karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatile gittiğinizde kocanızı sarışın,bikinili hatunlardan nasıl saklıyorsunuz,çok merak ediyorum

Karşı Binamız da ki bayanlarda balkona girip çıkar devamli is guc çocuklar derken. .Esimde mutfak tarafında sigara içer hep ama bayanlar i gördüğünde çıkmaz eşim yada girer hemen .bilmem anlatabildimmi. Elaleme balkonu kullanma perdeni kapat açık giyinme demeyecegime göre ben kendimi çekerim. .

bir kadın bir kadın için böyle cümleler kurabiliyorsa ülkemde erkeklerin sarışın ya da dekolte giyinen kadınlara karşı tacizci olmasından daha doğal bir şey olamaz zannımca..
arkadaşım senin kocana güvenin konusunda sıkıntıların varsa NE HAKLA evinde istediği gibi giyinme özgürlüğü olan hem de çocuklu bir kadına sırf sarışın diye b.k atma cüretini bulabiliyorsun kendinde??

Haklısınız ama eşim belki farketmemistir Diye çokta gözüne sokmak istemiyorum.

bir de eşim belki fark etmemiştir diye gözüne sokmak istemiyorum demişsin..

merak ediyorum hamilesin ve her türlü saçma ve gereksiz ilgi alakayı üstüne çekme hakkını kendinde gördüğün için mi böyle düşünüyorsun yoksa ciddi ciddi kocana karşı güven sorunun mu var..
seçenek hangisi olursa olsun bir kadın hakkında böyle cümleler kuramazsın...

Nedir bu sarisinlarin sizden cektigi be, sacini koyu renge boyatirsin natasa gibi olmussun derler, sari kalsin dersin potansiyel koca avcisi ilan ederler, ustelik cocuklu kadin yazik, o da yarin konu acar karsi apartmanimdaki adam balkondan beni rontgenliyor diye...

Senin kadını gözetlemende çok itici ne giydigine sacının rengine kadar yazmıssın. Eşine güvenmiyorsan kızgınlıgın komsuya degil eşine olmalı

Dünyanın bütün kadınlarının gözü bizim Prens William'a b.k yemiş dedirtecek kocalarımızda zaten.

hay ağzınla bin yaşa ya.. bize sevdiğimiz için dünya yakışıklısı gelebilir ama belki çoğunluğun dönüp bakmayacağı kocalarımızı bir de herkesin gözü üstündeymiş de insanlardan sakınmak için kendimizi paralamamız gerekiyormuşçasına davranan kadınlara ayrı ifritim zaten.. ben eminim ki konu sahibinin kocası o komşu kadını görmemiştir bile..

Birileri kadını gözetliyor kadıncağızın haberi yok

Benim üst komşum yukardan kullanılmış kondom attı geldi pervaza yapıştı ben bunu neye yorsam mesela

Bir an bana konu acildi sandim yemin ederim

Hicbir sey yapamazsin konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…