karşı komşu sıkıntısı

siz hic mi disari cikmiyorsunuz ?? balkonda oturamamak da ne demek ya ?? ay boyle bir dusunceyede pes yani yaaa , adamlari isi yok sanami bakacaklar, sizlerin beyni kirli harbi , insanlarla ugrasmayin,

Son düzenleme:
hersey ne kadar basit..kiraci ve sadece siz rahat dolasamiyorsunuz diye insanlari oturduklari evden cikarmayi istemek...bencilce olan bu dusuncenizde ciddi olmadiginizi umit ediyorum.perdelerinin olmayisi sizleri rahatsiz ediyorsa kendileriyle konusup perde takmalarini onerebilirsiniz.bizimde alt komsu aile perde takmiyordu bazi komsular perde takmasini rica etmisler,onlarda takti..evden attirmak cozum degildir,unutmayin bu tarz bir durumla evden attirdiginiz insanlari yarin mumla arama ihtimaliniz cok yuksek..

Ne münasebet hanımefendi size ne milletin perdesinden camından.. İsterse perdeleri söker oturur, isterse camları tahtalar öyle oturur si-ze-ne ! Kendinizde bu kadar insanların evlerine müdahale etme hakkını nereden buluyorsunuz sorması ayıp? !

Babanızda ve sizde ciddi bir problem var anlaşılan.. ABİLER, dediğiniz kişilerin röntgenle falan işi olacağını sanmıyorum zira bunu siz yapıyorsunuz.. Kendiniz fesat düşünüyorsunuz ve bir an önce arının bu durumdan.. Bir de akıl almak için yazdınız bunu hayret doğrusu.. Bu durumun nesine hak verilip akıl verilecek size.

Bazen söyleniyordum da, yok yok komşularım bir taneymiş benim.. İftardan sonra benden hepsine tatlı..! :42:

Parasini verip oturuyorlar,o evin icinde ne yapicaklarini yapmiycaklarini size veya dier kisilere mi hesap vericekler ? Ne yani sizede bi komsunuz deseki niye perdenizi hep kapatiyorsunuz siz ne dersiniz ? ya cok sacma geldi bana bu devirde bu dusunce ve boyle bi konuda yardim istemek ...
Erkek var diye insan balkona cikmazmi , onlarin size veya sizin eve baktini nerden biliyorsunuz demek ki SIZ BAKIYORSUNUZ ki oyle hissediyorsunuz...
Bu durumdan sikayetciyseniz O ZAMAN SIZ GIDIN BI BASKA yere niye baskasi durduk yere evinden olsun ki cok YANLIS SIKAYET EDICEKMISINIZ FALAN ONLARIN SUCU ne anlamiyorum, bence siz once kendi babanizi kontrol edin evin icinde pesinden dolasiyorsa hic iyi bi sey deil ...

kızlar bizm tam karşı apartmanımızda kiracılar var ve bekar oğlanlar oturuyor bizim apartmanla mesafesi 4 5 metre filan benm odam ile ise 2 3 metre o taraftada balkon var

sorun şu biz ailecek bu durmdan çok rahatsız özellikle annem ve ben
perdeleri açık oturuyorlar camdan baksalar direk bizim ev balkon gözüyor
sorun şu ne evin içnde ne de balkonda rahat dolaşamıyorum babam hep peşimde perdeler örtülü mü üstüne bişey giy
balkona çıkıyorum hemen peşimden geliyor eskiden ramazanda balkonda iftarımızı yapardık bu sene hiç yapmadık ben istemiyorum zaten
babam sıkıntılı bir insan zaten sağa sola baktun diye hemen kavga çıkarır bide böyle olunca çok sıkıntı oluyor

geçen sene bir olay olmuştu ama biz şikayetçi olmadık
galiba abiler bunlar,öğrenciler gelmişti gece yarısı saat 2 gibi canları sıkılmış etrafa soğan patates atıyorlarmış
onlardan bir kaçıda benm cama geldi güm güm diye polis filan çağırdık abilerin filn haberi yok çocuklarda küçük olunca şikayetçi olmadk

eskiden bir aile vardı ev alıp gittiler nerden bunlara kiraya verdilerse evin huzuru filan kalmadı özellikler yazın
bu durum artık benim canımı çok sıkıyor bulabilirsem ev sahibinin numarasını bulup arıycam ama evden çıkartcaklarını sanmam sadece uyarırlar ama nafile güya geçen sene polis geldi am perdeler sonuna kadar açık çok rahatlar

neler yapabilirim sizlere danışmak istiyorum şikayet edebilecğim bir yer varmı,polise mi şikayet etsem
karşı apartmandan imza mı toplasam napsamda bunları evden çıkartsam lütfen yardımcı olun kızlar
neden bu saatte yazıyorum yarın öğlen kalkana kadar belki bir akıl veren çıkar diye

sizin perdeler açıksa bakarlar tabi..mesafe falanda baya yakın, ben bile bakardım kuzum göz bu yaa..demekki sende bakıyorsun ki baktıklarını görüyorsun!.
bakmasan nasıl anlayacaksın , baktıklarını??
insanları neden evden attırma gereği duyuyorsun ki?? bir tane mi balkon var evinizde??

rahatsız oluyorsanız perdelerinizi güzelce kapatın ve balkon perdesi veya güneşlik falan yapın..

İyi de onların perdelerinin açık olmasından size ne siz mi dikizliyorsunuz onların evini anlamadım ben babanız bundan mı rahatsız acaba. :37: Siz kapatın perdelerinizi kimse görmez sizi bu kadar basit yani atla deve değil.:24:

Son düzenleme:
vay sapik vay :1::1::1::1::1::1::1::1: hahaaaa

zararsızım valla ne yapıyorsam kendıme :52:
bı kere komşumuz -sen evde ne bıçım hareketler yapıyosun- demıştı
göbek atıyodum aslında :44:

kadına bı çemkırdım sen benımı gözetlıyosun dıye o oldu, bıdaha asla bırşey dıyemedı :1:

konu sahıbı bence sende bırşey deme, zararlı çıkarsın

Bide böyle bi kafa var dimi.
Ay herkes beni röntlüyor bana bakıyorlar :)

bekar erkekler,patates soğan satıyor ve perdeleri açık oturuyorlar öyle mi? hiç durmayın polisi hatta çevik kuvveti falan harekete geçirin çünkü kesin sapık bunlar..kim kimi gözetliyor Allah aşkınıza,adamların her yaptığından haberiniz var.asıl onlar sizi şikayet etmeli.bizim karşı komuş Osman sizde olsaydı ne yapardınız acaba:1:

bekar erkekler,patates soğan satıyor ve perdeleri açık oturuyorlar öyle mi? hiç durmayın polisi hatta çevik kuvveti falan harekete geçirin çünkü kesin sapık bunlar..kim kimi gözetliyor Allah aşkınıza,adamların her yaptığından haberiniz var.asıl onlar sizi şikayet etmeli.bizim karşı komuş Osman sizde olsaydı ne yapardınız acaba:1:

osmanı merak ettim şimdi, ne inciler var onda :1:

ne yani bekarlar diye ve perdeleri açık oturuyorlar diye evden mi attırcaksınız yuh yaniiii :53::53::53:

afedersiniz ama siz nereye şikayet etmeyi planlıyosunuz. hadi dyelim tekrar polis çağırdınız şikayet ettiniz sizce sizi haklı bulurlarmı. hani derler ya ağzıyla değil ...... güler diye o hesap olur yani saçmalamayın allah aşkınaa :51:
size bi sapıklık yapsa ne biliyim laf atsa rahatsız etse hadi tamam haklı bulurum sizi ama anlatmadığınıza göre buda yok.
ayrıca çok rahatsız oluyorsanız siz daha kalın bir perde yapıp takın kmse görmesin sizi.

bizim karşı binamızdada var hatta bekar değil bunlar aile perdeleri sonuna kadar açıp oturuyolar ama bu benim zararıma değil onların sorunu herkes onların evini görüyo benim evimi değil. bırakında onlar düşsün derdine. :31::31:

millet bu zamanda kavgaya bile polis çağırmaya korkuyor başına bela alır diye konu sahibi bi patates soğana ortalığı ayağa kaldırmış :1:

Allah tan şikayetten vazgeçmişte yoksa hapse attırasaya kadar uğraşırlardı :27:

amannn bizim de bu ay karşımıza bina diktiler, perdemi kapatma zorunda kalıyorum artık...
:37: imza toplayıp şikayet etsem yıkarlar mı binayı?? (!)

ayrıca zaten onlar sizi gözetlemek istese merak etmeyin perdeyi açık bırakmalarına gerek yok. bunu perdenin arkasındanda rahatlıkla yapabilirlerr. ozaman hiç ruhunuz bile duymazdı. :51:

Sizin özgürlüğünüz onların özgürlüğünün başladığı yerde biter. İlla ki biri şikayetçi olucaksa onlar olmalılar ne yani genç erkekler bir yerde oturamazmı orası onalrın evi ister perde açarlar işter çıplak gezerler sizi rahatsız etmedikleri sürece herşeyi yapabilirler. Siz nasıl ki evinizde rahat dolaşmak istiyosanız onlarda ister bundan doğal bişey yok ama tabi haklısınız sizden izin istemelilerdi evimizde nasıl dolasalım hanımefendi diye bi sorsaydı egonuz tatmin olsaydı. Madem rahatsız oluyorsunuz kapayın perdenızı ıstedıgınızı yapın. Kimi nereye ne diye şikayet edebileceksinizki ortada siiz ilgilendiren bi durum bile yok.. Bu kadar önyargılı olmayın insanlara sizde babanızda milletin derdi sizin eviniz senin vücudun değil bunu arada hatırlat kendine bos yere uzulme takma yani. Hayır bide cidden gidipte insanlara bişey demeyin imza toplayalım vs diye el adama türkü çığırır gençlerinde kulagına gider sonra size biyerleriyle gülerler acaba kendini angelina jolie mi sandı onamı kaldıkta onu ıızlıcez vs vs diye bence hiç bulaşmayın kapayın perdenizi evinizde oturun huzurunuzla yarın öbür gün sizde tek yaşamak zorunda kalabilirsiniz olmaz olmaz diye bişey yok etme bulma dünyası malum.

Son düzenleme:
Bir arkadaş yakışıklı değiller galiba yazmış.:9::9::9:

Katılıyorum,öyle olsalar muhtemelen yaptıkları gözünüze batmazdı.:1:

Ne olmuş yani şort giyiyorlarsa,burka mı giysinler erkek halleriyle tövbe tövbe...:19:

Hiçbir şey yapamazsınız evden çıkarmak için.:6:

Back
X