seninki gibi mi bakalım.

Yani milletin de derdi yok başkasının kocasını ayartmaya çalışacak. Ha olabilir de ama günahını da alıyor olabilirsin ki çok ciddi bir zan bu.

Eliniz balkona çıkınca sizde yanında olun.
Ama eşinize bişey çaktırmayın

Kadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz

Yani? Kadın evinde de mi rahat edemesin?

kadının suçu ne evinde istediği gibi dolaşır

eşin gözlerine perde çekmeli

Insanların evlerinde ne giyeceğine karışamayacağımıza göre yapabilecek bir şeyiniz yok. Çok rahatsızsanız eşinize çıkmama yapıp arka balkonu kullanmasını söyleyin.
Haklısınız ama eşim belki farketmemistir Diye çokta gözüne sokmak istemiyorum.

Konundan kocandan çok kadına kızgınsın gibi duruyor.
O kendi evinde hayatını senin kocana göre şekillendirmek zorunda değil. İstediğini giyer, istediği zaman balkona çıkar.
Takip etsen ne olacak ki? Eşin korktuğun karakterde bir insan ise dışarıda bu tarz ilişkilere açık bir sürü kadın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…