- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizm tam karşı apartmanımızda kiracılar var ve bekar oğlanlar oturuyor bizim apartmanla mesafesi 4 5 metre filan benm odam ile ise 2 3 metre o taraftada balkon var
sorun şu biz ailecek bu durmdan çok rahatsız özellikle annem ve ben
perdeleri açık oturuyorlar camdan baksalar direk bizim ev balkon gözüyor
sorun şu ne evin içnde ne de balkonda rahat dolaşamıyorum babam hep peşimde perdeler örtülü mü üstüne bişey giy
balkona çıkıyorum hemen peşimden geliyor eskiden ramazanda balkonda iftarımızı yapardık bu sene hiç yapmadık ben istemiyorum zaten
babam sıkıntılı bir insan zaten sağa sola baktun diye hemen kavga çıkarır bide böyle olunca çok sıkıntı oluyor
geçen sene bir olay olmuştu ama biz şikayetçi olmadık
galiba abiler bunlar,öğrenciler gelmişti gece yarısı saat 2 gibi canları sıkılmış etrafa soğan patates atıyorlarmış
onlardan bir kaçıda benm cama geldi güm güm diye polis filan çağırdık abilerin filn haberi yok çocuklarda küçük olunca şikayetçi olmadk
eskiden bir aile vardı ev alıp gittiler nerden bunlara kiraya verdilerse evin huzuru filan kalmadı özellikler yazın
bu durum artık benim canımı çok sıkıyor bulabilirsem ev sahibinin numarasını bulup arıycam ama evden çıkartcaklarını sanmam sadece uyarırlar ama nafile güya geçen sene polis geldi am perdeler sonuna kadar açık çok rahatlar
neler yapabilirim sizlere danışmak istiyorum şikayet edebilecğim bir yer varmı,polise mi şikayet etsem
karşı apartmandan imza mı toplasam napsamda bunları evden çıkartsam lütfen yardımcı olun kızlar
neden bu saatte yazıyorum yarın öğlen kalkana kadar belki bir akıl veren çıkar diye
Perdesi açık oluyor ve sırf erkek diye kimseyi şikayet falan edemezsin.
Bi' de onlar sizi röntgenci diye şikayet etseler haklılar.![]()
bende evde cam perde açık şortla gezıyorum
acaba komşularımız banada mı sapık gözüyle bakıyor
vay sapik vayhahaaaa
bekar erkekler,patates soğan satıyor ve perdeleri açık oturuyorlar öyle mi? hiç durmayın polisi hatta çevik kuvveti falan harekete geçirin çünkü kesin sapık bunlar..kim kimi gözetliyor Allah aşkınıza,adamların her yaptığından haberiniz var.asıl onlar sizi şikayet etmeli.bizim karşı komuş Osman sizde olsaydı ne yapardınız acaba![]()
bekar erkekler,patates soğan satıyor ve perdeleri açık oturuyorlar öyle mi? hiç durmayın polisi hatta çevik kuvveti falan harekete geçirin çünkü kesin sapık bunlar..kim kimi gözetliyor Allah aşkınıza,adamların her yaptığından haberiniz var.asıl onlar sizi şikayet etmeli.bizim karşı komuş Osman sizde olsaydı ne yapardınız acaba![]()