Karsi komsu darp etmeye çalışıyor

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
724
649
103
43
Herkese iyi geceler. Benim meselem aslında çok karışık ama öğüde ihtiyacım var.karsida kız kardeşim kocasıyla oturuyor evde babamın kira da vermiyor.kardesim bir hafta iki hafta geçmez sürekli kapıda hakaret eder üstümüze saldırır.

Kocasına aynı şekil de üstümüze çok yürüyor.babam yaşlı.

Bugün de evin içine girip bana saldırmaya çalıştı tuttular.sahidim var.aksam üstü oldu
Ben şikayetçi olabilirmiyim geçmi kaldım
Mahkemeye verebilirmiyim
Bunu sürekli olarak yapıyor

Hatta babamın üstüne yürüdüler etraftakiler de görmüştü ne yapabilirim

Babama kızdığında üstüne yürüyüp hakaret etmişti.polis çağırmak için geç kaldim

Savcılığa şikayet edin. Şahidinizden de emin olun mutlaka. Ne yazik ki insanlar şahitlik etmekten kaçıyor. Şikayetinizi yapın sonuç alabilirseniz ne ala. Alamazsanız da belki gözleri korkar. Bir evi basıp içeride birini darp etmeye çalışmak belki mesleki açıdan da sorun yaratabilir kendisine.

Durduk yere mi? Ne sorununuz var?

Herkese iyi geceler. Benim meselem aslında çok karışık ama öğüde ihtiyacım var.karsida kız kardeşim kocasıyla oturuyor evde babamın kira da vermiyor.kardesim bir hafta iki hafta geçmez sürekli kapıda hakaret eder üstümüze saldırır.

Kocasına aynı şekil de üstümüze çok yürüyor.babam yaşlı.

Bugün de evin içine girip bana saldırmaya çalıştı tuttular.sahidim var.aksam üstü oldu
Ben şikayetçi olabilirmiyim geçmi kaldım
Mahkemeye verebilirmiyim
Bunu sürekli olarak yapıyor

Hatta babamın üstüne yürüdüler etraftakiler de görmüştü ne yapabilirim

Baslik karsi komsu ama sizin sorununuz aile ici bir mesele gibi. Babaniza da saldirdigina gore, ev babanizin evi olduguna gore, sizinde karsi komsunuz olduguna gore benim konudan anladigim hayatta olan babanizin evlerini paylasamiyorsunuz sanki. Baba hayatta ise istese evinden cikarabilir demek ki, cikarmadigina gore siz ne yapabilirsiniz bilemedim.

Kameraya kaydetseniz eve kamera koyacaksınız bunun bağırış ve tehditlerini kaydedeceksiniz uzaklaştırma çıkarabilir babanız evlatlıktan miras reddi bile yapabilir bunu kayıt altına almanız gerekiyor evden attırırsınız kendi aklı başına gelir. Akıl alır gibi değil. Abinizi de çağırın. Allah doğru yola getirsin.

Mahkemeye verin sonra isterseniz geri çekersiniz ama bunun memuriyetine de zarar vereceğini söyler susturursunuz.

Anlattığınız öfke normla değil ama . Nedeni ne?

Konuşmuyor babamla bi kus bi barışık bende sürekli bizi taciz etmesinden biktim babamın parasını abime verdiğini sanıyor yok öyle birsey gözü doymuyor

Babam verdi herseyini imza karsiligi buda razı değil

Konuda ev babamin diyorsunuz, simdi ise babam verdi her seyini imza karsiligi diyorsunuz. Babanizin parasini abinize verdigini sanmasinin bir sebebi vardir herhalde. Yoksa babaniz hayattayken imza karsiligi neden evini versin. Sizin karsi komsunuz olduguna gore siz de babanizin evinde oturuyorsunuz ve her gun size saldiriyor. Butun bunlarin bir sebebi olmali. Siz bu konularda en iyisi bir avukata danisin sizin mesele biraz karisik sanki. Mulk babanizin, imza kariligi veren babaniz ama saldiriya ugrayan ve sikayetci olmayan yine babaniz. Sebep?

Babamın verdiğini begenmiyor.kamera için geç kaldım. Sürekli duvarlara vuruyor hakaret eder bizi herkese rezil ediyor.keske memuriyete yansa

Söyle ki babam payları verdi ben vermesini istemedim hayattasın verme dedim dinlemedi verdi ama adamın bankada parası var abime verdiğini düşünüyor

Back
X